Mide yanmasına dayanamıyorum artık ..

Bana doktor rennie vermedi maalesef küçük diye sanırım yoruldum her gün ağlıyorum
Karbonat sayılır direkt aslında gebelikte bi zararı yok ama doktorunuz mideniz bulanıyor sanmış olabilir mi, hiçbir şey vermemiş olması garip geldi bana. Prilam yanmayı engelliyor mu ki

Pulcet çok iyi gelir aslında ama kullanma şeklinize bağlı.
Benim ileri şekilde reflüm var, hamileyken su bile midemi yakardı, günde 1 şişe rennie bitirirdim ama sonra pulcet kullanmaya başladım. 6 gibi uyanır başucumdan pulceti içer aç karnına sonra tekrar yatardım. Ama mesela içip 10-15 dk sonra bişiler yersem asla işe yaramazdı.
Önemli olan boş mideyle ilacı içip minimum 1 saat bir şey yememek. Bu şekilde deneyin

Amiiin hepimizeAynı şekilde yemek borumdan mideme kadar yanıyor,normalde reflum vardi asla bu derece degildi bol su içiyorum sızı azalsın diye
Baharat aci çikolata kahve bunlar mahvediyor
Sabah aç karna muzu tahinle karıştırıp yiyebilirsin ,kesmiyor ama hafifletiyor

Arkadaşlar selam , konuyla ilgili bir gelişme oldu pazar günü ben mide yanması şikayeti ile acile gittim , bana bir serum verdiler ne yanma kaldı ne bulantı bir de üstüne gasvin denen gaviscon muadili bir ilaç verdiler bir kez kullandım o da pazar günü geçti ya şükürler olsun geçti mucize gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…