- 27 Mayıs 2013
- 4.845
- 8.817
- 248
- Konu Sahibi bogurtlenkusu
-
Doğru teşhis koyduguma çok sevindim:) gecmis olsun:)
Evet dikkatimi çekmişti benim de. :) çok sağol canım.
Ağrı kesiciler bunu da geçirmezmiş meğer. Doğru ilacı içince baya azaldı.
Doktor da öküz gibi antibiyotiği dayadı yalnız.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Konunu daha yeni okudum ve ilk okuduğum gibi kesin sinüzit dedim çünkü aynısı bende de var. Bazen gözlerimi çıkartıp atmak istiyorum o derece ağrıyor. İlk başta banada antibiyotik verdi ama o antibiyotik bitince sar başa oluyosun. Migren kadar iğrenç bir şey yani. Çok geçmiş olsun
Aynen, acıdan ağlamaya başlamıştım hastaneye giderken. Kronik bi hastalık olması sıkıntılı.
Antibiyotik içmekten de filan zorda kalmadıkça hiç hoşlanmam normalde. Sürekli içmek zorunda kalırsam diye korkuyorum şimdi.
Canım mutlaka verilen antibiyotigi kullanmalısin başka türlü geçmez. Kesin tedavisi antibiyotiktir grip gibi degil. Şu an calismiyorum ama doktorum, soyledigime güvenebilirsin canim.
Bende hiç sevmiyorum antibiyotik içmeyi ve o yüzden sinüzit için artık doktora gitmiyorum çünkü yaptıkları tek şey antibiyotik vermek. Bir de ameliyatı varmış ama o bile kesin sonuç vermiyormuş yine ortaya çıkıyormuş.
Mecburen içicem antibiyotiği. Ama bu kronik bi rahatsızlık. Her seferinde antibiyotik içersem bağışıklık kazanırım diye korkuyorum aslında. Doktor günde iki tane dedi ama o yüzden bire mi düşürsem karar veremiyorum işte.
benim migren ağrım, ilk önce karşıdaki kişinin yüzünün bir kısmını görememe, sonra gözümde ışık çakmaları, sonra feci bir baş ağrısı sonra kusma ve sonrasında bi huzur bi mutluluk.
benim migrenim böylydi ve artık geçti Allaha bin şükür. lisdeyken vardı bende...
Nasıl geçti canım herhangi bir tedavi oldun mu? Yoksa kendiliğinden mi kayboldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?