Stresli bir yasam tarzınız varsa en büyük sebebi o
En guzel ilac ac karnina lansor almakk.
Ha yok dersende ac karnina bi bardak ilik suya bi tatli kasigi bal koyup ic..Oda iyi gelmezse iki tane zeytini cekirdekleriyle yut.
Maalesef stres olunca midenin baş düşmanı. Ne kullanilsa da pek kar etmiyor. Zeytin çekirdeğini duymuştum denemedim ama belki uygulamak istersiniz. Geçmiş olsunEvet sitres=ben
Sut icin ekmek yeyin yogurt yeyinİçimde ejdarha besliyor gibiyim. Höh desem alev çıkacak sanki. Problem mide yanması.
Oruç tutuyorum yanıyor, tutmuyorum yine yanıyor, sabah öğle akşam yanıyor.
Rennie, talcit, pandev, gaviscon kullandım yine yanıyor.
Hastaneden iğneden korkarım, abimin zoruyla kavga dövüş gittim endoskobi yaptılar bir şey çıkmadı.
Artık ilaçlardan umudumu kestim, yok mu çare önerecek?
Meyve olur sebze olur koca karı ilaçları olur ne iyi gelir hiç aynı sorunu yaşayıp çözüm bulan yok mu?
Valla ben hala yasiyom o agridansa cekirdegine raziyim.Zeytinin çekirdekleri boğazıma kaçsın ölüyüm kökten çözüm evet
Balı deniycem ama.
Mide yanmasindan cok çekmiş bir insan olarak,bunun kurtarıcısı kesinlikle süt tür.mideniz yaninca bir cay bardağı soğuk süt icerseniz yanma kesilecektir.dikkat etmeniz gereken sütün soğuk olmasi.mutlaka dolapta muhafaza edin.ve yandikca iceceginiz miktar 1 cay bardagini gecmesin.böyle koca bi su bardağı icerseniz ters etki yapar midenizdeki asit miktarını cogaltabilir. En yakın zamanda da doktora gitmenizi öneririm.reflu olabilir belki.çiğneme tabletleri falan veriyorlar onu kullanabilirsiniz.doktora gidene kadar gecici çözüm icin de kesinlikle süt diyorumİçimde ejdarha besliyor gibiyim. Höh desem alev çıkacak sanki. Problem mide yanması.
Hastaneden iğneden korkarım, abimin zoruyla kavga dövüş gittim endoskobi yaptılar bir şey çıkmadı.
Meyve olur sebze olur koca karı ilaçları olur ne iyi gelir hiç aynı sorunu yaşayıp çözüm bulan yok mu?
Bende reflu var mide yanmasindan gogus agrisindan oluyordum geceleri neredeyse oturarak uyuyordum ne zman sekeri hazir gidalari biraktim rahat ettimİçimde ejdarha besliyor gibiyim. Höh desem alev çıkacak sanki. Problem mide yanması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?