• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mide yanmasina ne iyi gelir

Sanem0907

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2017
1.607
737
123
33
Salcali yemek yedim mahvetti midemi ne iyi gelir süt ictim bi iki yudum ama yine ayni fayda etmedi emziriyorumda ilac da icemioyorum midemi mahvetti bu salca ya. Evde deneyebilecegim baska brsey var mi

Elma da iyi geliyor. Ayrıca gaviscon emziren anneler de içebilir. Varsa leblebi de olur. Hamilelikte çok çektim mide yanmasından. Bunlar işe yarıyodu

Gaviscon şurup.. Hamileyken kullanıyorum emzirirken de kullanılabilir diye düşündüm..

Yorumlarda yazılmış gavisyon şurup bulundurun evde gebelikte de bu kullanılıyor . Ben emzirirkende rahatlıkla kullanabılırsınız

Benimde oluyor sık sık soğuk süt yeşil elma yada çubuk kraker yiyorum rahatlatıyor doktorunuza danışarak gaviscon isimli surupda içebilirsiniz mide için önerilen bir şurup ama doktorunuza mutlaka bilgi verin

Benimde oluyor sık sık soğuk süt yeşil elma yada çubuk kraker yiyorum rahatlatıyor doktorunuza danışarak gaviscon isimli surupda içebilirsiniz mide için önerilen bir şurup ama doktorunuza mutlaka bilgi verin
Ya salcali yemek.yedim aciydi mahvetti midemi soguk süt içiyorum o bi nebze hafifletti gibi ama etkisi geçince ayni oluyorum rennie.surup var aslında hamileyken yazmisti acaba kullanabilirmiim okumak.lazim kagidini

Hamileyken yazdıysa içebilirsin canım inşallah geçer hemen elma da dene oda iyi geliyor

Elma da iyi geliyor. Ayrıca gaviscon emziren anneler de içebilir. Varsa leblebi de olur. Hamilelikte çok çektim mide yanmasından. Bunlar işe yarıyodu
Sagol canim ceken bilir vallahi midem delindi sandim mahvetti beni süt ictim yudum yudum bidr elma yedim lebledi yedim öyle uyumusum en son

Back