Allah aşkına nasıl baş ediyorsunuz bu illetle? Kafamı kesip atmak istiyorum bazen, soğuk suyun altına soktum hala geçmedi, çıldırası geliyor insanın
Önceden ilaç kesiyordu (ilaç ismi vermek yasak ama çok ağır bir ağrı kesici var biliyorsunuzdur eminim a ile başlayıp l ile bitiyor) artık o da kesmiyor sanki
Bildiğim kadarıyla kesin bir tedavisi de yok bu illetin.
Sizin yöntemleriniz neler? Her türlü öneriye açığım artık ya, kocakarı ilacı olur, bitki olur, ot olur, iğne olur ya da ilaç ismi verecekseniz özelden verseniz de olur
Allah aşkına nasıl baş ediyorsunuz bu illetle? Kafamı kesip atmak istiyorum bazen, soğuk suyun altına soktum hala geçmedi, çıldırası geliyor insanın
Önceden ilaç kesiyordu (ilaç ismi vermek yasak ama çok ağır bir ağrı kesici var biliyorsunuzdur eminim a ile başlayıp l ile bitiyor) artık o da kesmiyor sanki
Ufak bir sıkıntı, stres, üzüntü yapsam başlıyor gözümün üstünden, ensemden, şakaklarımdan, of...
Bildiğim kadarıyla kesin bir tedavisi de yok bu illetin.
Sizin yöntemleriniz neler? Her türlü öneriye açığım artık ya, kocakarı ilacı olur, bitki olur, ot olur, iğne olur ya da ilaç ismi verecekseniz özelden verseniz de olur, amuda kalk geçiyor deseniz kalkarım valla
Her seferinde serum ya da iğne yiyeceksek yandık kızlar
Patatesin keseceğini sanmıyorum basit baş ağrısı gibi değil ki hiçama psikomarmelat arkadaşın dediğini deneyeceğim şu an malzemeler elimde yok ama bir sonraki atakta (çok sürmez bu stresle 1 haftayı bulmaz yoklar ) geri bildirim yaparım hatta özelden de mesaj atabilirim marmelat
Sağolun kızlar hepimize geçmiş olsun
rica ederim inşallah ise yarar.tekrar geçmiş olsun.
benim migrenli iki arkadasım var.tetikleyen gıdaları deneyerek buldular.siz de bir deneyin.çikolata,peynir,kahve,uykusuzluk,stres ve üzüntü ,fiizksel gerginlik başı çekiiyor ...
Bende de var maalesef bu illet çok uyusam dert az uyusam dert bu gün okulda konser vardı ona bile girmedim çünkü biliyorum en az bir hafta kendime gelemem
Benim ataklarımdada ağrı kesici fayda etmiyo bir de bende miğde bulantısıyla birlikte oluyo ve afedersinizıkarırsam kendime geliyorum ama bunun dışında nane yağı koklamakda bana çok iyi geliyo tavsiye ederim sizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?