Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktor mide koruyucu verdiyse kullanmalısınızMide koryucu kullanan var mı.ben 2 hafta once safra kesesi smeliyatı oldum.doktor mide koruyucu verdi.içince sıkıntım olmuyor ama unutunca midem agrıyor yanıyor.bilgisi olan vsr mı
Yok baska ilac kullanmıyorumMide koruyucunun amacı o ya zaten, normali bu değil mi? Ameliyat sonrası ilaç kullanıyor musunuz başka. Onlar ağır geldiği için veriyorlar genelde
Mide koruyucunun amacı o ya zaten, normali bu değil mi? Ameliyat sonrası ilaç kullanıyor musunuz başka. Onlar ağır geldiği için veriyorlar genelde
Yani ilk basta antibiyotik verdi .agır gelince antibiyotik kesti.mide koruyucu verdi.ama korkuyorum bagımlılık olucak gibi.anladınız dimi demek istedigimiMide koruyucunun amacı o ya zaten, normali bu değil mi? Ameliyat sonrası ilaç kullanıyor musunuz başka. Onlar ağır geldiği için veriyorlar genelde
Anladım demek istediğinizi ama sanmıyorum bağımlılık yapacağını, unuttuğunuzda midenizin ağrıma sebebi ameliyat sırasında ve sonrasında verilen ilaçları midenizin kaldıramaması muhtemelenYani ilk basta antibiyotik verdi .agır gelince antibiyotik kesti.mide koruyucu verdi.ama korkuyorum bagımlılık olucak gibi.anladınız dimi demek istedigimi
Dün mesela pasta yiyim dedim dilim pasta aman allahım yemez olaydım nasıl dokundu.afadersiniz bir cıkardım bi cıkardım midem cok kotu oldu.Mide koruyucunun amacı o ya zaten, normali bu değil mi? Ameliyat sonrası ilaç kullanıyor musunuz başka. Onlar ağır geldiği için veriyorlar genelde