• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mide koruyucu

betbet85

Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2023
110
-4
16
40
Mide koryucu kullanan var mı.ben 2 hafta once safra kesesi smeliyatı oldum.doktor mide koruyucu verdi.içince sıkıntım olmuyor ama unutunca midem agrıyor yanıyor.bilgisi olan vsr mı

Mide koruyucunun amacı o ya zaten, normali bu değil mi? Ameliyat sonrası ilaç kullanıyor musunuz başka. Onlar ağır geldiği için veriyorlar genelde

Mide koruyucunun amacı o ya zaten, normali bu değil mi? Ameliyat sonrası ilaç kullanıyor musunuz başka. Onlar ağır geldiği için veriyorlar genelde
Yani ilk basta antibiyotik verdi .agır gelince antibiyotik kesti.mide koruyucu verdi.ama korkuyorum bagımlılık olucak gibi.anladınız dimi demek istedigimi

Yani ilk basta antibiyotik verdi .agır gelince antibiyotik kesti.mide koruyucu verdi.ama korkuyorum bagımlılık olucak gibi.anladınız dimi demek istedigimi
Anladım demek istediğinizi ama sanmıyorum bağımlılık yapacağını, unuttuğunuzda midenizin ağrıma sebebi ameliyat sırasında ve sonrasında verilen ilaçları midenizin kaldıramaması muhtemelen

Büyük ihtimal ya psikolojik yada 2 hafta once safra kesesi ameliyatı oldum daha cok yeni mide bazı seyler dokunuyor

Bağımlı olacağınızı sanmıyorum 5 yıl önce kullanmaya başladım 1 yıl kadar düzenli içtim sonra midem kullandığım ilaçlara alıştı sıkıntı yaşamadıkça içmiyorum arada bir midem yanıyor sadece o zamanlarda içiyorum

1 yıl mı cok üzün süre degılmi .cogu kişi mide koruyucunun kanser yan etkisi yaptıgını soyluyor.ben 2 hafta oldu kullanalı.siz neden kullanıyordunuz peki

Ben çok uzun yıllar kullandım. 7-8 sene.
Kullanmadığım zaman, birkaç hafta sonra direkt mide ağrısı ve yanması başlıyordu. Dolayısıyla geri başlıyordum kullanmaya. Hiç bir zararını da görmedim. Kullanmanız gerekiyorsa kullanın, sonuçta doktorunuz da önermiş.

Gercekten mi.bayagı uzun süre kullanmıssınız ever.hep diyolar yon kansere yol acıyor uzun süre kullanmak falan.sizin ne sorununuz varsı peki mideyle ilgili

Dün mesela pasta yiyim dedim dilim pasta aman allahım yemez olaydım nasıl dokundu.afadersiniz bir cıkardım bi cıkardım midem cok kotu oldu.

Back