• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mide yanmasına dayanamıyorum artık ..

Akturk25

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2024
71
15
3
29
Ben 7 haftalık hamileyim ama midem aşırı yanıyor , kusma şikayetim pek yok nadir bir iki kez kustum ama midem alev almış gibi . İki defa bu şikayetle doktora gittim . Biri prilam verdi bir kez kullandım kustum daha sa kullanamadım , diğeri pulcet verdi o da bir gün bile idare etmedi midemi . Bir şey yemeye korkar oldum yemeyince daha şiddetli ağrıyor, ne olur bana bir çözüm söyleyin sizin yaptığınız iyi gelen şeyler varsa her türlü öneriye açığım

Benim 7.ayımda olmuştu mide yanmam ilaç vs kullanmadım çünkü farklı sebepler için kullandıgım bissürü ilaç vardı buna dayanmaya çalıştım.
Sakız iyi geliyordu yatarken bile agızımda sakızla yattıgım cok olmuştu hafifletiyordu

Benim 7.ayımda olmuştu mide yanmam ilaç vs kullanmadım çünkü farklı sebepler için kullandıgım bissürü ilaç vardı buna dayanmaya çalıştım.
Sakız iyi geliyordu yatarken bile agızımda sakızla yattıgım cok olmuştu hafifletiyordu
Deneyeceğim çok teşekkür ederim benim çok erken başladı bu yanma işi :(

Elma mide yanmasına çok iyi geliyor. Bir de tuzlu galeta ye. Leblebi de mide asidini emiyor canım iyi gelir diye düşünüyorum.

doktora söylesen zaten rennie ya da gaviscon şurup ya da tablet istediğini yazıyo ben de kullandım hamilelikte serbestmiş. reçetesiz de alabilirsin

Ilık süt deneyin. Yemeği az az ama sık sık yiyin. Bir de yedikten sonra bir müddet dik oturun.

Doktorla belirttiğim halde vermedi ki 🥺 kullanan kuzenim önermişti söyledim doktora yazmadı
Ben 7 haftalık hamileyim ama midem aşırı yanıyor , kusma şikayetim pek yok nadir bir iki kez kustum ama midem alev almış gibi . İki defa bu şikayetle doktora gittim . Biri prilam verdi bir kez kullandım kustum daha sa kullanamadım , diğeri pulcet verdi o da bir gün bile idare etmedi midemi . Bir şey yemeye korkar oldum yemeyince daha şiddetli ağrıyor, ne olur bana bir çözüm söyleyin sizin yaptığınız iyi gelen şeyler varsa her türlü öneriye açığım
9 ay boyunca keyifle ağız tadıyla bisey yiyemedim gavisconlar bi işime yaramadı ne yaptıysam geçmedi mide yanmalarım yediklerim oturdu mideme doğumdan çıktığımda hemen normale döndüm umarım sizin kısa sürer Allah yardımcınız olsun

Ben de öyleydim mide yanmasından ağladığımı bilirim ki şuan kızım 2 aylık saçları omzundan sarkıyor 🤣 Bence saç mide olayı gerçek ya 🤣🧿🧿 Ayrıca kuzenimden duyduğum “hadi ordan ya” dediğim ve deneyince “aaaa harbiden” dediğim olay; buzdolabından soğuk soğuk salatalık al kıtır kıtır ye .. Aanında kesiyorr.. Ne kadar soğuk o kadar iyi 🌸 Ben hiç ilaç kulllanmadım onu keşfedince.. çünkü ilaçlar kesmiyordu ölüyordum. Dene bence.

Mide yanması mı ağrısı mı
İlk zamanlar bende ağrı vardı aşırı derecede
2 ay bu ağrıdan kaynaklı yemek yiyemedim kilo vermistim
Şimdi yanmaya çevirdi ve mahvediyor beni gerçekten, hamilelikten önce gaviscon çok iyi gelirdi ,şimdi ise yaramıyor
Çözüm bulursanız bende denerim

38+4 üm bir çözüm bulamadım, hala yanıyor.
Hatta bu saatte o yüzden uyandım, sanırım doğunca geçecek 🤭

Bende son aylarda başlamıştı Rennie tableti emcükleyip uyuyabiliyodum sadece, gece uykumdan uyanıyodum bazen mide yanmasından yine bi tablet atıyodum iyi geliyodu.

9 ay boyunca keyifle ağız tadıyla bisey yiyemedim gavisconlar bi işime yaramadı ne yaptıysam geçmedi mide yanmalarım yediklerim oturdu mideme doğumdan çıktığımda hemen normale döndüm umarım sizin kısa sürer Allah yardımcınız olsun
Ya gerçekten çok üzüldüm umarım benim kısa sürer artık midem de ağrıyor 🥺

Ben de öyleydim mide yanmasından ağladığımı bilirim ki şuan kızım 2 aylık saçları omzundan sarkıyor 🤣 Bence saç mide olayı gerçek ya 🤣🧿🧿 Ayrıca kuzenimden duyduğum “hadi ordan ya” dediğim ve deneyince “aaaa harbiden” dediğim olay; buzdolabından soğuk soğuk salatalık al kıtır kıtır ye .. Aanında kesiyorr.. Ne kadar soğuk o kadar iyi 🌸 Ben hiç ilaç kulllanmadım onu keşfedince.. çünkü ilaçlar kesmiyordu ölüyordum. Dene bence.
Ya MaşaAllah Rabbim size bağışlasın hayırlı uzun ömrü olsun inşaAllah🌸🥰🧿 deneyeceğim mutlaka Allah razı olsun ☺️

Mide yanması mı ağrısı mı
İlk zamanlar bende ağrı vardı aşırı derecede
2 ay bu ağrıdan kaynaklı yemek yiyemedim kilo vermistim
Şimdi yanmaya çevirdi ve mahvediyor beni gerçekten, hamilelikten önce gaviscon çok iyi gelirdi ,şimdi ise yaramıyor
Çözüm bulursanız bende denerim
Yaa çok ama çok geçmiş olsun Rabbim bize şifa versin inşallah 🙏🏻🥺 bende hem yanma hem ağrı var artık o kadar ki yemek borum sızlıyor bogazım acıyor minik bir aç kalsa midem ağrıyor yeyince yanıyor 🥹 çözüm bulursam yazarım inşallah

38+4 üm bir çözüm bulamadım, hala yanıyor.
Hatta bu saatte o yüzden uyandım, sanırım doğunca geçecek 🤭
MaşaAllah Rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip eylesin sabrınıza hayran kaldım ben 9 ay devam ederse ne yaparım diye kara kara düşünüyorum bir de gün boyu yanıyor öyle böyle değil 🥹

Back
X