Mide ülserim azdı çok kötüyüm.

melankoli59

Canım kızıma ve torunuma hasretim; ( ; (
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2010
589
31
59
arkadaşlar midemde ülser var.Doktora gittim tedavi paketi diye ilaç verdi 2 gün oldu içiyorum sabah üç akşam üç günde 6 adet hap şeklinde ilaç alıyorum tamam iyi ama bü gün çok hastayım halsizlik bulantı baş ağrısı. doktoryan etkisi olacağını söyledi ama bu kadar tahmin etmedim çok fenayım yaa.. eğer benim gibi ülseri olan arkadaşlar varsa bir şeyler yazarsanız yardımcı olursanız çok sevinicem belki bir kolayı vardır...bilmiyorumkismile

sabah aynı şikayetler ile doktora gittim. Zaten gitmişsiniz ve ilaçlarınızı alıyorsunuz. Düzenli kullanmanız halinde iyi olacağınız şüphesiz. Bence başka bir takviyeye ihtiyacınız yok. Doktorlara haksızlık etmemek gerek.

sevgiler,

sabah aynı şikayetler ile doktora gittim. Zaten gitmişsiniz ve ilaçlarınızı alıyorsunuz. Düzenli kullanmanız halinde iyi olacağınız şüphesiz. Bence başka bir takviyeye ihtiyacınız yok. Doktorlara haksızlık etmemek gerek.

sevgiler,
teşekkür ederim :dance: elbette canım ben doktora bir şey demiyorum 6 yıl önce yine tedavi görmüştüm ama unutmuşum yan tesirlerini ondan.ilaçlarımı bırakmam tedavi olmam lazım..ben başka ne yapabilir diye yardım istedim canım. kaydirigubbakcemile5

X