endoskopi falan yapılıyor sanırım çok korkuyorum ben ondan dr a gidemiyorumgastrittt
sebebı bılemem de,mıde yanmasına en etkılı çözüm süttür..
hamılelıgımde cok cekmıstım..gecmıs olsun..
Gastirit olabilir,gögsüs kısımınızda yanıyorsa ve agız kısmından acı tat ve ekşime türü gibi sıvılar geliyorsa reflüde olabilir.
Gecici çözüm bir cay kasıgı karbonatı yarım su bardagını karıstırıp ıcın kesıyor
yedıgınız seylerle alakalı cıg domates hamur işleri tetikliyor kızartmalar baharatlar aşırı acılar
endoskopi falan yapılıyor sanırım çok korkuyorum ben ondan dr a gidemiyorum
evet süt iyi geliyor bazen , teşekküürlerr
Merhaba kızlarrr bir şey soracağımm
Ne zamandır şişlik ve ara ara yemek yedikten sonra midem bulanırdı ama son zamanlarda bir şey yerken ( her ne yersem yiyeyim ) midem yanıyor daha yerken ve yemek yedikten hemen sonra biraz midem bulanıyor , midemin yanması baya bir zaman sonra geçiyo , gün içinde de ara ara da midem yanıyor , ağrıyor ayrıca şişlikte oluyor
Mesela şu anda da acayip midem yanıyorr halbuki te öğlende yemek yedim
Bir bilgisi olan varr mıı çok rahatsız oluyorum bu durumdan
endoskopi falan yapılıyor sanırım çok korkuyorum ben ondan dr a gidemiyorum
evet süt iyi geliyor bazen , teşekküürlerr
yaa belki bana da gerek kalmaz endeoskopicanım anestesi ile yapıolar 5 dk sürüyor..ben anneme yaptırdım hiç hatırlamıyor bile.
bana endoskopi yapılmadı...kan tahlilinde mide asiti oranlarım yüksek çıktı sanırım oradan sölediler..
Merhaba canim bizim topiktede demistim ya sana ayni problemleri yasadim ve yasiyorum. Tek sonuc doktora gitmen muhtemelen endoskopi yapilacak o kadar korkuldugu gibi degil ama hergün o yanmayi cekmekten iyidir.
mesela ne yiyince yanıyor miden buna hiç dikkat ettin mi yağlı baharatlı çok tuzlu şeylerden uzak dur mideni yatıştırmak için nane çayı iç iyi geldiğini göreceksin...
yaa belki bana da gerek kalmaz endeoskopi
ayy ne bileyim anneme falan yapılmıştı benimde yok öğürüyosun yok çok fena falan
evet canım biliyorum oda doğru bir süre daha devam ederse gideyim o zamann
hımm anladım deneyeyim
ama ne yersem yiyeyim böyle gözlemledim de ne yediğim farketmiyor
teşekkürler
evet benımde stres büyük bir etkendir kesin midemin yanmasındabende öyle dedim ha bugün ha yarin sonra aglaya aglaya gittim (aci konusunda hassasim) Aslinda korkulacak birsey yok zaten bogazi uyusturuyorlar ben iki kere oldum birdesuan mesela hayla mide agrilarim devam ediyor hergün ilac kullanmama ragmen ama bazen stresste mide yanmalarini agrimalarini tetikliyor bunada cok dikkat et gercekten stress bazi insanlarda mideye vuruyor
benimde midemde yara var
yanma olmuyor fakat midem agrıyor basbaya sanki orada bişi var kasılıp duruyor ve agrıyor ve agrıdıgı zaman hastanelık oluyorum aynı anda mıdem bulanmaya ıstıfra etmeye baslıyorum
benım yedıklerımı öğütemiyor bagırsaklarda tıkanıklık olabılırmıs ama doktora gıtmek ıstmeıyorum uzun zamandır tutmuyor yedıklerıme dıkkat edıyorum ac karnına cıkolata beni maaf ediyor özellikle