Midem bulandı yahu. Bu ne? (Fotoğraflı)

bigarib

tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2018
40
122
Karnım çok acıktı, dedim iki yumurta kaynatayım. Kaynadıkça içinden beyaz beyaz şeyler çıktı, yazarken bile kusucam. :KK35: Yıllardır hep yumurta kaynatırım, böyle şeyi ömrümde ilk kez görüyorum. Ki çoğunda da yumurta çatlardı, yine böyle bir şey olmadı. Bunlar ne? Ölene kadar yumurta yememekten ve cahilliğimden kurtarın beni :KK48:

Son düzenleme:
Bencede yumurta catlamis zaten ustteki yumurtada belli.. yumurtanin disinda tuyler mi vardi? Yikamadan mi koydun?

Catlak degilse baska bi yumurta kirilmis bulasmis olabilir. BariZ yumurta sarisi gozukuyo

Şimdi farkettim birisinde ufacık milimlik bi çatlak var, ama bunca beyaz şey nasıl çıkıyor. Fena oldum:confused: yıkayıp koydum tabi ki. Tüy müyde yoktu.

Yumurta catlamis olabilir evet ama icinden cikanin böyle iplik iplik oldugunu ilk kez görüyorum.:KK57:

Bende ilk kez görüyorum vallahi. Yıllardır yumurta kaynatırız hiç böyle olmamıştı. Ki çoğu da çatlardı hızlı kaynamaktan, yine içinden bir şeyler çıkmazdı. Ondan şaşırdım. :KK33:

Yumurta çatlamış,bazen bende de oluyor çatlıyor ve sarısı böyle oluyor.

Bende ilk defa böyle bişey görüyorum her gün yumurta haşlarım neredeyse ve genelde çatlarlar ama böle tüy tüy gibi ilk defa görüyorum bilemedim yanii

Kk yine 3dkda olayı aydınlatmış:dondurma:

Çatlak çok minikmiş
İnce ince sızabilmiş kaçak yumurtalar.

Uff zaten yumurtayı her yedıgımdee ne kadar organik ne yiyoruz dıye duşunuyorum.. Uzerıne bu resım harıka oldu:110:

X