- Konu Sahibi Bayanbeyaz
-
tamam canım sen bide şu bombax a netten bakıp resmini yada linkini koyar mısın buraya çünkü aynı üründen farklı farklı olabiliyor hangisi seninki bileyim bende alırsam ona göre alayım.
Ahh ah bir bıraksam ama istemiyorum bırakmak, çok keyif alıyorum içmekten bırakmak uzak bana işte..
Önce istemek gerek..
Benim midem ağrıyor bazen, ağızdan gaz sıkıntısı yaşıyorum çoğunlukla, bazende yediğim yemeklerin kötü tadı geliyor boğazıma, yanma oluyor midemde genelde
Bir defa doktora gitmiştim, lansor'du sanırım ilaç verdi, çok kullanmadım öyle işte
Bombax Kudret Narlı Bitkisel Karışım | Kilo Aldırıcı Bitkisel Toz Karışımlı Bombax Resmi Satış Sitesi burdaki ürün canım benim ama ben ne siteden aldım nede başka bişeyden aktarları gezerken hepsi aynı ürünü gösterince bi deniyim dedim hangi aktara gitsem bunu gösterdi ve baya ikna edici konuştular eğer troid bezlerinde sorun yoksa kilo alırsın dediler bide kudret narlı olduğu icin migdemi azda olsa rahatlattı
Bilmiyorum psikolojik bişey de olabilir ama oda bi yere kadar ben bundan önce yemek yerken son kaşığı yada son lokmayı yiyemiyodum bunla o son lokmanın üstüne 1 yada 1.5 tabak daha yiyorum bu böyle devam ederse cok güzel şeyler olucak :) yarın akşam bi tarıtlıyım sonucları yazarım tam 1 hafta olmuş olucak :)
inşallah canım inşallah sen sonuçları yaz bende ona göre hareket edeyim
ağzına kötü tat gelmesi ve yanma reflüden olur canım asitler geri geliyor benimde derdim o bahsettiğin tarzadi ilaçları 8 aydır kullanıyorum kullanınca çok iyiyim lahmacun , kebap vs. bile yiyebiiyorum ama 2 gün içmezsem sırf kuru ekmek yesem bile yanmam oluyor ama ben ömür boyu ilaç kullanmak istemiyorum
ve bugün ayın 21 i tam bir hafta oldu bombaxı alalı ve gözlerime inanamıdm tam 3 kg almıştım 55.7 den 58.7 ye yükselmişim tam 1 haftada 3 kilo ya :)
ögürmem de gecti 1 haftadır cok rahatım şaka maka karnımda büyüdü böyle giderse 65 kg ye kadar almak istiyorum :)
Reflünün yan etkileri nelerdir? Reflü tedavi edilmez ise yemek borusunda darlık ve kanamalara yol açabilir. Çocukluk çağı astımının üçte birinin altında reflü yatmaktadır. Uzun süre asitli bir sıvı ile karşılaşan ösofagus mukozasında (sümüksü zarında) kanser öncesi bir takım değişiklikler görülebilir. Buna Barrett Özefagusu denir. Uzun süre reflüsü olan bir kişide yutma güçlüğü (disfaji), kanama, boğulma hissi, öksürük, ses kısıklığı ve kilo kaybı belirtiler ösefagus kanserini düşündürmelidir.
Buradan sonra araştırayım dedim ben bunu bilmiyordumm :18: Doktora gidip ilaç kullanacaksam da kullanmalıyım demek ki :18::18:
derdinize derman bende arkadaşlar:))))
benim annemin midesinde ülser var ama çok ileri boyutta aylarca ilaç içti nafile sonra biri tavsiye etti "KARA DUT PEKMEZİ" mide rahatsızlıklarına birebirdir dedi en az 6 ay sabah akşam bi yemek kaşığı iç miden eskisinden daha sağlam olur dedi.
henüz bi kavanoz içmesine rağmen yiyemediği dokunan herşeyi yemeye başladı bunu doktor bile başaramadı aylardır şimdi şükürler olsun daha iyi.
kara dut pekmezi diye baktığınızda faydalarında yazar mide rahatsızlıklarına birebir diye deneyin dua edeceksiniz
amin canım hepinizede şifa olurinşallah ama diyorumki pekmez ilaç gibi zararlı değil tam aksine her açıdan çok faydalı denemekten bişey kaybetmezsiniz geçmezse bilezararı olmaz ilaç gibi annem pekmezini içiyo şuan:))))))))))) lafının üstüne:)))
ısrarla deneyin diyorum arkadaşlar allah şifa versin hepinize
haklısın canım geçmese bile başka şeylere faydası olur pekmez bu yani sonuçta :)
aynen öyle canım bazen doktorların tedavi edemeğini doğal şeyler tedavi ediyo, inşallah şifa olur canım allah dert vermesin
amin canım amiiiinnnn bütün derdi olanlara da derman versin inşallah ...
Benim bu bombaxı en kötü herkesin 1 ay kullanmasını isterim en kötü ne kaybedersniz ki ?
-Gercekten sindirim sistemmi düzellti kendimi zorluyorum yemek icin en kötü 3 3.5 tabak yemek yiyorum
- Migdem genişledi ve tam 1 hftada 3 kg aldım 1 ay adam gibi kullancam ve sonucları yazıcam arkadaşlar bende sizin gibiyim migde hastalığı vardı bende
stresin etkilediği kesin canım ama mesela dün kalktım hiç bir şeyim yok gayet kafam rahat kahvaltı yaptım(dokunucak hiç bir şey yemedim) bir ağrı tuttu bütün gün öldüm ağrıdan..
bugün bir şey olucak korkusuyla anca 2 dilim ekmek yiyebildim zayıf olmasam sorun değil az az yerim midemi yormam ama az yemekten zayıfladım zaten kilo için çok yemem lazım bu seferde mideyi yoruyorum galiba işte böyle bir çıkmaza girdim
15-20 gündür hiç ağrım yoktu 1 ekmeye yakın döner ekmek bile yedim geçenlerde yine bir şey olmadı ama dün ne olduysa basit bir kahvaltı mahvetti beni
yiyemeyipte daha çok kilo vermekten korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?