- 22 Şubat 2022
- 13
- 8
- 6
- 27
- Konu Sahibi deligorumce
Selam hanimlar, Size bir soru! Mihir olarak hurma istermiydiniz veya istedinizmi?
Bu konuda sizin fikriniz nedir?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hurma ne alaka anlamadım.En düşük miktarı 5 gram altın veya 2 koyun parası diye biliyorum.500.000 binde isteyebilirsin.Hicbirsey de istemeyebilirsin.En iyisi erkeğe sormak olur ne verebilirsin diye çünkü erkekler bunu problem yapıyor.Selam hanimlar, Size bir soru! Mihir olarak hurma istermiydiniz veya istedinizmi?
erkeğe ne verirsin denir mi yahu 1 kılo hurma alır onlara kalırsaHurma ne alaka anlamadım.En düşük miktarı 5 gram altın veya 2 koyun parası diye biliyorum.500.000 binde isteyebilirsin.Hicbirsey de istemeyebilirsin.En iyisi erkeğe sormak olur ne verebilirsin diye çünkü erkekler bunu problem yapıyor.
CAnım ben eniştenden 350 gram altın+araba istedim. Kabul etti ama taksit yaptım altınları.Selam hanimlar, Size bir soru! Mihir olarak hurma istermiydiniz veya istedinizmi?
Öyle bir sorun yapiyorlar ki.Ne odeyebilirsin imkanın ne diye sormak lazımerkeğe ne verirsin denir mi yahu 1 kılo hurma alır onlara kalırsa
İstenir.Oda maddiyata giriyor.Bazilari Kur'an'ı hatmetmesini istiyor.Yani Hac ya da Umre tarzı bir şey istemeyin de ne isterseniz isteyin. Tabii parasal anlamda bir şey olacak bu. Altın ya da bir miktar para isteyebilirsiniz.
Ömür boyu nafaka ödemek yerine.Tek sefer mehir vermek daha mantıklı.Mehir nedir fikriniz var mı? mehir eşiniz sizi boşarsa ondan sonraki hayatınızda kimseye muhtaç olmadan yaşamanız için biçilen bedel... Kimisi gelinin kendine biçtiği bedel gibi saçma şeyler söylüyor da :) ağırlığınca altın iste sen... Zaten ne istesen vermeyecek :) artık mahkemeler var. Nafaka ve tazminat alınıyor
Mehirin anlamını ve amacını biliyor musun? Dini konu yasak diye detaya girmek istemiyorum ama istersen Google'dan bir araştır mehir ne demekmiş diye.İstenir.Oda maddiyata giriyor.Bazilari Kur'an'ı hatmetmesini istiyor.
Gerçekten istediniz mi ?CAnım ben eniştenden 350 gram altın+araba istedim. Kabul etti ama taksit yaptım altınları.
500.000 mi yok artık ebesinin şeyiHurma ne alaka anlamadım.En düşük miktarı 5 gram altın veya 2 koyun parası diye biliyorum.500.000 binde isteyebilirsin.Hicbirsey de istemeyebilirsin.En iyisi erkeğe sormak olur ne verebilirsin diye çünkü erkekler bunu problem yapıyor.
6 ay boyunca çok araştırdım.Mehirin anlamını ve amacını biliyor musun? Dini konu yasak diye detaya girmek istemiyorum ama istersen Google'dan bir araştır mehir ne demekmiş diye.
Koç Holding'in sahibi ile evlensen almaz misin ?500.000 mi yok artık ebesinin şeyi
Şuan gözüm çok alçaklardaymış onu farkettim. Beni uyandırdın sağol.Koç Holding'in sahibi ile evlensen almaz misin ?
en üst limitlerden söyledim isteyen istiyor.Ben düğün altinlarimla 100 gram.mehir istedim diye biliyorsun.Ucuncu dünya savaşı çıktı.Dugun altınları üzerine altın ekleyip 100 gram.Şuan gözüm çok alçaklardaymış onu farkettim. Beni uyandırdın sağol.