Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ya kızlar yemek yiyince midesi aşırı şişen var mı ? Yani sabah kalktığımızla akşam aynı düzlükte olmaz tabi yiyoruz şişiyor falan ama bi aşırı şişiyor benim
Yarım bardak su içsem gözle görülür şişiyor nedenini bilen var mı
Zayıf mısınız? Çok zayıf olan kişilerde kas az oluyor. Karın kaslarınız olması gerekenden azsa bir iki hafta çalışıp farka bakabilirsiniz. Günlük 10-15 dakika çalışma yeterli olur ilk etapta
Zayıf mısınız? Çok zayıf olan kişilerde kas az oluyor. Karın kaslarınız olması gerekenden azsa bir iki hafta çalışıp farka bakabilirsiniz. Günlük 10-15 dakika çalışma yeterli olur ilk etapta
Çok zayıf değilim bence bilmemki ama uzun süredir spor yapmıyorum kas oranım olması gerekenden az olabilir o yüzden, kaslar kuvvetli olunca daha az mı şişiyor ? Ve direk karın kası için mi çalışmalıyım acaba ?
Çok zayıf değilim bence bilmemki ama uzun süredir spor yapmıyorum kas oranım olması gerekenden az olabilir o yüzden, kaslar kuvvetli olunca daha az mı şişiyor ? Ve direk karın kası için mi çalışmalıyım acaba ?
Karnınızdaki kaslar organların üzerini örtüyor. Kaslarınız çok zayıfsa mideniz azcık şişse hemen dışardan belli oluyordur. Ama kaslarınız güçlü olsa mideniz şiştiğinde bile duruşunu korur. Tabii gerçekten midenizde bir sorununuz da olabilir. Başka şikayetleriniz varsa, görüntü dışında bir doktora gitmenizde fayda var
Karnınızdaki kaslar organların üzerini örtüyor. Kaslarınız çok zayıfsa mideniz azcık şişse hemen dışardan belli oluyordur. Ama kaslarınız güçlü olsa mideniz şiştiğinde bile duruşunu korur. Tabii gerçekten midenizde bir sorununuz da olabilir. Başka şikayetleriniz varsa, görüntü dışında bir doktora gitmenizde fayda var
Aynı sorunu bende yaşıyorum. Polip ve çikolata kisti olanlarda da oluyormuş bu sislik. Patlıcak gibi şişiyor midem ve ben bunun için doktora bile gittim psikolojik dedi bitkisel bir yöntem falan yok mu acaba bu şişlik nasıl gecer
Valla bende bununla alakali bi tedavi arıyorum şu icsem şişiyor burda biri söylemişti çörek otu yağı iyi geliyor diye bende onu denicem ama karın kaslarindan da olabilir karın kası çalışmak da faydali olabilir