Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben 2 aylık hamile olduğundan beri mide yanması şikayeti yaşıyorum.
Mide ekşimemde çok oluyordu. Mide ekşimemin nedenini buldum bazen pastaneden yiyecek şeyler alıyordum meğersem onlardan kaynaklanıyormuş.
Mide yanmamın sebebini bulamadım hala biraz biraz devam ediyor ama ılık sütle onu da idare ediyorum.
Bana doktorum limonlu soda içebilirsin dedi, çoğu arkadaşımda hep içti
Sana niye yasakladı doktorun.
kizlar öncelikle tsk ederim.. ve sunu demek istiyorum..yediklerimle cok alakali evet ama sevdigim seyler baharatli yiyecekler . napiim diorum yanarsa yansin ..yanincada kosturuyorum ondan ona :roflol:
yildizcim doktoruma bacagima kramp giriyo dedim .. bana soda ,maden suyu iciomusun dedi..evt dedim günde bir bucuk litreye yakin iciyorum dedim.. onun icinde natriumchlorid asiti var dedi ..bu da bacaklarinda su birikmesine neden oluyo dedi..yasakladi..:1no2:
kizlar öncelikle tsk ederim.. ve sunu demek istiyorum..yediklerimle cok alakali evet ama sevdigim seyler baharatli yiyecekler . napiim diorum yanarsa yansin ..yanincada kosturuyorum ondan ona :roflol:
yildizcim doktoruma bacagima kramp giriyo dedim .. bana soda ,maden suyu iciomusun dedi..evt dedim günde bir bucuk litreye yakin iciyorum dedim.. onun icinde natriumchlorid asiti var dedi ..bu da bacaklarinda su birikmesine neden oluyo dedi..yasakladi..:1no2:
benimde son zamanlar midem çok kötü.yemek borumda acayip bi yanma hissediyorum.benimki gece değil gündüz oluyor.hamurişlerinden sonra daha fazla olduğunu farkettim.meyveli soda biraz rahatlatıyor,birde sıcak şekerli süt.
cep sodasımı enemmm o da neymiş kız...:1shok:
küçük bir kutuda (mavili bir kutu) bakkallarda daha çok satılır. yemek sodasıda denir ama cep sodası yazıyor üzerinde. ben bakkaldan aldım marketlerde olmayabilir.a.s