Migros’ta skandal

ay ne skandal ne skandal. sizin ekmek almaya yolladığınız küçük bebeleriniz mahalle arası bakkallarda marketlerde yıllarca gördü.
bıde enteresan olan daha cok alkole dıkkat cekmısler aslında
artık aklında olmayanın bıle dıkkatını cekıcek :)

skandal değil ama çocukların dikkatini çekmeyecek yerlerde olması daha uygun bence.dikkat eden kişiler zaten mecbur olmadıkça girmiyordur.

bence asıl skandal gezi olaylarının gıda lojistiği migrosa girip alışveriş yapmasıdır
yani...ama olurmu ülkemizdeki üreticilerde iyi üretsin pahalı satmasın !!!

adamlardan alışveriş yapmazsan nasıl ucuzlayacak bu ürünler

Başlığı okuyunca tarihi gecmis urun mü satıyorlar acaba ya da ne bileyim etin de sutun de peynirin de bi sey mi cikti diye düşünüp korkarak girdim. Neyse ki icki reyonuymus

Bu nasıl bir haber ya? Kurbanlıktan girmişler alkolden çıkmışlar,sacmalık. Skandal bunun neresinde,muhtemelen tek M migrostur bahsedilen,güvenlik olmadığı ićin kasa arkasına konulmuştur ki zaten hangi küçük markete girseniz sigara,alkol kasa arkasında durur calınmasın diye.

Bizim evin karşısındaki Carrefour da aynı şekilde kasanın çaprazında satıyor alkollü içecekleri, Istanbulda diye mi ses etmediler acep ona?

Migros'da skandallık bir şey göremedim. Asıl Akit'in yaptığı haberler skandal, rezalet, rezalet ötesi. Dünyanın bütün ülkeleri arasında içkiden en fazla vergiyi almak sorun değil, satmak mı skandal. Kıbrıs'a gittim bizim rakımız orada da ucuz. Şaka gibi.Bu güvenlik önlemi için yapılmıştır. Ortada skanallık bişey göremedim. Zorla mı satıyorlar?

Saçma ötesi. Kasanın çok yakınında duran sigaraların yanı sıra kondomlar falan da duruyor mesela, o da çoluk çocuk için uygun olmayabilir. Yani senin almaya niyetin yoksa Migros sana zorla içki falan satamaz ki. Beğenmeyen girmez, yapmaz alışveriş. Skandal denilince ben de sattıkları üründen at eti falan çıktı sandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…