Mide gazı sıkışması

Dun o kadar kötüydüm kı gaz cıkardım fakat agrı midem de oldugu için etkisi olmadı, mide deki gaz ağızdan çıkıyormus. Sadece gaz da dıyemıcem artık, yanma falan da oldu, dahiliye doktoruma tekrar gideceğim inşallah bi çözüm bulunur, o ağrıyı yaşamak istemiyorum bdaha, size de cok gecmis olsun 🤗
Ayy gerçekten size de çok geçmiş olsunn benim kide midedeydi karında degil de rezenede iyi geliyor (umarım gegirmeniz atarda rahatlarsınız )

bunu yasayan bılıyormus babam oyle derdı bırkere hastanelık oldu gaz sıkısması yuzunden altı ustu pırtcık der gecerız ama ınsanı tepetaklak yapıyor boyle
cok gecmıs olsun yan yatıp bacaklarınızı karnınıza dogru cekıp yatabılıyor musunuz bıraz oyle deneyın bırı sırtınızı sıvazlasın bebeklerde gaz cıkartır gıbı

Herkese iyi akşamlar, 2 aydır ağrılar sancılar dayanılmaz hal aldı, dahiliye, jinekolog, genel cerrahi ye hepsine gittim, sonuç olarak apandisit ameliyatı oldum ve over kistlerim var. Bunları bi şekilde tedaviyle atlatacagım ınsallah, ama benı bitirme derecesine getiren durum gaz sıkışması sırasında yaşadığım sancı, doğum sancısınım 2 katını düşünün 😥 hepsi üst üste gelince ve bu sorunların hepsi karım bölgem de olunca psikolojik olarak da çok kötü oldum. Ağrıdan bırakın yemek yemeyi uyuyamıyorum bile, dün acile gittim iğne yaptılar öylelikle geçti ağrım, ama sanki her an gelecek gibi korkuyorum, asla o durumu yasamak istemiyorum, gaz sıkısması yaşayan var mı? İlaçlar dısında bitkisel tavsiyesi olan var mı? Bu durumu yasayıp agrıyla nasıl bas ettınz,
Dr değilsiniz ama psikolojik olarak kendimi rahatlatmaya çalışıyorum, gaz sıkısması yaşayanlar yorum yapsın lütfen
Hangi ilaçları kullaniyorsunuz belki ilaç falan degişmesi lazımdır reflü gastrir olmasın bide yediklerinize dikkat edin hamur işi bakliyat v.b gibi

Herkese iyi akşamlar, 2 aydır ağrılar sancılar dayanılmaz hal aldı, dahiliye, jinekolog, genel cerrahi ye hepsine gittim, sonuç olarak apandisit ameliyatı oldum ve over kistlerim var. Bunları bi şekilde tedaviyle atlatacagım ınsallah, ama benı bitirme derecesine getiren durum gaz sıkışması sırasında yaşadığım sancı, doğum sancısınım 2 katını düşünün 😥 hepsi üst üste gelince ve bu sorunların hepsi karım bölgem de olunca psikolojik olarak da çok kötü oldum. Ağrıdan bırakın yemek yemeyi uyuyamıyorum bile, dün acile gittim iğne yaptılar öylelikle geçti ağrım, ama sanki her an gelecek gibi korkuyorum, asla o durumu yasamak istemiyorum, gaz sıkısması yaşayan var mı? İlaçlar dısında bitkisel tavsiyesi olan var mı? Bu durumu yasayıp agrıyla nasıl bas ettınz,
Dr değilsiniz ama psikolojik olarak kendimi rahatlatmaya çalışıyorum, gaz sıkısması yaşayanlar yorum yapsın lütfen

Ben😣😣çok yaşarım insani bezdiren bı ağrı kivrandiriyor resmen ben genel olarak çözümü ayaklarımı sıcak tutup yağlı gaz yapan şeyler yememekte buldum gerçekten en çok etkileyen benim için ayaklarımı üşütmem.

Canim benim tam gogsume girer baslarda kalp sanip surekli acile atardim kendimi sonra anladiikki kalbim de hic bisey yok gastritim varmis.Eger yediklerime dikkat etmezsem basliyor.Boyle sol gogsumun altina sirtima vuruyor nefesimi daraltiyor her seferinde ölüyorum saniyorum ama artik birakmiyorum kendimi yurumeye calisiyorum ve ayip fln dinlemeden gaz cikartmaya calisiyorum eger cikartirsam oyle rahatliyorumki ozellikle afedersin geyirince gogsum rahatliyor cok cekiyoeum bundan

Aynen valla öyle oluyorum ki bayilcam sanıyorum ağrıdan sancodan yasamayana basit geliyor en gıcık durumda bu.

Ayy gerçekten size de çok geçmiş olsunn benim kide midedeydi karında degil de rezenede iyi geliyor (umarım gegirmeniz atarda rahatlarsınız )
umarım çok sağolun
bunu yasayan bılıyormus babam oyle derdı bırkere hastanelık oldu gaz sıkısması yuzunden altı ustu pırtcık der gecerız ama ınsanı tepetaklak yapıyor boyle
cok gecmıs olsun yan yatıp bacaklarınızı karnınıza dogru cekıp yatabılıyor musunuz bıraz oyle deneyın bırı sırtınızı sıvazlasın bebeklerde gaz cıkartır gıbı
aslında kontrol edebilsek sabırlı olsak masajla ve hareketle gecebilir ama o ağrıyla mantık falan kalmıyor,agrı kesici iğne ve mide rahatlatıcı serum ile gecıyor en hızlı yontem bu, gaz sıkısması basit gibi gelse de hayatımın en zor günlerini yasattı
Hangi ilaçları kullaniyorsunuz belki ilaç falan degişmesi lazımdır reflü gastrir olması
Bu şikayetlerim sonrası dahiliye doktorum 3 farklı ilac verdı, ilacları yarıladım ve Agrı yok diye 4 gun once bırakmıstım, bugun tekrar basladım 😥

Ben😣😣çok yaşarım insani bezdiren bı ağrı kivrandiriyor resmen ben genel olarak çözümü ayaklarımı sıcak tutup yağlı gaz yapan şeyler yememekte buldum gerçekten en çok etkileyen benim için ayaklarımı üşütmem.
Zaten dun elime ne geldiyse yemiştim, turşu falan da yedim tuzlu tuzlu sanırım o tetikledi

Zaten dun elime ne geldiyse yemiştim, turşu falan da yedim tuzlu tuzlu sanırım o tetikledi

O ağrıyı bilip iyi yemissiniz ben çok korkarak yiyorum direk etkiliyor çünkü özellikle çay kahve tatli yumurtalı yağlı şeyler falan bide onları yediğin gün ayağını usuttuysen yandin yani ben öyleyim çok kötü bişey çok iyi anlıyorum seni kapıları duvarları tekmeledigimi bilirim ağrıdan bide afedersiniz k duruma gelince gaz çıkarsan rahatlicaksin ama resmen kilitleniyosun tıkanıp kaliyosun o ağrıyla

umarım çok sağolun
aslında kontrol edebilsek sabırlı olsak masajla ve hareketle gecebilir ama o ağrıyla mantık falan kalmıyor,agrı kesici iğne ve mide rahatlatıcı serum ile gecıyor en hızlı yontem bu, gaz sıkısması basit gibi gelse de hayatımın en zor günlerini yasattı

Bu şikayetlerim sonrası dahiliye doktorum 3 farklı ilac verdı, ilacları yarıladım ve Agrı yok diye 4 gun once bırakmıstım, bugun tekrar basladım 😥
Tekrar üştmüşsün bence hiç soguga gelemez cünkü malum kış ayı bide yattığın yer yatagın sıcak olmalı yiyeceklere dikkat et deneme yanılma yöntemiyle hangisi dokunuyorsa yeme doktora tekrar gidin en iyi yolu gösterecektir

Tamamen stresle ilgili bir şey.ben bı ara çok uzuldugum şeyler yasadim.midem de sanki kemiklerim kırılacak gibi sıkışma oluyordu ,kemiklerim etime batıyordu öyle zor bir ağrı,sonra hayatımı değiştirdim düzeldi..
İmkanlariniz dahilinde hayatınızı degistirin

sormadım dr a ama zaten şikayetlere göre tahlil ultrason tomografi oldu, bunlarda belli olmaz mıydı

Hayır, ultrason ve tomografide çıkmaz. Ya endeskopi ya da nefes testi yaptırmalısınız. O kadar ağrı çekerken nasıl bu ihtimali düşünmediler hayret. Hemen gidip baktırın çünkü bence belirtileriniz onu gösteriyor. Bu bakteri tedavi edilmezse Allah korusun kanser yapıyor. Eğer bakteri çıkarsa bana tekrar yazın. Üçlü antibiyotik bile çare olmuyor bazı durumlarda. Geçmiş olsun.

Hayır, ultrason ve tomografide çıkmaz. Ya endeskopi ya da nefes testi yaptırmalısınız. O kadar ağrı çekerken nasıl bu ihtimali düşünmediler hayret. Hemen gidip baktırın çünkü bence belirtileriniz onu gösteriyor. Bu bakteri tedavi edilmezse Allah korusun kanser yapıyor. Eğer bakteri çıkarsa bana tekrar yazın. Üçlü antibiyotik bile çare olmuyor bazı durumlarda. Geçmiş olsun.
Evdeyken ağrıdan kıvranıyorum evet hatta ağlıyorum ama hastaneye giderken (40 dk mesafe) ağrılarım azalmış oluyor, evdeki halimi doktorlar görmedi yani, bende gaz sıkışmasıma bağlıyorum çünkü hastaneye giderken hareket ediyorum dolayısıyla azalıyor ağrım,
Endeskopiden korkuyorum Allah'ım mecbur bırakmasın, nefes testini soracağım doktoruma, teşekkür ederim bilgiler için

Merhaba aynı sorunu yaşıyorum duzeldiniz mi acaba

Ben de ayni durumdaym cok korktm 4 gundur keskin bi agri kalbmde bugun artinca olma sıklığı gaviscon ictim cok gegirtti üşuttum insallah

Peki gaZ sıkışması olduğuna emin misiniz? Annemin de ciddi ağrıları ve midede gaz sebepli şişkinliği oluyordu. Safra kesesindeki taş yapıormuş meğerse.Bu tarz bi atak geçirdiğinizde ultrasonla baktılar mı hiç?
Bu arada over kistleri de şişkinlik yapabilir die biliyorum.Eğer ondan kaynaklıysa ameliyat snrasında geçecektir zaten.Geçmiş olsun
Nasil gecti peki?

Back
X