Merhaba hanimlar;
2 sene önce doktora gittiğimde mr çekildi ve migren teşhisi kondu.Aurali migren yaşiyorum fakat pek kimsede rastlamadiğim konuşma bozukluğu yasiyorum ağri baslamadan önce konusamiyorum kelimeleri kafamda toparlayamadigim gibi söyleyemiyorumda dilim dolaşiyor abuk sabuk sesler cikiyor kelimeleri söyleyemiyorum,bulanik görme oluyor sonrada acayip bir baş ağrisi başliyor.9 aylik bebeğim var böyle konuşamayinca panik oluyorum.Tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum migren rahatsizliği olupta böyle konuşma zorluğu çeken arkadaşlar varsa yazin lütfen bir tek bende mi oluyor
Teşekkür ederim denemeye değer.canım ben ısırgan otunun suyunu kaynatmıştım onunla yıkadım saçımı, durulamadım zaten kokuda olmuyor, iki üç gün yaptığımı hatırlıyorum iyi gelmişti
Teşekkür ederim denemeye değer.
Teşekkür ederim benzer seyler yasiyoruz o zaman evet uyku düzensizliği etkiliyor sanirim uykuyu sevmeyen bir bebeğim varGeçmiş olsun. Benim de migrenin var, ilginç olarak başağrım olmuyor, ancak sol vücut yarımda uyuşma ve sizdekine benzer olarak konuşurken kelimeleri bulamama ve kelimelerin sıralarında değişme oluyor. Migrenin çok farklı tipleri var. Korkmayın, ama tetikleyen şeyleri farkedip sakınmaya çalışın, stres, uyku düzensizliği ve açlık gibi.
Belki doktorunuz söylemiştir, doğum kontrol hapı kullanmamanız iyi olabilir.
Merhaba hanimlar;
2 sene önce doktora gittiğimde mr çekildi ve migren teşhisi kondu.Aurali migren yaşiyorum fakat pek kimsede rastlamadiğim konuşma bozukluğu yasiyorum ağri baslamadan önce konusamiyorum kelimeleri kafamda toparlayamadigim gibi söyleyemiyorumda dilim dolaşiyor abuk sabuk sesler cikiyor kelimeleri söyleyemiyorum,bulanik görme oluyor sonrada acayip bir baş ağrisi başliyor.9 aylik bebeğim var böyle konuşamayinca panik oluyorum.Tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum migren rahatsizliği olupta böyle konuşma zorluğu çeken arkadaşlar varsa yazin lütfen bir tek bende mi oluyor
aynisi bende de var canim, hem de senelerdir.. ama Allah'in izniyle korkacak bsy yok.. bizdeki migren turunde, sık agri yasanmaz ama oldu mu iyi agrir.. iste o siddetli agri gelmeden once sinyalleri geliyormus, el dudak uyusmasi/konusmada gucluk/karincalanma.. hatta felc geliyo gbi bile hissedilebilirmis.. ama doktor bunlarin cok normal oldugunu soyledi.. uzulme ve endiselenme sakın.. zaten normal bi yasantin oldugu surece (stres vs yok ise) bu agri senede 2 kez anca oluyor, yani bende oyle en azindan.. baktin uyusma, goz kararmasi filan basliyo, sana dokunmayan saglam bi agri kesici yut.. Allah'in izniyle iyi gelecektir.. Allah sifa versin..Merhaba hanimlar;
migrenin turleri var canim.. kimisi kusunca kendine geliyor, kiminin her gun basi agriyor.. konu sahibinin bahsettiginde ise o dedigi belirtiler oluyor..sabah migren ağrısıyla uyandım. şuan da bütün dünya sussun istiyorum.ve senelerdir bununla yaşıyorum.bazıları kusup rahatladığından bahsediyor.ben(çok pardon) kusamıyorum da.başladığında migren ağrım,tam bir hafta sürüyor. öyle konuşmakta zorluk çekmedim şimdiye kadar.bence tekrar bir doktora gitmelisin bununla ilgili. geçmiş olsun...
uyku duzeni bozuk olunca, stres veya yogun dusunceler oldugunda oluyo canim zaten en cok..Teşekkür ederim benzer seyler yasiyoruz o zaman evet uyku düzensizliği etkiliyor sanirim uykuyu sevmeyen bir bebeğim vardoğum kontrol hapini doktorum söylemisti kullanmiyorum icimi rahatlattiniz sağolun.
Allah razi olsun bunlarin migrenin dogal seyri oldugunu bilmek rahatlatti biraz.bir süredir migren ve sirt agrilarim var sirtimda fitik olduğunu öğrendim fizik tedaviye baslayacagim 9 aylik bebeğim var uykusuzluk ve yorgunluk oluyor mecburen.Allah hepimize şifa versin insallah rahatlattiniz beni sağolunaynisi bende de var canim, hem de senelerdir.. ama Allah'in izniyle korkacak bsy yok.. bizdeki migren turunde, sık agri yasanmaz ama oldu mu iyi agrir.. iste o siddetli agri gelmeden once sinyalleri geliyormus, el dudak uyusmasi/konusmada gucluk/karincalanma.. hatta felc geliyo gbi bile hissedilebilirmis.. ama doktor bunlarin cok normal oldugunu soyledi.. uzulme ve endiselenme sakın.. zaten normal bi yasantin oldugu surece (stres vs yok ise) bu agri senede 2 kez anca oluyor, yani bende oyle en azindan.. baktin uyusma, goz kararmasi filan basliyo, sana dokunmayan saglam bi agri kesici yut.. Allah'in izniyle iyi gelecektir.. Allah sifa versin..