Migros’ta skandal

Yani hayret bir şey. Haberciliği o kadar kötü bir gazete ki. Haberin içeriğini yorumları okuyunca anladım. Ben de diğer arkadaşlar gibi tarihi geçmiş ürün vb. tarzı içerik arayıp durdum saf saf... Madem içkiyle bu kadar derdiniz var en yüksek vergiyi ondan almayın! Vergisini alırken sıkıntı yok tabii....

Bu nedir yaa birileri işsizlikten ölüyor galiba böyle 'önemli ve ufku açan' haberler yapıldığına göre

insanların klı fikri nifak tohumu ekmekte,aykırılık yaratmakta
alışveriş yapma kardeşim benim alışveriş yaptığım markette de satılıyormuş bugün arkadaştan öğrendim (bu arada 10 yıldır aynı yerden alışveriş yaparım)hiç dikkatimi çekmedi
ben almıyorum satmasın mı diycem

Skandal deyince büyük birşey sandım, jetlerde hep böyle zaten, hatta başka isimli marketler zincirlerinde de öyle.
Migros Koç'un diye olmasın bu haber
Buradaki mahalle marketlerinde bile böyle yahu bir Migros batmışsa göze sahibi yüzündendir
Marketin alanı küçükse mecbur böyle düzenliyorlar, ıyyyy alkol müüüü deyip aşıranlar oluyor çünkü.
Bu gözler teneke kavanoz kapağı çalmaya çalışanları gördü, alkol dediğin bira bile en az 5 tlden başlıyor, yürüt-sat'çılar var

Sigara da kasaların bulunduğu alanda yer alıyor.
Hatta prezervatif, jel vs gibi cinsel içerikli ürünler dahi hemen kasanın yanında bulunduruluyor.
Onlara laf yok ama mesele 'alkol' olunca mı çoluk çocuğun gözüne sokuluyor?
Önce tv izletmeyi bıraksınlar çocuklarına o zaman, sonra içki reyonlarına gelir sıra!

Ay canım ya çocuklara kötü örnek oluyormuş. He kasadaki sigaralar iyi örnek oluyor. Onları için. Ayrıca Ankara'da da gayet çağdaş'larda da Migros'larda da kasanın yanında oluyor. Çünkü marketteki en pahalı şeyler, kırılmaya zarar yaratmaya müsayit. Gerçi niye anlatıyoruz ki, kasanın arkasında bulunmasından bile anlamlar çıkaranlar anlamaz anlamak istemez.

Marketler zincirini protesto eden kadınlarımız, esefle kınadıklarını söylediler, İzmir'den Sayın bibi ve nereden olduğunu bilmediğimiz Sayın Sur işte böyle protesto ettiler
günahtır, ayıptır
allah bildiği gibi yapsın böylelerını

günahtır, ayıptır
allah bildiği gibi yapsın böylelerını
Birde terlik fırlatın, topuklu olsun
Böyle absürd haberler çoğalacak mı acaba bunu yapan tek market olsa bir nebze diyeceğimde sağım solum market, hepsinde kasa arkasında ya da kasa yakın yerdedir alkollü ürünler, ki Wurstria'nında yazdığı gibi kasa önünde neler var neler, çocuklar alıp balon diye şişirecek kadar burun buruna geliyorlar kokulusu sadesiyle, tövbe tövbe

Ooo alırım bi dal çilekli muzlu çikilatalı müdürüm

çok büyük marketlerde satmayan var mıydı ki?
kokulunun yanında extra olarak tırtıklı falan da varmıs

her şey bir yana, her türlü düşünceye saygım vardır
düşüncenın tarzı kişinin karakterını gösterır ve saygı oldugu sürece insanları oldugu gibi kabul ederım.
madem sana ters sen de başka yerden al kardeşim
zorla mı aldırıyorlar sana oralardan.
ama amaç üzüm yemek degıl kı, bagcıyı dövmek.

daha ne haberler cıkacak

İzmir'den fena protesto ederiz müdürüm hadi şerefe ay karıştırdım ya bu kınamaydı dimi

Bu haber marketin sahibi yüzünden oluyor hep, bıraksınlar alkol kasa arkasında masalını, 10 tane farklı market fotoğraflarım burada, hepsinde alkol kasaya yakın, ibreti alem için kasa önündeki kokulu bebe balonlarını da çekerim
desinler ki bizim bunlara takıklığımız var, heh derim bak ne güzel açık açık söylüyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…