- 22 Şubat 2014
- 771
- 378
- 133
- Konu Sahibi zeynepcicek
başınız sağolsun.anne,baba kaybetmek çok kötü.allah gecinden versin bu durumu yaşamadım ama sizi anlıyorum.içim parçalandı okurken bundan kurtulus
Allah sirali olumler versin.
Cok sagol.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
başınız sağolsun.anne,baba kaybetmek çok kötü.allah gecinden versin bu durumu yaşamadım ama sizi anlıyorum.içim parçalandı okurken bundan kurtulus
Allah sirali olumler versin.
Cok sagol.
Basiniz sagolsun canim mekani cennet olsun... ben babami 5 yil once kaybettim
Başınız sağolsun, Allah sabır versin...
başınız sağolsun.anne,baba kaybetmek çok kötü.allah gecinden versin bu durumu yaşamadım ama sizi anlıyorum.içim parçalandı okurken mesajlarını.allah rahmet eylesin.
Sagolun, bende amcami kaybettim ilik kanseriydi, ama baba farkli oluyormus daha farkli yangin.Allah geride kalanlarimiza saglikli omur versin.
Başınız sağolsunBabam mutlu ama bi okadar sinirliydi gozlerini bi acinca herkes korkardi. Bende ona cekmissim ince detaylari kafasina takar buyutur buyutur kendisini yipratirdi bende oyleyim.
Benim babam babam babam simdi birtek esimin babasina baba diyorum onada soylerken zorlaniyorum
Halbuku benim 2 tane babam vardi simdi 1.
Asil olan yok.
Basin sagolsun canim. Allah rahmet eylesin
Başınız sağolsun
Tabi canim ikisini bir tutamam.Allah bütün hepsine rahmet eylesin.Sizlere güzel ömürler versin.
Başınız sağ olsun, Mekanı cennet olsun babanızın. Allah sabır versin size.
Başınız sağ olsun, Mekanı cennet olsun babanızın. Allah sabır versin size.
Başınız sağolsun, dedem de bu hastalık yüzünden vefat etti, canım dedem
Cok zor iste bi sey vesile olacak, sizinde basiniz sagolsun
başınız saolsun çok üzücü..bazan annem babamın başına böyle bırşey gelse ne yaparım diye düşünürüm..o an bile düşündüğüm acı bana dar gelirken,senın yaşadıklarını az çok tahmın edıyorum..allah buyuk sabır versin diyorum..gerçekten acı.kalanlara uzun ömur
Allah sifa versin 3 sene once yakin bi arkadasimi mide kanserinden kaybettim. Inanilmaz bi durum hic biseyi yokken tam 2 ay icinde eridi kurtaramadik. Kader denilen sey bu sanirim....
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü