Midem bulandı yahu. Bu ne? (Fotoğraflı)

Şimdi farkettim birisinde ufacık milimlik bi çatlak var, ama bunca beyaz şey nasıl çıkıyor. Fena oldum:confused: yıkayıp koydum tabi ki. Tüy müyde yoktu.
Minik bi çatlaktan boyle sizliyor büyük olsa daha kalın olur sızıntı. Bu arada kaynatmadan önce ilik suyla yika ve kaynayan cezve içine metal çorba kaşığı koy catlamaz :KK66:

yalnız benim baya çatlıyormuş yumurtam, bazen kendi bağımsızlığını ilan etmiş bir yumurta oluyor dışında :KK53:

Taşınıyoruz, annem en dandik kap kacak çatalları bırakmış:olamaz::KK48: Gerçekten baya kireçli..
normaldir canim ya ama seni seye benzettim hani ailecek sofrada yemek yenir birinin yemeginde kil cikar boyle yemekten ceke ceke herkesin gozune sokar ya o tiplerdensin bize niye gosterion ya midemiz bulandi :):)

Minik bi çatlaktan boyle sizliyor büyük olsa daha kalın olur sızıntı. Bu arada kaynatmadan önce ilik suyla yika ve kaynayan cezve içine metal çorba kaşığı koy catlamaz :KK66:

Bunu bilmiyordum, çok teşekkür ederim deneyeceğim bir dahakine:))

Ben yumurta akı yemem.Ama yumurta akından yapılan kıtır kurabiyelere bayılırım(Tezat bir durum)Menemen yemem,pasta börekde yerim:KK45:

Yumurtanın kabuğu incecik deliklerle dolu , Laboratuvar da deney yapan kişiler hatta gözle görülmeyecek kadar iğneler saplıyorlar içine doğru, bu delikler bu yumurtalarda normalden daha kalın olabilir.

Görüntü dehşet

X