Mide kanseri ve annemin yaptigi

Kaybettim ablami malesef

Başınız sağolsun
Nurlarda yatsın ablanız
Böyle insanlarla uğraşmak zor
Üzüntünüzün üzerine üzüntü eklemeyin
Ne halleri varsa görsünler artık

Başınız sağolsun
Nurlarda yatsın ablanız
Böyle insanlarla uğraşmak zor
Üzüntünüzün üzerine üzüntü eklemeyin
Ne halleri varsa görsünler artık
Tesekkur ederim.cidden zor benim icin ugrasmak.aldigim cevaplar lanet olsun senin anneligine dedirtecek cinsten .ama ablacigimin emanetlerini vermezler bana ozaman

Tesekkur ederim.cidden zor benim icin ugrasmak.aldigim cevaplar lanet olsun senin anneligine dedirtecek cinsten .ama ablacigimin emanetlerini vermezler bana ozaman
Basiniz sagolsun.cok uzuldum yazdıklarına ablana.Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın insallah.
O anne müsveddesine söyleyecek hicbisey bulamiyorum.
Ne yaptınız alabildinmi ablanın eşyalarını?

Rabbim annene sifa versin canim rabbim baska sıkıntı vermesin ülkemiz kan ağlıyo bukadar basit birşeyi sıkıntı yapmayın nolur 33 sehit 33 ailenin ocagina ateş düştü
Kanser olmak basit birşey mi?
Sizin ablanız kanser olsa, burada size "bu kadar basit birşeyi sıkıntı yapmayın" deseler ne hissedersiniz? Empati biraz empati.

Konu sahibi ablanız vefat etmiş, başınız sağolsun. Allah mekanını cennet eylesin.

Tesekkur ederim dostlar sagolsun

Çok geçmiş olsun ablanın yaşı çok ileri bir yaş değil ah bu kardeş meselesi işte boşuna demiyorlar 5 parmak bir olmaz diye

Umarım artık iletişimi tamamen kesmişsinizdir. Bunlarla kan bağınız olsa ne olur, yabancı biri bile daha merhametli olur.
İlahi adalet hiç şaşmaz, her zaman yerini bulur.
Kestim evet hic gorusmuyorum.kizlarima hediye gondermeye basladilar iletisim kurmak icin.fakat aramadim.bi esim kalmisti oda sirtimdan vurdu beni ama devrilmedim ayaktayim

Başınız sağolsun
Ablanız gittiği yerde mutlu olsun inşallah
Ne desem üzüntünüz acınız geçmez, ölüm acısı zordur, onun gittiği yerde mutlu olacağını düşünmek size iyi gelebilir
Eğer inanıyorsanız böyle şeylere bol bol ona dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…