Migreni olanlar bakarmisiniz !

Hic telase etmeyin.O nadir kisilerden birisi de benim.Aurali migren teshisim mr cekiminden sonra konuldu.İki farkli nerologa gittim.İkiside ayni teshisi koydu.Bas agrisi olmuyor fakat bulanik gorme,yazilari okuyamama,konusurken sesim sanki baskasinin sesi gibi geliyor bana.Sonrasinda yuzumde burnumda dahil uyusma,karincalanma.Bittikten sonra bir gun kadar suren halsizlik oluyor.
Dr larin onerisi hissettiginiz anda karanlik,sessiz bir odaya gecip uzanmak ve dinlenmek.

benimki normal bir migren.sanki kafam küçük bir bebek ve onu her şeyden korumalıyım.
3-4 sene önce migren başlangıcı konuldu mr sonrası.
depresyon ilaı kullandım.aşırı uyku yaptı.
avmigren kullandım.bikere zehirlendim.5dk bir kustum 4 5 kez.soluğu acilde aldım.bi ara midemi kusacam sandım.
ani ve aşırı ses-sürekli ses-kol saatinin pimini bile çıkartır uyurum gece- keskin kokular-parfüm kullanmıyorum bi iki yıldır-güneş-yıllardır arıyorum şakaklarımı sıkmayan güneş gözlüğü bulabildm sonunda-saçımı asla toplayamam-at kuyruğu-topuz filan-taç takamam-sapka takamam-arabaya benzin gaz doldurucaksa bensiz gidilir-yüksek alçak yastıkta yatamam-son zamanlarda yağlı-tuzlu-şekerli-salçalı yiyemiyorum.bunu yeni fark ettim-en büyük belirtiler bunlar bende.
regl döneminden önce sonra sırasında 3 gün kesintisiz ağrır.ama ilk ağrıyı fark ettiğin an ilaç alırsan geçme ihtimali daha yüksek.ama şiddetlendiyse mümkün değil geçmez keyfini beklersin.
o dediğiniz migreni ilk defa duyuyorum.

Hic telase etmeyin.O nadir kisilerden birisi de benim.Aurali migren teshisim mr cekiminden sonra konuldu.İki farkli nerologa gittim.İkiside ayni teshisi koydu.Bas agrisi olmuyor fakat bulanik gorme,yazilari okuyamama,konusurken sesim sanki baskasinin sesi gibi geliyor bana.Sonrasinda yuzumde burnumda dahil uyusma,karincalanma.Bittikten sonra bir gun kadar suren halsizlik oluyor.
Dr larin onerisi hissettiginiz anda karanlik,sessiz bir odaya gecip uzanmak ve dinlenmek.
Ağrisizda oluyor demek bende bir kez felç geçiricem sanmistim uyuşmuştu kollarim ve yüzüm ağrim olmamisti o yüzden migrene bağlamamistim.Sayenizde rahatliyorum migrenle yasamaya alisicam bende Allah beterinden korusun.

Ağrisizda oluyor demek bende bir kez felç geçiricem sanmistim uyuşmuştu kollarim ve yüzüm ağrim olmamisti o yüzden migrene bağlamamistim.Sayenizde rahatliyorum migrenle yasamaya alisicam bende Allah beterinden korusun.
aynen.migrenle yaşamaya alışmak ve küçük bebeğinize iyi davranmak hep onu hoş tutmak zorundasınız.
geçen gün sabah dehşet bi ağrıyla uyandım. 3 ilaç aldım.bana mısın demedi.
.ertesi gün yine aynı ağrıyla uyandım.ilaç içmeden geçeceksin bugün.geçeceksin dedim.arada ağrır gibi oldu ama geçti.
çpok acayip huyları olan bi hastalık

Merhaba hanimlar;
2 sene önce doktora gittiğimde mr çekildi ve migren teşhisi kondu.Aurali migren yaşiyorum fakat pek kimsede rastlamadiğim konuşma bozukluğu yasiyorum ağri baslamadan önce konusamiyorum kelimeleri kafamda toparlayamadigim gibi söyleyemiyorumda dilim dolaşiyor abuk sabuk sesler cikiyor kelimeleri söyleyemiyorum,bulanik görme oluyor sonrada acayip bir baş ağrisi başliyor.9 aylik bebeğim var böyle konuşamayinca panik oluyorum.Tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum migren rahatsizliği olupta böyle konuşma zorluğu çeken arkadaşlar varsa yazin lütfen bir tek bende mi oluyor :KK64:

Canim bendede var Çin yağı al aktarlarda var süper etkili saniyesinde şiddetle tavsiye ederim

aynen.migrenle yaşamaya alışmak ve küçük bebeğinize iyi davranmak hep onu hoş tutmak zorundasınız.
geçen gün sabah dehşet bi ağrıyla uyandım. 3 ilaç aldım.bana mısın demedi.
.ertesi gün yine aynı ağrıyla uyandım.ilaç içmeden geçeceksin bugün.geçeceksin dedim.arada ağrır gibi oldu ama geçti.
çpok acayip huyları olan bi hastalık
Ne güzel anlatmissiniz geç deyince geçmesi iyiymiş :)sirtimin ağrisi çoğu zaman galip geliyor birde sirtimda fitik varmiş geçen gün migren, sirt ağrisi,regl sancisi üst üste geldi bebeğim ve ben yalnizdik üstelik ne yapacağimi şaşirdim migren arada tutuyor sirt ağrim hep var yaşli nineler gibi dolaniyorum

Oluyor evet. Konuşma bozukluğu, kelimeleri secememe, bulanık görme, uyuşma ,mide bulantısı ve istifra.

Oluyor evet. Konuşma bozukluğu, kelimeleri secememe, bulanık görme, uyuşma ,mide bulantısı ve istifra.

Ne güzel anlatmissiniz geç deyince geçmesi iyiymiş :)sirtimin ağrisi çoğu zaman galip geliyor birde sirtimda fitik varmiş geçen gün migren, sirt ağrisi,regl sancisi üst üste geldi bebeğim ve ben yalnizdik üstelik ne yapacağimi şaşirdim migren arada tutuyor sirt ağrim hep var yaşli nineler gibi dolaniyorum
ama olağaunüstü g,nlerden biriydi.konularıma bakarsanız boşanma evresindeyim.zonguldatn kalkıp hurra ailecek eşyalarmı toplmaya gittik.en azından sinirden ağlamamak için başım ağrımasın istiyodum.ondan o kadar ilaç aldım.gece 3 te geldik eve.4 te uyudum.kalktığımda yine ağrım vardı ama inat ettim ilaç almamak için.çünkü yıllar önce depresyon hapı kullanırken doktor demişti ki sen uyuyşturucu bağımlısı gibisin şu anda.bu ilacı almadğın her gün başın ağrıyacak.sonra ilacı bıraktım gerçekten ilk günler başım çok ağrıdı.sonra 15 günde o ağrılar geçti..çok şaırmıştım

X