Kaybettim ablami malesefbenim teyzem kanserden vefat etti aynı yaşlarda 49 yaşında gencecik idi. ben 22 yaşındaydım annem 46 yaşında anneannem 65 yaşındaydı . en metanetli anneannem idi taa ankaraya kemoterapilere anneannemle gitti evliydi ama eşi ilgilenmedi. biz yardımcı olduk vefat etti 1 yıl bile dolmadan . acısını hala unutmadım annem yıllarca kendine gelemedi durup durup ağlardı, anneannem ise alzheimer oldu evlat acısını kaldıramadı 10 sene sonra da vefat etti. inşallah senin ablan şifa bulur inşallah kurtulur, anneni anlayamıyorum anlamak mümkün değil çok korkunç o yüzden belki onunda piskolojik veya nörolojik olarak dengesi bozulmuştur. başka bir açıklama bulmıyorum.
Başınız sağolsunKaybettim ablami malesef
Sagolun tesekkur ederim.cok zor aslinda hem ablamin yokluguna alismak hem onlarin tavirlarina gogus germek silip atayim dedim bu seferde herkes sabirli ol dedi.iletisimde kal azda olsa dedi.en azindan ablamin esyalarini alana kadar dayanmak istedim ama zor
Tesekkur ederim.cidden zor benim icin ugrasmak.aldigim cevaplar lanet olsun senin anneligine dedirtecek cinsten .ama ablacigimin emanetlerini vermezler bana ozamanBaşınız sağolsun
Nurlarda yatsın ablanız
Böyle insanlarla uğraşmak zor
Üzüntünüzün üzerine üzüntü eklemeyin
Ne halleri varsa görsünler artık
Basiniz sagolsun.cok uzuldum yazdıklarına ablana.Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın insallah.Tesekkur ederim.cidden zor benim icin ugrasmak.aldigim cevaplar lanet olsun senin anneligine dedirtecek cinsten .ama ablacigimin emanetlerini vermezler bana ozaman
Kanser olmak basit birşey mi?Rabbim annene sifa versin canim rabbim baska sıkıntı vermesin ülkemiz kan ağlıyo bukadar basit birşeyi sıkıntı yapmayın nolur 33 sehit 33 ailenin ocagina ateş düştü
Alamadim malesef vermedilerBasiniz sagolsun.cok uzuldum yazdıklarına ablana.Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın insallah.
O anne müsveddesine söyleyecek hicbisey bulamiyorum.
Ne yaptınız alabildinmi ablanın eşyalarını?
Tesekkur ederim dostlar sagolsunKanser olmak basit birşey mi?
Sizin ablanız kanser olsa, burada size "bu kadar basit birşeyi sıkıntı yapmayın" deseler ne hissedersiniz? Empati biraz empati.
Konu sahibi ablanız vefat etmiş, başınız sağolsun. Allah mekanını cennet eylesin.
Umarım artık iletişimi tamamen kesmişsinizdir. Bunlarla kan bağınız olsa ne olur, yabancı biri bile daha merhametli olur.Alamadim malesef vermediler
Çok geçmiş olsun ablanın yaşı çok ileri bir yaş değil ah bu kardeş meselesi işte boşuna demiyorlar 5 parmak bir olmaz diyeHerkese merhaba.ablam 50 yasinda ve 3 hafta once mide kanseri tanisi konuldu.ileri seviye ve karacigere metastas yapmis.
Bu surecte herseyi ile biri bebek iki cocugum olmasina ragmen esim ve ben ilgilendik.seve seve yapariz yapmayada devam ediyoruz.
Dun ilk kemoterapisi baslayacakti.annemin ortanca ablamin oglunun yemin toreni varmis oraya gidecegim diye tutturdu.
Gitmemesi gerektigini defalarca anlattim ama olmadi cocuklari onkoloji bolumune almiyorlarmis bende cocugumu birakip gidemedim.ve esim gitti ilk kemoterapisinde esim vardi kisacasi.cok uzuldum
Onlar yola cikmadan evlerine gittim ablam kotu durumda gitmesin ama sen git senin oglun dedim.daha 1 ay once ben yasliyim bacaklarim agriyor diye benim cocuklarim hastanelerde yatarken gelmedi simdi 10 saat yolu nasil gidecek dedim ama yurumeyecegini koltukta oturup gidecegini soyledi..bende ayrim yaptigini cok aci bir sekilde soyledim ablama fakat o bana dediki hasta olan ablam gitmesini soylemis belkide son istegini yerine getirmek istemistir.bunu duyunca ciktim evime geldim.
Ayrica gecen haftada bana ablamin yasini goremeyenler var yapacak bisey yok dedi.
Hasta olan ablam teshis konulmadan once eger bana bisey olursa sakin annemi ve kardesimi cenazeme sokma demisti bana.suan ise ablami benim hasta ettigimi zorla cocuklarimi sevdirmeye calistigimi ve onun cocugunu kiskandigimi soyluyor.
Ben ablami hasta etsem benim evime gelip burasi sicak o yuzden geliyorum evde sobayi yakmiyorlar donuyorum dermiydi.ve anneminde benim cocuklarima hastayim diyerek gelmeyip onun cocuguna 10saatlik yolu gitmesi buna tepki vermem kiskanclikmi bilmiyorum.icimi dokmek istedim rahatlarim.belki .ablam icin iyi dileklerinize simdiden tesekkurler
Allah onlari ıslah etsin ne diyeyim.Ablaniz nurlar içinde yatsinAlamadim malesef vermediler
Dostlar sagolsun tesekkur ederimBasiniz.sagolsun.demeye geldim....
Konunuzu hatirladim
Dostlar sagolsun tesekkur ederimBaşınız sağolsun.
Kestim evet hic gorusmuyorum.kizlarima hediye gondermeye basladilar iletisim kurmak icin.fakat aramadim.bi esim kalmisti oda sirtimdan vurdu beni ama devrilmedim ayaktayimUmarım artık iletişimi tamamen kesmişsinizdir. Bunlarla kan bağınız olsa ne olur, yabancı biri bile daha merhametli olur.
İlahi adalet hiç şaşmaz, her zaman yerini bulur.
Evlenemedi bile bi kere asik oldu onuda ortanca kardesi aldi elinden .hic mutlu olmadi benim ablamÇok geçmiş olsun ablanın yaşı çok ileri bir yaş değil ah bu kardeş meselesi işte boşuna demiyorlar 5 parmak bir olmaz diye
Amin tesekkur ederim.ama onlar islah olmaz evimiz var maasimiz var deyip duruyolarAllah onlari ıslah etsin ne diyeyim.Ablaniz nurlar içinde yatsin
Nurlar ıcınde yatsın ablanız..Dostlar sagolsun tesekkur ederim