Mide iltihabi?

xhxuxzxuxnx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2007
1.409
8
mrb arkadaslar , bende 2 aydir mide agrisi var cok siddetli ve kramf seklinde dr endoskopi yapti parca aldi sonucunda bakterili iltihap cikti 7 günlük ilac tedavisi gördüm ama fayda etmedi yine agriyo benim gibi olan varmi? nasil bir tedavi uygulandi paylasirsaniz sevinirim

benimde midem gece oldumu yanmaya başlıyo ne hikmettir anlamıyorum annemde de vardı 7 kere mide ameliatı oldu korkuyorum acaba onun ggibimi olucam diye dr a gitmeyede korkuyorum inşallah bişeyim yoktur özellikle doğumdan sonra böyle oldum.

mide yanmasi bildigim kadariyla yemene ve icmene dikkat ediceksin canim ,bende yanma yok agri var siddetli...dr git bence bir an önce ihmal etme canim ben daha önceden gitmedigime bin pismanim

geçen yazı hastanede geçirdim desem abartmış olmam heralde.yediklerine çok dikkat et.sigara ve çay fazla tüketme.gaz yapacak yiyecek ve içecekten uzak dur.ayaklarını sıcak tut.ve sakız kesinlikle çiğneme.b

benim tavsiyelerim bunlar.

Kendini sinir & stres´ten uzak tutmalisin..! Sinir migdeye vuruyor..bende öyle oldu cünkü..! Agrilarin artinca mutlaka doktorunun verdigi ilaclari kullan..!

Acil SIFALAR!

X