• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mide yanmasına çare bulan var mı?

İçimde ejdarha besliyor gibiyim. Höh desem alev çıkacak sanki. Problem mide yanması.

Oruç tutuyorum yanıyor, tutmuyorum yine yanıyor, sabah öğle akşam yanıyor.

Rennie, talcit, pandev, gaviscon kullandım yine yanıyor.

Hastaneden iğneden korkarım, abimin zoruyla kavga dövüş gittim endoskobi yaptılar bir şey çıkmadı.

Artık ilaçlardan umudumu kestim, yok mu çare önerecek?

Meyve olur sebze olur koca karı ilaçları olur ne iyi gelir hiç aynı sorunu yaşayıp çözüm bulan yok mu?
canım reflü gastrit olabilir.
ac kalmayacaksın posalı seyler yeme.çiğ sebze meyve zarar verebilir.ekmek içi pirinc pilavı haslanmıs patates muz rahatlatır. hemek yiyince yatma

Yıllarca çektim mide ağrısı, yanması, ekşimesi. Hatta acaip kilo vermiştim o dönem yemekten nefret eder olmuştum. 1 ay Lansor kullandım. Acı, baharat, asitli, yağlı herşeyden uzak durdum. İyileştim. :sampiyon:

Geçmiş olsun..

Hamileyim ve iki gündür mide yanmasından ölüyorum. Annemin halası bir avuç yeşil mercimeği kuru kuru ye dedi. Dişin kesmezse tavada biraz kavur öyle ye dedi. Akşam denemeyi düşünüyorum.

İçimde ejdarha besliyor gibiyim. Höh desem alev çıkacak sanki. Problem mide yanması.

Oruç tutuyorum yanıyor, tutmuyorum yine yanıyor, sabah öğle akşam yanıyor.

Rennie, talcit, pandev, gaviscon kullandım yine yanıyor.

Hastaneden iğneden korkarım, abimin zoruyla kavga dövüş gittim endoskobi yaptılar bir şey çıkmadı.

Artık ilaçlardan umudumu kestim, yok mu çare önerecek?

Meyve olur sebze olur koca karı ilaçları olur ne iyi gelir hiç aynı sorunu yaşayıp çözüm bulan yok mu?
Çözümü soda cnm sade soda için çok iyi geliyor

Back
X