Selam kızlar :) Yaklaşık bir iki senedir aklımda olan bir işleminde dün yaptırmış bulunmaktayım :))
Saçlarım röfleden boyadan dolayı yıpranmıştı. İki sene önce dayanamadım çok kıssa kestirdim. Evet saçlarım uzadı ama istediğim uzunluröfleli sarı boyalı saça getirmenin ne kadar zor olduğunu az çok bilirsiniz Tabiki
Uzun araştırmalarım sonucunda Kadıköy'de Platin Peruk merkezinde saçlarıma mikro ve keratin kaynak yaptırdım..
Ön kısımlara mikro kaynak yapıldı,toplandığı Zaman belli olmaması için. Arka kısımlarada keratin kaynak yapıldı.. 250 adet saç kullanıldı.. Hatta aralara ekstradan daha açık tonlarda da birkaç tane saç eklendi.. Ayrıca çıtçıtlı perçemde aldım :) Çok hoşuma gitti
Minimum 4 ay ile 6 ay arası süre veriyorlar saçın uzamasına bağlı olarak çıkartılıp takılacak tekrardan.. Her ay bakım için gidiyorsunuz ücretsiz.. İşlemden sonra neler yapılması gerektiği anlatılıyor. Saçlar için size garanti belgeside veriliyor. %100 gerçek insan saçı. Her türlü işlem yapılabiliyor saça..
İşlemi düşünen arkadaşlara tavsiyem muhakkak iyi araştırın,gidin,yapılan işi görün öyle karar verin
Albüm olarak öncesi sonrası foto ekleyeceğim. Merak eden bakabilir