How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Miğde kanseri:(

Betust

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2017
131
58
13
35
Merhaba kızlar allahım bütün hastalara şifa versin allah yardımcıları olsun çok kötü bir durum.amcamın miğde kqnseri oldugunu öğrendik.doktorumuz miğde alınması gerekiyor dedi ameliyata girdi amcam ameliyatın yarısında doktorumuz babama her yere yayıldıgını sıçradınız lenf bezlerine ve miğdesini almayacagını söylemiş.yıkıldık tabi yapılcal hiç birşey yok demiş ve kapadı. Böyle bir durum yaşayan arkadaslar varmı kemoterapi alsa bile sonuç vermez dior doktor çağresiziz hiç birşey gelmiyor elimizden başka doktorlarla iletişime geçilcek sonuclar onlara gösterilecek bu türlü inanamıyoruz konduramıyoruz.ölecekmi yani hiç yokmu çagresi kurtulan yokmu bu illet kanserden:(

Allah yardımcınız olsun acil şifalar dilerim :(

Çok geçmiş olsun. Halamda oldu aynısı ama onun lenf bezlerine sıçramamıştı. Midesi alındı. Şimdi birşeyi yok.
Hiç mi yapılacak birşey yokmuş?

Canım, maalesef mide kanseri kanserler arasında tedaviye yanıtın en problemli olduğu bir türdür. Bundan sonrası amcaniza gözünüz gibi bakın, mutlu edin. Ve durumunu bilmesini saglayin. Gizlemeyin. Alınacak gönülleri, konuşulacak konuları olabilir. Allah sabır ve güç versin tüm ailene, en çok da amcana. Keşke umutlu konuşabilseydim, üzgünüm.

Merhaba kızlar allahım bütün hastalara şifa versin allah yardımcıları olsun çok kötü bir durum.amcamın miğde kqnseri oldugunu öğrendik.doktorumuz miğde alınması gerekiyor dedi ameliyata girdi amcam ameliyatın yarısında doktorumuz babama her yere yayıldıgını sıçradınız lenf bezlerine ve miğdesini almayacagını söylemiş.yıkıldık tabi yapılcal hiç birşey yok demiş ve kapadı. Böyle bir durum yaşayan arkadaslar varmı kemoterapi alsa bile sonuç vermez dior doktor çağresiziz hiç birşey gelmiyor elimizden başka doktorlarla iletişime geçilcek sonuclar onlara gösterilecek bu türlü inanamıyoruz konduramıyoruz.ölecekmi yani hiç yokmu çagresi kurtulan yokmu bu illet kanserden:KK43:
Allah acil sifalar versin. Benimde amcam mide kanserinden vefat etmisti.

Canım benim benimde annem meme kanserinden vefat etti onunda yayılmıştı. Suandada kanserle alakalı bi bölüm de okuyorum az çok öğrendiğim bilgilere gore de bundan sonrası sıkıntılı sizin için hiç kemoterapi almak falan boş eziyet olur amcaniz için siz bol bol dua edeceksiniz Allahdan ümit kesilmez sonuçta ve çok güçlü olacaksın amcanizi mutlu edin Allahtan gelen birşey buda sonuçta allah yardımcınız olsun.

Durumu biliyor.doktoru da arkadasıydı anlattı.çok iyi şuan bir sıkıntı yok ama bize mi belli etmiyor bizim kötü olmamızı istemiyor sanırım.ben gidicem sıkıldım dio hastaneden.bundan sonra doktor sıkıntılı dedi zaten kötüye gidecekmiş.bir çağresi olsa durumumuzda var yurt dışına götürebilirz ama doktor böyle bişey demedi sayılı gün kaldı o zman :(ah amcam ah hiç bir şeyi yoktu birden bire sinsi bir hastalıkmış bu belli etmiyormuş zaten son evrede anlaşılıyormuş babam da çok sever abisini allahım cok üzülüyor aglıyor sürwkli babamda ay cok zormuş basımıza böyle bişey geldi ilk defa içimiz yanıyor:(

Malesef yokmuş bütün her yere sıçramış kemoterapi boşuna almasın dio doktor

Back