Benimde sol şakak ama kafamın üzerinde oluyor.bide ağrı hareket ediyor geziyor sanki başımda zonk zonk.cok zor gerçekten Rabbim şifa versin herkese.kusmadan sonra bı sakinlik oluyor ama tamamen geçmesi için yine ağrı gelebiliyor atak olabiliyor ondada tekrar kusabiliyorum.tek kusma değil belki 3 kez kusma eşlik edip midemde bişey kalmayana kadar temizlenince migren sonlanıyor ama iştah kapanıyor.su içmeye korkuyorum benim migrenim midemi çok fena vuruyor.mr çektirmeyi düşünüyorum inşallah hayırlı sonuçlarım olur
benim migrenim 4-5 senedir var
ilk seneler o şiddetli kusma bende de oluyordu
(yalnız bende başka bir gastrointestinal hastalık daha var, o da kronik ve kesin tedavisi olmayan bir hastalık)
ben burada bahsedilen ekmektir, şekerdir vs. zaten tüketmiyorum..çok çok sınırlı yiyorum (o kadar manyakça da kontrol etmiyorum tabi zaten kontrol manyağı bir insanım bir de yemeye içmeye o kadar titizlenirsem benim hayatım yaşanmaz olur. ama dediğim gibi zaten sınırlı, zaten seçili yiyorum. diğer hastalığım dolayısıyla mayonez, ketçap, sokak yemeği, kola mola hiç öyle şeyler tüketmem mesela.)
Neyse, ben 1 haftada 7-8 kilo verebiliyorum atak dönemlerimde
inanırım yani
ki zaten hayatımda maksimum olduğum kilo 56 57filandır. o da azdır.
o yüzden hayat kaliteniz çok düşüyorsa gidin teşhis alın, bilin ki en azındna ki migren bu, içiniz bir nebze rahatlar.
diyelim ki öğrendiniz migrenmiş, atak geldiğinde aşırı kusuyorsanız acile gidip damar veya kasa ilaç almaktan çekinmeyin, yapacak bir şey yok canlı cenazeye dönüyoruz.
ben 6 ay önce covid geçirdim
işin kötü yanı covid bu kadar etkilemedi ama 6 aydır sık sık migren atağı geçirir oldum, kusmuyorum yalnız artık sadece baş ağrısı ense sertliği ve ağrıya bağlı dikkat dağınıklığı vs var