Tum arkadaslara gecms olsun.ceken bilir o agriyi bizi bizden baska kimse anlayamz:))kizlar hap kullanmiyorum kullansamda agri birkac saat yine devam ediyor.doktor igne verdi.bu nedenle agrim siddetli oldugunda acile gidip ignemi vurduruyorum inanin o siddetli agridan 2dk icnde eser kalmiyor..cok mutlu oluyorum:)
bende de sebebini anlayamadığım bir baş ağrısı var. gözlerime kadar iniyor.
başımı sıkıştırınca ve önüme eğince hafifliyor.
bazen mide bulantısı falan da eşlik ediyor ama, stres varken daha çok oluyor.
1 sene önce bende öğrendim migrenim olduğunu
Zaten şüpheleniyordum ama ailede kimsede olmadığı için bende de yoktur diyordum .
5 gün felaket bir baş ağrısı ile yattım ne yapsam ne içsem geçmedi . O en kötü atakmış . O günden sonra tedaviye başladım. İlaç adı vermeyeyim ama ilaçların pek etkisi olduğunu söyleyemem. Nane yağı ile alnımı şakaklarımı ovuyorum biraz geçiyor. Saçımı boyatamıyorum çok fena oluyorum boya kokusundan
Hacemat yaptirin bence...
Canım geçmiş olsun ne iğnesi vuruyorlar sana merak ettim??
Adet dönemi migreni için çare bulan var mı?
İnsanın başı bir hafta her gün ağrır mı?
Bir hormon ya düşüyor ya da yükseliyor.
Sanki beni anlatıyorsun.Ona çare maalesef yokbenim de başlarken ve biterken oluyor, kokular , parfümler aşırı rahatsız ediyor
mümkün olduğunca karanlık ve serin ya da iyi havalanmış mekanlar iyi geliyor
ama hiçbir ağrı kesici fayda etmedi şimdiye dek
Sanki beni anlatıyorsun.
Sana da geçmiş olsun. Allah'ım şifa versin.
Hamile kalarak çözdüm yani çözümü yok. Ilk hamileliğimde hiç atak yaşamadım hafif ağrılarla atlattim çok seviniyordum ne zaman ki doğum yaptım adet oldum tekrar başladı meret.Adet dönemi migreni için çare bulan var mı?
İnsanın başı bir hafta her gün ağrır mı?
Bir hormon ya düşüyor ya da yükseliyor.
Sen de aynı beni anlatıyorsun.Hamile kalarak çözdüm yani çözümü yok. Ilk hamileliğimde hiç atak yaşamadım hafif ağrılarla atlattim çok seviniyordum ne zaman ki doğum yaptım adet oldum tekrar başladı meret.
Şimdi yine hamileyim yine çok şükür henüz öyle çok yoğun ağrım olmadı.
17 yaşından beri çekiyorum bu hastalığı kendimi tanıyarak baş etmeyi öğrendim. Aç kalırsam ,çok uyursam az uyursam , güneşte kalırsam çok yorulursam o gün muhakkak ağrım tutuyor. Ilac kesinlikle ise yaramıyor. Karanlık bi odada vur kafayı yat yapıyorum. Ben başka çözümünü bulamadım malesef
Benim de genelde başımın yarısı ağrır. Şu anda sol tarafımın ağrıyıp sağ tarafımın ağrımıyor olması gibi.İki haftadır aynı yerden geçmeyen bir baş agrım var...Zaman zaman çıkıp geri kendiliğinden gidiyor, çıktıgında tek gözümün üstünde sanki bir yük var anlamadım neden bir fırsat bulup doktora da gidemedim ha bugun ha yarın diye diye acaba migren mi ki....
Bir arkadaşımın önerisiyle agrıyan bölgeye nane yağıyla masaj yapıyorum işde felan öyle idare ediyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?