mide hastası olupta kilo almak isteyenler var mı?

tamam canım sen bide şu bombax a netten bakıp resmini yada linkini koyar mısın buraya çünkü aynı üründen farklı farklı olabiliyor hangisi seninki bileyim bende alırsam ona göre alayım.

Bombax Kudret Narlı Bitkisel Karışım | Kilo Aldırıcı Bitkisel Toz Karışımlı Bombax Resmi Satış Sitesi burdaki ürün canım benim ama ben ne siteden aldım nede başka bişeyden aktarları gezerken hepsi aynı ürünü gösterince bi deniyim dedim hangi aktara gitsem bunu gösterdi ve baya ikna edici konuştular eğer troid bezlerinde sorun yoksa kilo alırsın dediler bide kudret narlı olduğu icin migdemi azda olsa rahatlattı
Bilmiyorum psikolojik bişey de olabilir ama oda bi yere kadar ben bundan önce yemek yerken son kaşığı yada son lokmayı yiyemiyodum bunla o son lokmanın üstüne 1 yada 1.5 tabak daha yiyorum bu böyle devam ederse cok güzel şeyler olucak :) yarın akşam bi tarıtlıyım sonucları yazarım tam 1 hafta olmuş olucak :)

ağzına kötü tat gelmesi ve yanma reflüden olur canım asitler geri geliyor benimde derdim o bahsettiğin tarzadi ilaçları 8 aydır kullanıyorum kullanınca çok iyiyim lahmacun , kebap vs. bile yiyebiiyorum ama 2 gün içmezsem sırf kuru ekmek yesem bile yanmam oluyor ama ben ömür boyu ilaç kullanmak istemiyorum

inşallah canım inşallah sen sonuçları yaz bende ona göre hareket edeyim

inşallah canım inşallah sen sonuçları yaz bende ona göre hareket edeyim

ve bugün ayın 21 i tam bir hafta oldu bombaxı alalı ve gözlerime inanamıdm tam 3 kg almıştım 55.7 den 58.7 ye yükselmişim tam 1 haftada 3 kilo ya :)

ögürmem de gecti 1 haftadır cok rahatım şaka maka karnımda büyüdü böyle giderse 65 kg ye kadar almak istiyorum :)

İlaç kullanmakta çok iyi değilmiş canım yaa.. biraz alıştırsan kendini, o lahmacunlardan da uzak duruver :44:
Benim ara ara oluyor, sürekli olmuyor öyle 3 günde bir diyelim, eskiden sürekli talcit alırdım, sonra almamaya başladım alıştım çok sıksıntı çekmiyorum öyle, ilaç kullanmak istemiyorum bende, bir ömür kullanmam gerektiğini düşünerek :44:

Reflünün yan etkileri nelerdir?
Reflü tedavi edilmez ise yemek borusunda darlık ve kanamalara yol açabilir. Çocukluk çağı astımının üçte birinin altında reflü yatmaktadır. Uzun süre asitli bir sıvı ile karşılaşan ösofagus mukozasında (sümüksü zarında) kanser öncesi bir takım değişiklikler görülebilir. Buna Barrett Özefagusu denir. Uzun süre reflüsü olan bir kişide yutma güçlüğü (disfaji), kanama, boğulma hissi, öksürük, ses kısıklığı ve kilo kaybı belirtiler ösefagus kanserini düşündürmelidir.

Buradan sonra araştırayım dedim ben bunu bilmiyordumm :18: Doktora gidip ilaç kullanacaksam da kullanmalıyım demek ki :18:
:18:

çok iyş canım ben 1 ayda bebe bisküvisi ile ancak 1,5 kilo aldım bu çok iyimiş inşallah istediğin gibi olur :)

canım ben çok okudum araştırdım asit yemek borusunda tahrişe, tahrişte allah korusun kansere neden olabiliyormuş. bunun için ilaç kullanmak lazım, tamam ilaç kullanıyorum 8 ay oldu ilaç içerken herşey çok iyi ama 2 gün içmeyim yine mahvoluyorum çünkü ilaç günü kurtarmalık asidi düşürüyor yukarı kaçan asit seyrelmiş oluyor ve tahriş etmiyor ama ilaç içmeyince her şey başa sarıyor çünkü ilaçlar mide kapağındaki gevşekliği onaramıyor, o gevşeklik fonksiyonel bir bozukluk ve cerrahi ile anca düzeltilebiliyor ama ameliyattan memnun kalan kadar daha beter olanda var insan güvenemiyor ameliyat iyi yerde 15.000 ne kadar masrafa neden oluyormuş işte deseler ki ameliyat ol her şey geçicek 15 değil 30.000 verir insan yeterki sağlığına kavuşsun ama garantisi yok ve daha kötü olma ihtimalinden dolayı cesaret edemiyorsun ,

ilaçlara devam edeyim diycem 21 yaşındayım Allah ortalama bi ömür verirse daha 45-50 sene bu ilaçlarımı içicem 7 seneden fazlası ciddi yan etkilere neden oluyormuş... eee içmesekte tehlike var, aşağı tükürsen bıyık yukarı tükürsen sakal... valla Allah şifamızı versin ben bitkisel çok şey denedim çare olmadı ama tekrar yeni araştırmalara giricem galiba yoksa ilaçlardan zehirlenicem artık

derdinize derman bende arkadaşlar:))))

benim annemin midesinde ülser var ama çok ileri boyutta aylarca ilaç içti nafile sonra biri tavsiye etti "KARA DUT PEKMEZİ" mide rahatsızlıklarına birebirdir dedi en az 6 ay sabah akşam bi yemek kaşığı iç miden eskisinden daha sağlam olur dedi.
henüz bi kavanoz içmesine rağmen yiyemediği dokunan herşeyi yemeye başladı bunu doktor bile başaramadı aylardır şimdi şükürler olsun daha iyi.
kara dut pekmezi diye baktığınızda faydalarında yazar mide rahatsızlıklarına birebir diye deneyin dua edeceksiniz

ne güzel canım annen dahada iyi olur inşallah ama reflü farklı ülser farklı ülser midedeki yara o iyileşip kapanabiliyor ama reflü mide asidinin yemek borusuna kaçması yani bizim mide asidini azaltacak şeylere ihtiyacımız var ama yinede çok sağol midesinde yara yada gastrit olan arkadaşlara yardımcı olmuş olabilirsin :)

amin canım hepinizede şifa olurinşallah ama diyorumki pekmez ilaç gibi zararlı değil tam aksine her açıdan çok faydalı denemekten bişey kaybetmezsiniz geçmezse bilezararı olmaz ilaç gibi annem pekmezini içiyo şuan:))))))))))) lafının üstüne:)))
ısrarla deneyin diyorum arkadaşlar allah şifa versin hepinize

haklısın canım geçmese bile başka şeylere faydası olur pekmez bu yani sonuçta :)

amin canım amiiiinnnn bütün derdi olanlara da derman versin inşallah ...

Benim bu bombaxı en kötü herkesin 1 ay kullanmasını isterim en kötü ne kaybedersniz ki ?
-Gercekten sindirim sistemmi düzellti kendimi zorluyorum yemek icin en kötü 3 3.5 tabak yemek yiyorum
- Migdem genişledi ve tam 1 hftada 3 kg aldım 1 ay adam gibi kullancam ve sonucları yazıcam arkadaşlar bende sizin gibiyim migde hastalığı vardı bende

yan eykisi olur mu diye korkuyorum canım normalde korkmamda reflü ve gastrit olunca insan çekiniyor

Cnm ya okurken resmen kendimi gordum...bende 1.68 boy 43 kiloydum.benimde midemde mikrop cikti.sonra doktora kilo alamamamla mikrobun alakasi var mi diye sordum...
Midedeki mikrop yiyeceklerin gerektigi gibi ogutmeden bagirsaklara gonderilmesini sagliyormus.e haliyle vitamin alamiyorsun.cok arastirdim.bu mikrop sonrasinda ulser yapiyor.ardindanda gastrit geliyor.
Sonra 15 gunluk bir antibiyotik kullandim.o surede senin gibi onu yeme bunu yeme yagsiz ye.salcali yeme,soganli yeme derken...iyiceee zayifladim.sonrasinda midem duzeldi.bu sure zarfinda isten ayrildim.evde sinava hazirlanmaya basladim.ye yat.derken 55 kilo oldum..
Ama sonrasinda yine mide rahatsizliklarim basladi.tekrar doktora gittim.tekrar mikrop cikti.tekrar ilac kullandim.bu sefer 52 ye dustum.1 yildirda 52 de kaldim.kilo almamin sebebide calismayip evde hareketsiz kalmak.simdi spora baslayacagim.saglikli bir sekilde kilo almak icin..ama sana birsey soyleyim mi.suan tekrar mide rahatsizligim basladi.gorsen ne sigara,ne yagli,ne fast food hic birini yeymem cok dikkat ederim.boyle olunca uzun uzun internette arastirmalar yaptim.bu mide mikrobu denen illet cok cabuk bulasirmis.mesela bir restoranta yemek yemeye gittin.adam da mikrop var.ne bileyim elini agzina goturdu.yemegi hazirladi bulasirmis.veya su icti bardagi sadece calkaladi sen o bardaktan su ictin.veya iyi yikanmamis sebze..cok sebebi var ve kullanilan antibiyotik cok agir tekrar baslamak istemiyorum.ne yapacagim bilmiyorum.mide agrilarimla basim dertte...

Konunun üzerinden çok geçmiş ama aynı dertten muzdariptim. Düzenli balık yağı kullanımı ve bebe büsküvisiyle kilo alman mümkün. Ayrıca mideyi büyütüp çok yemek iyi bişey değil. İlerde metabolizman yavaşladığında kilo verme problemi yaşayabilirsin. Kilo yapıp mideni büyütmeyecek şeyler balık yağı, bebe büsküvisi ve vitaminler işe yarıyor. Ben 5 kilo alıp sabitlemiştim hiç ağrıda yapmamıştı.

Sevgilerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…