14 haftayı doldurduğum halde bulantılarım hala geçmedi.. artık ben bıktım ama yeni başlayanlar için yardımcı olabilrecek birkeç şey;
makarna; sade yada domates sosuyla olabilir. yoğurt yiyebiliyorsanız yoğurt eklemenizi tavsiye ederim.
haşlanmış patates; mümkünse sadece tuzla ya da püre haline getirip süt de ekleyebilirsiniz ayrıca faydasını arttırmak için haşlanmış havuçu da püre yapıp karıştırabilirsiniz...
çubuk kraker: kesin çözüm olmasa da zor durumların 1 numaralı kurtarıcısı, aynı şey deyip sakın balık kraker ya da galeta yemeyin içinde şeker olduğu için gününüzü mahvedebilir...
pizza; margarita pizzalar benim en yakın dostum oldu kaç aydır, doktor ötken'i zengin ettim

sandviç; hem pratik hem doyurucu, içine hoşunuza giden herşey koyulabilir, yanlızca çiğ etlere dikkat edin biliyorsunuz gebelikte çok tehlikeli...
haşlanmış yumurta; bazıları kokusundan rahatsız olur ama bende maşşalah hiç bulantı yapmadı sadece alerji yaptı gün aşırı yemenizde fayda var...
ayrıca asla canım çekti diye kokusundan hoşlanmadığınız bişeyi yemeyin çünkü burnunuz sevmediyse mideniz de sevmeyecektir garanti ederim :)
kısacası karbonhidrat ağırlıklı beslenmek mide bulantılarında sizi kurtaracak şey.. kendinizi çocuk gibi kandırıp makarnayla biraz nuget ya da patatesle birlikte az bir brokoliyle arada faydalı şeylerde yemeye çalışın en azından 3. aydan sonra çok önemli unutmayın...
herkese bulantısız ve çok kilo aldırmayan bir hamilelik diliyorum a.s.