Canim benim esimde migde yanmasiyla hem koruyucu hemde gaviscon kullaniyor ama hic biri cig patates kadr etki etmiyor kucuk bir patatesi soy ve elma gbi ye hic bir seyin kalmaz ins sifa olsun bide havuc suyu iyi geliyor sabah ac karnina patatesi istedigin zaman yiyebilirsin
Bende mide yanmasına sakız çiğnerdim. Belki sanada iyi gelir .
Sagolun kizlar denicem bunlari soda pek rahatlatmadi beni ama digerlerini denememistimBende yeni hamileyim bulaniyo midem.soda iyi geliyo bana.bi dene istersen
Sakiz cignemekte buldum cozumu bu seferde cenem yoruluyor :)Ben 8 haftalik hamileyim surekli midem yaniyor. Surekli biseyler yiyorum. Talcidde alabilirsin.. kraker beyaz peynir falan tavsiye ederim
Bende de gastrit var sari leblebiyi de deneyeyim gerci kabizlik var bende amaCanım bende hem reflü hem gastrit var gebelikte öldürdü beni resmen. Sarı leblebi iyi geliyor asiti aldığı için. İş yerinde ve evde 1 kavanoz sarı leblebim var :) aşırı tüketme kabızlık yapmasın. Kötü olduğunda 4-5 adet yersin
Canım bende de kabızlık var. Hatta ara ara hamilelerin kullanabileceği bir şurup var gaita yumuşatıcı onu içiyorum mecburBende de gastrit var sari leblebiyi de deneyeyim gerci kabizlik var bende ama
Sakiz daha kotu yapiyor beniSakiz cignemekte buldum cozumu bu seferde cenem yoruluyor :)
Sakiz daha kotu yapiyor beni
Sakiz cignerken tukuruk salgisi artiyormus ve mideye giden yollari rahatlatiyormusSakız asit yapar ama yahu
Herkesin farklı demek. Midem ağrıdığında süt içerim bana dokunmaz ama kininde yanma yapıyorSakiz cignerken tukuruk salgisi artiyormus ve mideye giden yollari rahatlatiyormus
Evet herkesin farkli olabilir canim ben birde bol boll soguk su iciyorum baharatli yememeye calisiyorum birde cig sebze de artiriyormus mide yanmasiniHerkesin farklı demek. Midem ağrıdığında süt içerim bana dokunmaz ama kininde yanma yapıyor
Ah cnm ne baharatlı be acı yiyorum yine de gebelikte olunca oluyor :)Evet herkesin farkli olabilir canim ben birde bol boll soguk su iciyorum baharatli yememeye calisiyorum birde cig sebze de artiriyormus mide yanmasini
Ben baharatliyi da aciyi da cok severim ama yiyemiyorumAh cnm ne baharatlı be acı yiyorum yine de gebelikte olunca oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?