mide bulantısını cok zor geçirenler yardımmm

canım yazılanların hepsini okuyamadım vaktim yoktu belki yazılmıştır. ben ilk 4 ay fena kustum. 4-5 kg vermiştim. bide işe servisle gittiğimde sabah akşam araba da tutuyodu üzerine. her gün iki üç kere çıkarıyodum. bi yakınıma doktoru önermişti bende denedim. en azından çok çok dayanılmaz olduğunda işe yarıyo. cam bi kavanozda kuru türk kahvesini ve toz şekeri karıştırdım. midem her bulandığında bi kaşık yedim kuru kuru. ardından su içtim. anında etki. servise binmeden içiyodum. tabi ki çok sonra tekrar bulanıyo ama idare de ediyo. zaten 4. aydan sonra geçmişti. doktor bile yapabilecek bişi yok hamilelikten kaynaklı demişti. yani birazcık daha sık dişini canımcım. çok zordur bilirim. ama hiç ilaç içmedim mide için hep uzak durdum ilaçtan ne olur ne olmaz diye

canm dediğin gibi yaptım annemlerdeyim bayadır ilaçlarla ayakta durdum ama olsun moral motıvasyon tamdıDD mıde bulantım benm hala devam edıyor ılac yutmazsam yarım saate bir çıkarıyorum

canm dediğin gibi yaptım annemlerdeyim bayadır ilaçlarla ayakta durdum ama olsun moral motıvasyon tamdıDD mıde bulantım benm hala devam edıyor ılac yutmazsam yarım saate bir çıkarıyorum

gececek cnm insallah sabret, ben 4 aylik oldum hap icmekten hala tiksiniyorum yeni bisey buldum yutmak icin, tursu yiorum once aci yha o dikkatimi acisina veriorum o arada hapi suyla yutuyorum hapi dusunmeye kalmiyor acisini almak icin bisiler yapiorum.. baya ilginc oldu ama i$e yario yaniii unutuyor insann o an :)

Merhabalar ben de 7. hafta içindeyim. Bugün doktordan geldim. serum verdiler çünkü günlerdir yiyemiyorum bişey. Doktorum metpamid verdi içmeyi düşünüyordum ama kimse kullanmak istemiyor burda sanırım ben de korktum...

sıcak bişeyler içememeyi kendime has sanıyordum rahatladım, düşüncesi bile mahvediyor çorba içmenin :S :S Peynir ekmek yiyebildim dün sadece o da 2 küçük dilim. soğuk su ve dondurmayı burda gördüm ilk kez. Deniyeceğimmm

Çubuk kraker ve galetadan bıktım artık tiksiniyorum

3.hamileligimi yasiyorum 3 unde de kullandim bende sivi kaybina keton atilimina neden olacak kadar bulanti kusma hali vardi.yurtdisinda olmama ragmen mecbur kalindi vermeye.

merhaba nazlı,
ben hiç cubuk kraker ve galeta yıyemedım.tam 10 kılo verdım. 4.haftamda başladı serumlarla idare etmeye çalıştım.ve hala bulantıalrım devam edıyor.sıcak hiçbirşey yemeyı bırak içemiyorum bıle.keza artık soguk buz gıbıde içemiyorum. ılık olacak...
bır muddet patates kavurması ile şimdi iki gundur bırazcıkta olsa hazır yufkayla patatesli börek yaptırıyorum anneme.ama asla sıcak ve yağlı değil.böreklerı tek tek peçeteye sarıyoruz ılıyor.azar azar mideme girmeye çalıyor. yatarken yıyorum kı hemen uyyayım bulantımla geri çıkarmayayım diye...
ilacımın etkisini gördum ...

ilk üç ay bebişlerimiz bizim depolardan beslendiği içinde biraz rahat olmakta yarar var. bana çok zayıflamıssın nasıl bebek beslenecek yemen lazım dıyenlere cavabım hazırdı.DD

Allah hepimizin yardımcısı olsun Fatma arkadaşım... Ben günlerdir yogrt ekmek soguk yoğurtlu makarna ile idare etmeye çalışıyorum. Sıcaklara ne zaman gececegim gercekten cok sıkıldım... Hani ılık da osla bi çorba geçsin bogazımdan istiyorum. Patates haşlama ile beslendim 2 gün. Raporum bitti bugün okula da başladım zor oldu ama oldu...

Birde dediğin gibi aa geçmiş olsun kendine dikkat et yaaa iyi beslen bebek var diyen cahillere laf anlatmak istemiyorum artık :)

Bende 10 haftalık hamileyim cok zor geçiyor günler.serum takıldı 3 tane onlar baya iyi geldi ama bugün yine kötüyüm.zofran verdi doktor 2 günde bir içiyorum.ama ne zaman geçecek bu günler bilmiyorum.öğretmenim işe gitmek çok zor sabahın 7 sinde.Dün okulda bayıldım 2 gun rapor aldım.pazartesi gitcem ama yine.Bu günler geçsin ve güzel günler başlasın artık diye dua edip duruyorum.(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…