Doktorla görüştünüz müBaşım o kadar agriyoki 21 gunluk bebegime bile bakmakta zorlaniyorum parolda fayda etmiyo öldüm resmn yardmci olun
Emzirdigim icin parol kullanıyomDoktorla görüştünüz mü
Sessiz sakin biyerde biraz uyumaya calissan etkisi olurEmzirdigim icin parol kullanıyom
Biraz zor amaSessiz sakin biyerde biraz uyumaya calissan etkisi olur
Bence bi deneyin derim. Bebeğinize bakan biri varsa bi yarım saat kadar öyle yapın. Bende de oluyo karanlık ve sessiz yerde biraz dinlenince geciyo ilaç çok kullanyodum artk kendimi ilaca alistirmamya calisiyomBiraz zor ama
Tekim bide bebekde durmuyoBence bi deneyin derim. Bebeğinize bakan biri varsa bi yarım saat kadar öyle yapın. Bende de oluyo karanlık ve sessiz yerde biraz dinlenince geciyo ilaç çok kullanyodum artk kendimi ilaca alistirmamya calisiyom
Anladım ne diyim daha bilemedim canmTekim bide bebekde durmuyo
Migren tedavisi icin hacamatin iyi geldigini duymustum ama etkisi nedir bilmiyorum bence danışabilirsiniz emzirdiginiz icin bi tedavi oneremicemBaşım o kadar agriyoki 21 gunluk bebegime bile bakmakta zorlaniyorum parolda fayda etmiyo öldüm resmn yardmci olun
Ayy 2 3 parol iciyom ama fayda etmiyo bide mide bulantisida ekleninceBenimde 3 aylık bebeğim var . Gebe iken hiç atak geçirmedim ama doğumdan sonra duramıyorum ağrılardan . Doktora da gitmedim emzirdiğim için bişe de verrmicek. Ben başladığı an 2 parol alıyorum . Kesmiyor ama azaltıyor .bi dene sende . Lohusa lık tetikliyor zaten
Merhaba bende migren atakları geçiriyorum bugün nöroloji uzmanına gittim. Bebek tedavisi görüyorum aynı zamanda polikistik overliyim. Doktorum bana durumumdan sadece iğne verebileceğini söyledi. Başımdan iğne yaptı. 5 saat oldu ağrım geçti çok şükür.Başım o kadar agriyoki 21 gunluk bebegime bile bakmakta zorlaniyorum parolda fayda etmiyo öldüm resmn yardmci olun