Ağrisizda oluyor demek bende bir kez felç geçiricem sanmistim uyuşmuştu kollarim ve yüzüm ağrim olmamisti o yüzden migrene bağlamamistim.Sayenizde rahatliyorum migrenle yasamaya alisicam bende Allah beterinden korusun.Hic telase etmeyin.O nadir kisilerden birisi de benim.Aurali migren teshisim mr cekiminden sonra konuldu.İki farkli nerologa gittim.İkiside ayni teshisi koydu.Bas agrisi olmuyor fakat bulanik gorme,yazilari okuyamama,konusurken sesim sanki baskasinin sesi gibi geliyor bana.Sonrasinda yuzumde burnumda dahil uyusma,karincalanma.Bittikten sonra bir gun kadar suren halsizlik oluyor.
Dr larin onerisi hissettiginiz anda karanlik,sessiz bir odaya gecip uzanmak ve dinlenmek.
aynen.migrenle yaşamaya alışmak ve küçük bebeğinize iyi davranmak hep onu hoş tutmak zorundasınız.Ağrisizda oluyor demek bende bir kez felç geçiricem sanmistim uyuşmuştu kollarim ve yüzüm ağrim olmamisti o yüzden migrene bağlamamistim.Sayenizde rahatliyorum migrenle yasamaya alisicam bende Allah beterinden korusun.
Merhaba hanimlar;
2 sene önce doktora gittiğimde mr çekildi ve migren teşhisi kondu.Aurali migren yaşiyorum fakat pek kimsede rastlamadiğim konuşma bozukluğu yasiyorum ağri baslamadan önce konusamiyorum kelimeleri kafamda toparlayamadigim gibi söyleyemiyorumda dilim dolaşiyor abuk sabuk sesler cikiyor kelimeleri söyleyemiyorum,bulanik görme oluyor sonrada acayip bir baş ağrisi başliyor.9 aylik bebeğim var böyle konuşamayinca panik oluyorum.Tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum migren rahatsizliği olupta böyle konuşma zorluğu çeken arkadaşlar varsa yazin lütfen bir tek bende mi oluyor
çin yağını nasıl kullanıyoruzCanim bendede var Çin yağı al aktarlarda var süper etkili saniyesinde şiddetle tavsiye ederim
çin yağını nasıl kullanıyoruz
ilk defa duyuyorum.yaş gelmesi yaktığı için miBen göz kenarlarına başımın ağrıyan yerlerine sürüyorum süper etkili gözlerimden bir yaş geldi ilk kullanımda sonra bir rahatlama anlatamam hatta üç arkadaşımda başladı
Ne güzel anlatmissiniz geç deyince geçmesi iyiymiş :)sirtimin ağrisi çoğu zaman galip geliyor birde sirtimda fitik varmiş geçen gün migren, sirt ağrisi,regl sancisi üst üste geldi bebeğim ve ben yalnizdik üstelik ne yapacağimi şaşirdim migren arada tutuyor sirt ağrim hep var yaşli nineler gibi dolaniyorumaynen.migrenle yaşamaya alışmak ve küçük bebeğinize iyi davranmak hep onu hoş tutmak zorundasınız.
geçen gün sabah dehşet bi ağrıyla uyandım. 3 ilaç aldım.bana mısın demedi.
.ertesi gün yine aynı ağrıyla uyandım.ilaç içmeden geçeceksin bugün.geçeceksin dedim.arada ağrır gibi oldu ama geçti.
çpok acayip huyları olan bi hastalık
Deniyim bende nane yaği kullaniyorum yakiyor baya mentollü çin yaği da öyle bişey mi?Canim bendede var Çin yağı al aktarlarda var süper etkili saniyesinde şiddetle tavsiye ederim
ama olağaunüstü g,nlerden biriydi.konularıma bakarsanız boşanma evresindeyim.zonguldatn kalkıp hurra ailecek eşyalarmı toplmaya gittik.en azından sinirden ağlamamak için başım ağrımasın istiyodum.ondan o kadar ilaç aldım.gece 3 te geldik eve.4 te uyudum.kalktığımda yine ağrım vardı ama inat ettim ilaç almamak için.çünkü yıllar önce depresyon hapı kullanırken doktor demişti ki sen uyuyşturucu bağımlısı gibisin şu anda.bu ilacı almadğın her gün başın ağrıyacak.sonra ilacı bıraktım gerçekten ilk günler başım çok ağrıdı.sonra 15 günde o ağrılar geçti..çok şaırmıştımNe güzel anlatmissiniz geç deyince geçmesi iyiymiş :)sirtimin ağrisi çoğu zaman galip geliyor birde sirtimda fitik varmiş geçen gün migren, sirt ağrisi,regl sancisi üst üste geldi bebeğim ve ben yalnizdik üstelik ne yapacağimi şaşirdim migren arada tutuyor sirt ağrim hep var yaşli nineler gibi dolaniyorum