Kızlar lütfen yanlış yere açtıysam taşınsın ama benim için çok büyük bir dert. Benim gibi olan varsa tavsiyelere acilen açığım
Kızlar hiçbişey yiyemiyorum su bile içemiyorum. 43 kiloyum şuan. Yüzüm gözüm çökmüş durumda.
Yediğim takdirde aşırı bi mide yanması bulantı, ekşi ekşi mideden gelen tatlar.ağırlık çökmesi uyuklama, bazen kusma. Bunlar dışında sürekli halsizlik yerimden kalkınca afedersiniz tekrar totomu zor yetiştirip yığılıyorum resmen kanepeye
Geçen hafta kıymalı poğaça yedim sıcaktı. Ondan sonra ne olduysa iyice arttı. Acillik oldum( ateş, mide yanması 2 gun boyunca kusup hiçbişey yiyemediğim için aile hekimi acile yönlendirdi)
Serum takıldı kan idrar temiz çıktı doktor gastrit dedi ağzımı eşşek arısı soksun düzgün bi ilaca başlayacakken hamilelik yok dimi diye sordum(bakamıyolarmış acilde verdiğim kandan) aile hekimine gidip test yaptırıp gel dedi ama o kadar halim de zamanımda yoktu uzak zaten. ısrar bela yazdırdım doktor hafif bi ilaç olan gaviscon yazmış bi ilaç hiç mi bişeye yaramaz tek yaptığı daha çok midemi bulandirmak
zaten adette oldum o gun
Kızlar özet olarak ben hiçbişey yemeden yaşamaya çalışıyorum yemeyincede midem yanıyor ama yedikten sonra aşırrrı artıyor belirtiler. Bana ne önerirsiniz nasıl beslenmeliyim midem zaten iyice küçülmüş iki lokma yemeden şişip tıkanıyorum.. sadece kahvaltılık türü yemeye çalışıyorum o bi nebze daha rahat tutuyor. Menemen yedim bugun ölüyorum şuan
Başına gelen var mı acaba..