- Konu Sahibi Careler1298
-
Regl akintisini kesiyor azaltıyor yani.Telkin
Plesebo etkisi
Hacamat yaptırdım geçecek diye inanıyor
Şu taştan kolye aldık geçecek diyor
Gerçekten inanınca geçiyor ama şüpheci tiplerde kalıyor
Bir tanıdığıma nörolog antidepresan vardı içti bir iki ama inanmadı geçmedi onunki
Oysa takıntılı stresli birisi bu bitince rahatlayacaktı
Bir de bu ağrı kesici içince regl kesilir fikrinin dayanağı ne
Yani migren ağrısını kesecek olan zaten ağrı eşiği yükseltici içeriklidir regl olduğunda da onu verir doktorlar
Ağrıyı değil hissetmeyi kesiyor zaten
Telkin
Plesebo etkisi
Hacamat yaptırdım geçecek diye inanıyor
Şu taştan kolye aldık geçecek diyor
Gerçekten inanınca geçiyor ama şüpheci tiplerde kalıyor
Bir tanıdığıma nörolog antidepresan vardı içti bir iki ama inanmadı geçmedi onunki
Oysa takıntılı stresli birisi bu bitince rahatlayacaktı
Bir de bu ağrı kesici içince regl kesilir fikrinin dayanağı ne
Yani migren ağrısını kesecek olan zaten ağrı eşiği yükseltici içeriklidir regl olduğunda da onu verir doktorlar
Ağrıyı değil hissetmeyi kesiyor zaten
Regl akintisini kesiyor azaltıyor yani.
Gününü de uzatıyor.
Ben novalgin kullanıyorum.Onu soruyorum işte
Hangi ağrı kesiciler azaltıyor
Ben çok ağrı kesici kullanmam ama ağrı eşiği yükseltici kullanırım başka bir rahatsızlık nedeni ile kullanınca reglime bir şey olmaz
Zira o ağrıyı kesmiyor sadece algınla oynuyor
Ben novalgin kullanıyorum.
Çok zorda kalırsam dolarex.
Sizin kullandığınız hangisi?
Himm bir araştırayım.Cataflam ve benzeri
Ağrı eşiği yükseltir yazan şeyler
Konuyu takipteyim denediklerimi yazacagimki bunlari yapin demeyin gecmiyorArkadaşlar merhaba baş ağrısı hayatımın her alanını mahvediyor.. çekenler bilir dayanılması zor özellikle adet zamanlarımda çıldırıyorum migren adet zamanında cok etkiliyor, cok ağrıyor adetimi kestiği için ilaçta alamıyorum tedavisi var mıdır? Annemde de var anneminki cok ileri seviye de. Acayip sinir stres yapiyor herkese sinir oluyorum kavga edesim geliyor elimde değil. Agri saatlerce ağlatıyor bazen dayanamayıp ilaç alıyorum istemeden..
Adetim bittiğinde agri da bitiyor yıldım ya, tabi adet zamanlarından başka, bir şeye üzülüp kafaya taktığım da da ağrıyor..
önerileri bekliyorum
Akupunktur çok iyi geliyor babamda da vardı. Yaptırdığından beri çok ağrısı olmadı
Bir arkadaş daha söylemiş magnezyum alın muhakkak amaraştırup alın özel satılanlardanbir de vakti geliyor baharda hacemat yaptırın ama uzman olsun lütfen rastgele olmasın
Allah şifa versin
Bana da ojtir bile carel olamadı inanın benim artık alıp bıçağı boğazıma dayasim vardı ne ilaçlar nede serumlar etki etmiyordu. Doktor diyordu elimden geken birşey yok aciller yine öyle. Ve en sonunda hacamat yaptırdım oxle yarıya geldi. Hatta ayda bire ikiye geldi. İki yıl önce şuan yine artmış biraz. Dahada olursa gitmeyi düşünüyorum. O katılaşmış kanı alınca kan dolaşımı hızlaniyor. Görseydiniz hepsi kıyma takı kan sivilasti öyle.
Araştırdım. Non steroidal ağrı kesici grubundan.Cataflam ve benzeri
Ağrı eşiği yükseltir yazan şeyler
Cevabınız için teşekkür ederim.cok haklısınız ben dışarı hava almak için çıktım ve rüzgarlıydı eve geldim eyvah dedim hafif baş ağrım başladı çünkü.sonra bir geldi ensemden iki gün çok şiddetli kusma ile eşlik eden ağrım oldu.kusma ile eşlik ettiği için ağrı kesici alamıyorum sadece kafamı sariyorum.midem kabuletmiyor.üçüncü günse uyuşma vardı sol tarafımda oda dinlenip uyuyunca geçti.fakat kusarken yüzüm felç olacakmış gibi hissettim o biraz korkuttu beni.bide iştah kapandı tamamen inanın 1 kilo verdim iki günde.mr cekilecegim inşalalh başka birşey degildirbende de migren var- bkz. nickim
ben de kendi kendime koymuştum teşhisi, ben de ya acaba başka bir şey olmasın diye nörolojiye gittim bi aşamadan sonra.
doktorun dediği (ki ben de başka bir alanda sağlık uzmanıyım) "migren tanısı dışlayıcı tanı, yani, bakarız başka bir şey bulamazsak migren deriz"
kısaca böyle
size de bakarlar MR filan çekerler başka bir şey bulumazlarsa migrendir.
yüksek ihtimalle de öyledir.
ben ertesi gün çok çalışmam gerekiyorsa ve mahvolmuşsam, acile gidip kastan ağrı kesici yaptırıyorum. o zaman bulantı için de ilacı karıştırıp vuruyorlar, deneyebilirsiniz.
ben de şu anda atak geçiriyorum, 6 ağrı kesici aldığım 24 saatlik süreler oluyor -maalesef. sanıyorum hava da etkili lodos var, nem yüksek, birden ısındı havalar, kimse yazmış mı bakmadım ama böyle şeyler beni ço etkiler sirkadyen ritim (regl, uyku vs.) nasıl etkiliyorsa bunlar da aynı .
tabi karakter olarak mükemmeliyetçi kontrolcü vs. olmak bunlar yazılmış zaten, bunları geçiyorum.
Benimde sol şakak ama kafamın üzerinde oluyor.bide ağrı hareket ediyor geziyor sanki başımda zonk zonk.cok zor gerçekten Rabbim şifa versin herkese.kusmadan sonra bı sakinlik oluyor ama tamamen geçmesi için yine ağrı gelebiliyor atak olabiliyor ondada tekrar kusabiliyorum.tek kusma değil belki 3 kez kusma eşlik edip midemde bişey kalmayana kadar temizlenince migren sonlanıyor ama iştah kapanıyor.su içmeye korkuyorum benim migrenim midemi çok fena vuruyor.mr çektirmeyi düşünüyorum inşallah hayırlı sonuçlarım olurSes, koku ve ışık hassasiyeti migrene uyuyor bununla birlikte uyuşma-üşüme bende hiç olmuyor.
Kusma sonrasında ağrı tamamen geçiyor bende.
Ağrı tek taraftan girer, benim sol şakağımda oluyor çoğunlukla.
Nörolojik bir muayeneden geçmeniz iyi olur.
İyide onu migren atağında nasıl kullanıyor bende de var ama koktuğu için cesaret edip kullanamadim.mide bulantısını tetikler diye.Reklam yapmak gibi olmasın da Dr. Ç Tuna'nin mentollu rahatlatıcı krem tarzı ama taş şeklinde bir ürünü varmış. Gelinimiz de migren den çok çektiği için kullanmaya başlamış ve çok faydasını görmüş. Bende aynı durumda olduğum için söyledi ve alicam. Umarım iyi gelir çünkü bende artık hergün acaba yine atak gelecek mi korkusuyla yasamaktan yoruldum.
Katılıyorum suan omzum ensem cok sert kulunç olmus gibi yani ve orası yumusamadan asla geçmiyorKonuyu takipteyim denediklerimi yazacagimki bunlari yapin demeyin gecmiyor
Soguk suyla yakiyorum
Parol yada majezik kesmiyor
Nane yagi
Bol su iciyorum
Hicbiri gecirmiyor sadece karanlik sessiz bir odada rahat en az 2 bucuk saat hem basima hem enseme saglam bir masaj yaoilmasi gerekiyor. Baska turlu asla birakmiyor.farkederseniz ense cok sert oluyor. Onun yumsamasi lazim ozman birakiyor
Bende var o taştan maalesef etki etmiyor mentollü olduğu için gözlerimi cok yakıyor belki bende etki etmemiştirReklam yapmak gibi olmasın da Dr. Ç Tuna'nin mentollu rahatlatıcı krem tarzı ama taş şeklinde bir ürünü varmış. Gelinimiz de migren den çok çektiği için kullanmaya başlamış ve çok faydasını görmüş. Bende aynı durumda olduğum için söyledi ve alicam. Umarım iyi gelir çünkü bende artık hergün acaba yine atak gelecek mi korkusuyla yasamaktan yoruldum.
benim migrenim 4-5 senedir varBenimde sol şakak ama kafamın üzerinde oluyor.bide ağrı hareket ediyor geziyor sanki başımda zonk zonk.cok zor gerçekten Rabbim şifa versin herkese.kusmadan sonra bı sakinlik oluyor ama tamamen geçmesi için yine ağrı gelebiliyor atak olabiliyor ondada tekrar kusabiliyorum.tek kusma değil belki 3 kez kusma eşlik edip midemde bişey kalmayana kadar temizlenince migren sonlanıyor ama iştah kapanıyor.su içmeye korkuyorum benim migrenim midemi çok fena vuruyor.mr çektirmeyi düşünüyorum inşallah hayırlı sonuçlarım olur
Bende var o taştan maalesef etki etmiyor mentollü olduğu için gözlerimi cok yakıyor belki bendeReklam yapmak gibi olmasın da Dr. Ç Tuna'nin mentollu rahatlatıcı krem tarzı ama taş şeklinde bir ürünü varmış. Gelinimiz de migren den çok çektiği için kullanmaya başlamış ve çok faydasını görmüş. Bende aynı durumda olduğum için söyledi ve alicam. Umarım iyi gelir çünkü bende artık hergün acaba yine atak gelecek mi korkusuyla yasamaktan yoruldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?