• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Migros’ta skandal

Mahalle aralarındaki migrosların raf düzeni bu şekilde neresi skandal bunun Allah Allah yaa adamlar sen rahatsız oluyorsun diye standardını mı bozsun istemiyorsan gitme çok lazımdı. Gerizekalı ya bu millet! Skandalmış. O yobazların 13 yaşında kızla zina yapması skandal değil bu skandal?! Pf

Benim apartmanın karşısında açıldı bir tane migros ama yanıbaşımızda dersane var diye ruhsat vermemiş içki için belediye. dersane de fetullahın dersanesi belediye de cehape zihniyeti böyle ilginç bir durum var. Migrosta içki de sigara satılmıyor bizim . Migrosun çokdaha büyük skandalları var ki alınan fıstığın içinden kurt çıkması mesela başımıza geldi, sonra birçok kişi satılan etlerin bozulmuş ya da tavukların skt lerinin geçmiş olduğundan şikayetçi, ben de ayrıca çalışanlarının bilgisizliği ve yanlış yönlendirmelerinden şikayetçiyim mesela money club kartın ürün tanımlama ile ilgili ayrıntılarını money club müşteri hizmetlerindekiler bile bilmiyor ki migros çalışanları bilsin.
Evet ürünleri ele alınmalıydı bence de, bizde skt sorunu yaşadık birkaç kere, birde üstüne kokmuş ürünü iade etmemiz sırasında koklayıp bunda hiçbirşey yok, sizin hüsnü kuruntunuz deyip birkaç saçma hareket yapınca eleman, eşim üstüne uçuverdi.
Biz o yüzden gitmeyiz çok sıkışmadıkça.

Var yav, yeni yeni giriyor piyasaya. Butik bir üretim tesisi olduğu için her yerde yok. Ama geçen kipada gördüm, metroda zaten vardı.
Hey şarapçı :27: bende gördüm kipada aromalınvarmı tavsiye edeceğin şarap hep sirke gibi geliyorda bana ama atomalı çok güzel olanlar varmış canımı çektirdin zalımmm :27:

Hey şarapçı :KK53: bende gördüm kipada aromalınvarmı tavsiye edeceğin şarap hep sirke gibi geliyorda bana ama atomalı çok güzel olanlar varmış canımı çektirdin zalımmm :KK53:

Olmamı. Mon reve'in tempranillosu var, pek güzel kokulu kokulu. Bide en başta dediğim idol rose benim favorim.

Evet ürünleri ele alınmalıydı bence de, bizde skt sorunu yaşadık birkaç kere, birde üstüne kokmuş ürünü iade etmemiz sırasında koklayıp bunda hiçbirşey yok, sizin hüsnü kuruntunuz deyip birkaç saçma hareket yapınca eleman, eşim üstüne uçuverdi.
Biz o yüzden gitmeyiz çok sıkışmadıkça.

ben aldığım ürünlerde sıkıntı olursa hiç markete götürmem
üretici firmayı ararım hemen ilgilenirler.
kurumsal firmaların müşteri temsilcilerini, memnuniyet hattını arayın.tavsiye ederim.

Back