Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten mi hemen haslayauim dicem evde yok oda yok ama soda var eminmisiniz iyi gelirmiSoda ve haşlanmış patates iyi gelir.
Gaviscon yok ama rennie var o olurmu acaba mahvetti beni uyutmuyor hic böyle olmamistimElma da iyi geliyor. Ayrıca gaviscon emziren anneler de içebilir. Varsa leblebi de olur. Hamilelikte çok çektim mide yanmasından. Bunlar işe yarıyodu
Ya salcali yemek.yedim aciydi mahvetti midemi soguk süt içiyorum o bi nebze hafifletti gibi ama etkisi geçince ayni oluyorum rennie.surup var aslında hamileyken yazmisti acaba kullanabilirmiim okumak.lazim kagidiniBenimde oluyor sık sık soğuk süt yeşil elma yada çubuk kraker yiyorum rahatlatıyor doktorunuza danışarak gaviscon isimli surupda içebilirsiniz mide için önerilen bir şurup ama doktorunuza mutlaka bilgi verin
İçebilir sinizYa salcali yemek.yedim aciydi mahvetti midemi soguk süt içiyorum o bi nebze hafifletti gibi ama etkisi geçince ayni oluyorum rennie.surup var aslında hamileyken yazmisti acaba kullanabilirmiim okumak.lazim kagidini
AyvaSalcali yemek yedim mahvetti midemi ne iyi gelir süt ictim bi iki yudum ama yine ayni fayda etmedi emziriyorumda ilac da icemioyorum midemi mahvetti bu salca ya. Evde deneyebilecegim baska brsey var mi
Karbonat en iyisiSalcali yemek yedim mahvetti midemi ne iyi gelir süt ictim bi iki yudum ama yine ayni fayda etmedi emziriyorumda ilac da icemioyorum midemi mahvetti bu salca ya. Evde deneyebilecegim baska brsey var mi
Rennie de içebilirsinizGaviscon yok ama rennie var o olurmu acaba mahvetti beni uyutmuyor hic böyle olmamistim
Rennie gavisconla aynı zaten kullanabilrisinz bşrde elma çok iyi geliyorGaviscon yok ama rennie var o olurmu acaba mahvetti beni uyutmuyor hic böyle olmamistim
Allh razi olsun canim elma yedim süt ictim biraz iyi geldi oyle uyuyabildimHamileyken yazdıysa içebilirsin canım inşallah geçer hemen elma da dene oda iyi geliyor
Sagol canim ceken bilir vallahi midem delindi sandim mahvetti beni süt ictim yudum yudum bidr elma yedim lebledi yedim öyle uyumusum en sonElma da iyi geliyor. Ayrıca gaviscon emziren anneler de içebilir. Varsa leblebi de olur. Hamilelikte çok çektim mide yanmasından. Bunlar işe yarıyodu
Teşekkür ederim canim iyi geldi cok kotuymus midr yanmasi ilk defa yadadimRennie gavisconla aynı zaten kullanabilrisinz bşrde elma çok iyi geliyor