Mide Yanması

bunu bende cok düsünürdüm acaba mide kanamasimi geciriyorum diye öyle bir agriydiki Ic ceperin zayifladigini bilmiyordum bendemi gitsem yine?

Mutlaka doktora gidin, endoskopiden korkmayın ben 3 kere yaptırdım, sedasyon ile hissetmiyorsunuz bile.. Bende Gastrit teşhisi konmuştu 2 sene önce.. şiddetli yanma, ağrı ile gitmiştim doktora.. ilaçla düzeliyor, boşuna çekmeyin o sıkıntıyı

bunu bende cok düsünürdüm acaba mide kanamasimi geciriyorum diye öyle bir agriydiki Ic ceperin zayifladigini bilmiyordum bendemi gitsem yine?

Bizim de hiç aklımıza gelmezdi ama yaşadık bu durumu ve maalesef hala da kısmen yaşıyoruz. Bizim için şifa dilerseniz çok sevinirim

Erkek arkadaşım "bariz şekilde canım acıyor" diye tarif ediyor, midede yanma ve can yakan bir ağrı hissi... Gerçi hemen kötüye yormayın, mide problemleri çok yaygın yaşanıyor ve ilaçla giderilme ihtimali de çok yüksek. Sadece bizim durumu geçiştirmemiz bizim için daha büyük bir probleme neden oldu, o yüzden hassasım. O yüzden sıkıntınız sürüyorsa bir doktora görünmenizi tavsiye ederim.

kesinlikle doktora git,
fakat birsey bulamazlarsa sinirsel olma ihtimali var,
stresten uzak durmaya bak, benimki oyle mesela

bilmem mi o aciyi ilk basladiginda bir hafta bastirdim gecer diye sonra aglaya aglaya acile gittim Benim midemde bakteri vardi o bakteri yara yapmis midemde en son gittigimde sükür yaralar gecmisti suan icin mide agrilarim yanmalarim devam ediyor ilac kullaniyorumda artik onunda faydasi yok gibi. RAbbim erkek arkadasiniza Safi ismiyle sifa versin insAllah

Oy oy hasta mı olmuş
Geçmiş olsun
Anlattığın belirtiler gastrite benziyor,benimde bir ara mide problemlerim vardı,baya hakimim bu konuya

Tum yorumlari okudum tesekkurler kizlar,
Dediginiz tavsiyeleri uygulayacagim , insallah kotu bir sey cikmaz allah muhafaza boyle seylerden

Gecmezse doktora gidicem bende , az once zor yemek yedim surekli bi yanma soz konusu hala yaniyor braz

Gastrit bende de var, mide yanmasını uzun süre aç kaldığımda yaşıyorum. Benim genelde bulantı ve ağrı, şişkinlik şikayetlerim oluyor. Yanımda mide tableti ve nane şekeri ile gezerim. Stres çok etkiler...

Ayyy cok kotu mide cevresi mi zayifliyor , allah korusun yaa bir de bu mide sorunu cok kisi de varr

Himmm siskinlikte var bende , evet stres de cok varrr bu stres uzuntu yuzunden regl olmami da etkiliyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…