Mide yanmasina cozumu olan yok mu?

Naberr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2014
5.008
5.205
198
Kizlar 1 haftadir midem yaniyor ama dun geceden beri hic gecmeden yaniyor. Yogurt yedim sut ictim yok fayda etmiyor. Gaviscon surup verdi doktor ama sadece gunde 1 kere o da cok etki etmiyor zaten yardim edin

Canim benim esimde migde yanmasiyla hem koruyucu hemde gaviscon kullaniyor ama hic biri cig patates kadr etki etmiyor kucuk bir patatesi soy ve elma gbi ye hic bir seyin kalmaz ins sifa olsun bide havuc suyu iyi geliyor sabah ac karnina patatesi istedigin zaman yiyebilirsin

Bende mide yanmasına sakız çiğnerdim. Belki sanada iyi gelir .

Bende mide yanmasına sakız çiğnerdim. Belki sanada iyi gelir .
Bende yeni hamileyim bulaniyo midem.soda iyi geliyo bana.bi dene istersen
Sagolun kizlar denicem bunlari soda pek rahatlatmadi beni ama digerlerini denememistim

Ben 8 haftalik hamileyim surekli midem yaniyor. Surekli biseyler yiyorum. Talcidde alabilirsin.. kraker beyaz peynir falan tavsiye ederim

Canım bende hem reflü hem gastrit var gebelikte öldürdü beni resmen. Sarı leblebi iyi geliyor asiti aldığı için. İş yerinde ve evde 1 kavanoz sarı leblebim var :) aşırı tüketme kabızlık yapmasın. Kötü olduğunda 4-5 adet yersin

Bende de gastrit var sari leblebiyi de deneyeyim gerci kabizlik var bende ama

Bende de gastrit var sari leblebiyi de deneyeyim gerci kabizlik var bende ama
Canım bende de kabızlık var. Hatta ara ara hamilelerin kullanabileceği bir şurup var gaita yumuşatıcı onu içiyorum mecbur

Leblebi işe yarıyor dozunda ye sadece

Çiğ patates suyu kesinlikle mucize kaç tanıdığım ve kendim mide sorunundan bu şekilde kurtuldum mideyi yeniliyor bildiğin

Herkesin farklı demek. Midem ağrıdığında süt içerim bana dokunmaz ama kininde yanma yapıyor
Evet herkesin farkli olabilir canim ben birde bol boll soguk su iciyorum baharatli yememeye calisiyorum birde cig sebze de artiriyormus mide yanmasini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…