• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mide yanmasına ne iyi gelir?

Sevimlikedi2323

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2018
59
15
88
26
Selam kızlar, ben 9 haftalık hamileyim. 6.haftadan beri çok mide yanmam var. Hic birsey yemek istemiyorum tiksinme var. Midem yandığında anca bireyler degidimde geçiyor biraz. Bazen öyle yanıyor ki midem bulanıyor. Acaba bir öneriniz varmi ne iyi gelir mide yanmasına??

Selam kızlar, ben 9 haftalık hamileyim. 6.haftadan beri çok mide yanmam var. Hic birsey yemek istemiyorum tiksinme var. Midem yandığında anca bireyler degidimde geçiyor biraz. Bazen öyle yanıyor ki midem bulanıyor. Acaba bir öneriniz varmi ne iyi gelir mide yanmasına??
Elma yiyebilirsin

Haşlanmış patates in içine zeytinyağı koy ama doğal olanından soğuk sikim çok iyi geliyor mide yanmasına icebilirsen dağ kekiği cayida çok iyi mide bulantısına da zencefilli cay

Tabikide gaviscon canim hamileyken mide yanmasından ölürdüm birde mide krampları olurdu sanki düğün atardı midem o derce bu surup beni kurtarırdı

Mide yanmasın soğuk süt iyi geliyor bide sade maden suyu bunu denedim benim son üç ay çok yanıyordu bulantıya da kuru fasülye yutuyorlar bunu hiç denemedim

Doktoruna sorarak eczaneden surup alabilir kullanabilirsin.Hamileliğimde aynı sorun bende olmuştu.Doktorum şurup yazdı onu kullandım.
Süt yarım yağlı olur 3 yudum içersen iyi gelir.Aksi takdirde daha çok yakacaktır.
Elma yeşil olmalı ve kabuklu yersen rahatlatır.

Back