mide hastası olupta kilo almak isteyenler var mı?

anladım canım evet keşke geçse benim ki çok şiddetli kıvranıyorum resmen

56 kilo çok iyi canım ben 52-53 e bile razıyım şu an boyum 168 kilom 48 ahh ahh 56 olsam almak için uğraşmam bile senin boyun kaç?

ayrıca ürünü söyler misin canım bende bi araştırayım bakalım yalnız midene dokunmasın içindeki karışımlar?

Boyum 1.76 kilom 56 kgyim cubuk kraker gibiym.. Bombaxmiş adı burda kullananlar gördm faydası olmuş aktarda cok methetti..

Boyum 1.76 kilom 56 kgyim cubuk kraker gibiym.. Bombaxmiş adı burda kullananlar gördm faydası olmuş aktarda cok methetti..

benim de boyumla kilom arasında tam 20 fark var(boy 1,68 kilo 48-49) ideali 10 muş yani ben 48 den 58 e çıkmalıyım ama olmuyor, bu karışıma bende bakayım bakalım içindeki şeyler mideye dokunucak şeyler değilse alayım bari

dışarı çıktığımda sürekli insanları inceliyorum benim bacaklarım incecik bi bakıyorum herkes ne güzel boru paçaları giymiş içinide doldurmuş geziyor ben kendimi oklava gibi hissediyorum... yazın ne güzel 54 kiloydum kendime güvenim vardı giydiğim yakışırdı şimdi özgüven bile kalmadı

hava ısınmaya başladı ben hala yaz gelmesini istemiyorum çünkü yazın zayıflık daha çok ortaya çıkıyor kısa kollular vs. den dolayı valla 2 ayda 4-5 kilo alsam keşke

Seni cok iyi anlıyorum canım dert etme alıcaz kilo :) bu aldığm ürün kudret narından yapılmış bombax diye dün aldım akşam yemekten 40 dakika sonra ictim bugünde sabah ictim meyve suyuyla karıştırıp psikilojikmidir nedir bilmyrm ama bugün sabah kahvaltı yaptım okula gittim ordada bi dürüm yedim üstüne pasta eve geldim 4 gibi 2 tabak dolu dolu yemek yedim ( genelde yemeğin hepsini bitiremem bogazmda kalır ) saat 7 gibi 2 tabak daha yedim yine dolu dolu sonra yattım 1.5 saat sonra kalkıtm 10 gibi bidaha 2 tabak yedim dolu dolu şimdi meyve suyumu tozla ictim yarım saat sonrada bebe büskivisi yapıp yatıcam :) insallah böyle böyle alcağımı düşünüyorum.

benim iştahım çok iyi canım imkan olsa dünyaları yerim ama reflü ve gastritten dokunuyor her şey, o yüzden perhiz yapa yapa zayıfladım zaten benimde amacım yediklerime dikkat etsem bile bari gıda takviyeleriyle kilo alayım bebe bisküvisi tek çözüm noktam tek güvencem şuan

canım benm migdemi ayrıca cok rahatlattı bu ürün gurulduyodu sürekli artık guruldamıyor migdem ögürüyodum sürekli onlar düzeldi sindirim sistemim bastan yaratıldı sanki bi otruşta 3 tabaktan aşagı yemiyorum..Böyle gidersem kilo alıcam gercekten inanıyorumm :)

Bombax Kilo aldırıcı toz __ Keçiboynuzu Pekmezi__Bebe bisküvüsü kürü bu üçlüyü bir ay boyunca denicem inşallah sonuc verir :)

Başlangıc Tarihi : 14.04.2013
Kilo:55,7
Boy:1,74

1 Ayda Hedef 60 kilo olmak :) haydi hayırlısı rastgelee :)

Son düzenleme:
bende aynı durumdaydım cnm aşırı derecede mide problemim vardı senelerce neler çektim bir ben bilirim birde allah 42 kilolardan en fazla 45e çıkmıştım hep denemediğim yöntem kalmamıştı bitkisel ilaçlar tozlar karışımlar vs ama hepsi kandırmaca inanmayın sakın mide ilaçlarıda kullanmayın mideye 2 kat zararı varmış onların tek yapmanız gereken şey midenizi yemek yemeğe azar azar alıştırmanız ekmeğe ağırlık vermeniz kilo almada ekmek çok büyük etken ben senelerce kızartma kola baharat hep uzak durduğum halde çok kötüydüm ama şimdi hepsini yiyorum içiyorum çokta sağlıklıyım 60 kilolara kadar çıktım 46 bile hayaldi yani kendini telkin etmek iyiyim karnımı doyuracağım kilo alacağım diye kendini inandırmak çok önemli
bombaxı bende kullandım 2-3 kilo ya aldım ya almadım gerisi boş hemen uçtu kilolar geçici bunlar kullanmayın şarlatanlara para kazandırmayın bence

Bende mide problemim var ve kilo kaybı yaşadım 3 ayda 10 kılo verdim.Mide bulantısı oluyordu sürekli. doktorumn yardımıyla şimdi iyiyim çok şükür. Yağlı yiyeceklerden ve cips cıkolata gibi şeylerden uzaklaştım öğün atlamadan yemeye başladım tavsıye ederım.

hadi bakalım inşallah canım :) bombax mı rahatlattı mideni?

ben mide ilacını 7 aydır hep kullanıyorum ya benim midem 20 gün iyise 21. gün ağrır su bile içemem 1 hafta falan çektiriyor sonra yine geçiyor birde reflü var oda yanma yapıyor... ama mideyi nasıl yemeğe alıştırırsın ki böyle durumda, ağrımazken her şey çok iyi oluyor ağrı başladımı su içsem bile beni mahvediyor canım

ilaç kullanıyor musun peki canım ve sorunun ne gastirit falan mı ?

Bende kilo almaya çalışıyorum geçen hafta baya hırslandım hatta duştan sonra baktım kendime dahada kilo ermiştim sonra yemeye başladım evde dışarda ne bulsam yiyodum yedikçe canım istiyodu son olarak hafta sonu 2 farklı yerden çiğköfte aldım ve 2 gün boyunca yedim pastayla börekle beraber sonra kendimi hastanede buldum 6 saat boyunca kustum sonra 3 farklı serum taktılar kanlar alındı idrar tahlilleri falan derken bütün günüm hastanede geçti 8 saat serumda kaldım hiçbişey yiyemiyorum yediğim çıkıyo ve şuan 5 gündür yatıyorum hala iyileşemedim dikkat edin benim durumuma düşmeyin ben patates haşlaması kuru ekmek su rezene çayı gibi besleniyorum şimdilik birazdaha ayağa kalktığım zaman tamamen mideye zararsız şeyler yemeye çalışıcam lahana ve ıspanak öğün aralarında muz haşlanmış patates çilek bunlar mide dostu yiyeceklermiş bakalım deniycez Allah yardımcımız olsun

ah cnm bilmezmiyim bende aynı şeyleri çektim sabah insan susamış kalkarda kana kana su içmek ister ya sana yemin ediyorum sürahiye bakıp iç geçirirdim su içsem midem bulanıyordu hele aç karnına su içmek hayaldi benim için nasıl mı alıştırdım midemi yemek yerken resmen ekmekleri tıktım ağzıma çıkaracak gibi oldum ama çiğnemeyi durdurdum bekledim sakinleştim yavaş yavaş yedim pilavla makarnayla bir dilimde olsa ekmek yedim sevdiğim yemeklerin miktarlarını arttırdım bir tabaktan 1,5 tabağa çıkardım zaten mide yavaş yavaş alışıyor yemek yemeğe mide problemini hiç düşünme inan kafaya taktıkça daha çok ağrıyor mide vucüdunu dinlemeyeceksin cnm o ağrısın bağırsın çağırsın kulak asma bendede reflü var midemde kaynama sürekli var onunla yaşıyorum cnm ama ilaç kullanmıyorum ne kadar doğru bilmiyorum ama hatta şu an kola içiyorum

bir arkadaş banyoda ne kadar zayıfladığımı gördüm demiş ah ah ben kendimden iğrenmeye başlamıştım ama şimdi önden giden göbeği görünce çok mutlu oluyorum allah'ım tez zamanda yardım etsin çok zor gecelerce yatağa girince ağlamalarını dualarımı unutamıyorum

Bende kilo sıkı9ntısı yaşıyorum, sigaradan diye düşünüyorum ama midem de çok sağlıklı değil, sanırım bende bir doktora gitmeliyim, mide en önemli yer kilo almak için..
Boyuna görede zayıfsın bencede, bende 1.58 boy- 43 kiloyum
Az az sık sık yiyebilirsin, madem iştahın var sık sık ya, ne güzel bende de iştah yok

evet rahatlattı canım ya iyiiym pazar günü tartılcam az da olsa kilo aldımı hissediyorum bakalım durumları yazarım tekrardan buraya

tamam canım sen bide şu bombax a netten bakıp resmini yada linkini koyar mısın buraya çünkü aynı üründen farklı farklı olabiliyor hangisi seninki bileyim bende alırsam ona göre alayım.

geçmiş olsun canım inşallah gastrit vs gibi mide hastalığına çevirmez

aynılarının fazlasını çektim canım hem ağrı hem bulantıdan kıvrandığımı biliyorum ama çok yemek yemekte mideyi daha kötü yapar diye korkuyorum ...

yalnız bende sana şunu tavsiye içeyim reflün varsa kola vs. içme yemek boruna çok zarar verir allah korusun kötü şeylere yol açar

iştah varda mide sağlam değil işte senin mide de nasıl şikayetlerin var ki belki sigaradan oluyordur mde şikayetlerin sigarayı bırakırsan şikayetlerinde azalır kilo almanda hızlanır

iştah varda mide sağlam değil işte senin mide de nasıl şikayetlerin var ki belki sigaradan oluyordur mde şikayetlerin sigarayı bırakırsan şikayetlerinde azalır kilo almanda hızlanır

Ahh ah bir bıraksam ama istemiyorum bırakmak, çok keyif alıyorum içmekten bırakmak uzak bana işte..
Önce istemek gerek..
Benim midem ağrıyor bazen, ağızdan gaz sıkıntısı yaşıyorum çoğunlukla, bazende yediğim yemeklerin kötü tadı geliyor boğazıma, yanma oluyor midemde genelde
Bir defa doktora gitmiştim, lansor'du sanırım ilaç verdi, çok kullanmadım öyle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…