Kızlar 3 gündür mide bulantım var ve geçmek bilmiyor. İlk gün sabaha kadar kusmuştum ertesi gün geçti fakat mide bulantılarım hala devam ediyor.
Dünde ishal olmuşum. Geçirebilcek her şeyi yiyorum ama geçmedi hala.
Midem bulandığı için yağlı bişeyde yiyemiyorum 3 günde 1 kilo vermişim.
Ne iyi gelir ne yiyebilirim ?
Önce doktora git canım. İkisi bi arada olunca ben biraz tedirgin oluyorum açıkcası.
Nane-limon mideni yatıştırır biraz olsun.
İshalin için demli çay ve pirinç lapası öneririm.
Geçmiş olsun..
niye doktora gitmiyosun canım, gıda zehirlenmesi olur, mide kanaması olur, ciddi bişey olabilir,
basit bi ishal gibi gelmedi bana
Tuğçe geçmiş olsun canım kendine dikkat et doktora da gitmeyi ihmal etme!!!
Tuğçecim az miktarda türk kahvesine yine az miktarda limon sıkıp onu yutmanı tavsiye ederim ishal için bire bir
ishal için bir tatlı kaşığı kuru kahveyi yutun üzerine 1 çaybardağı su için.ayrıca 2 tatlı kaşığı kuru çayıda aynı şekilde içerseniz oda ishale birebirdir.mide bulantısı ve ishal için patates haşlayıp yiyin.bol bol su için.ve su-tuz kaybı olduğu için dengede tutmanız gerekir.ayağınızın altına sıcak su torbası koyun..ayrıca mide bulantısı için limon suyu ve leblebide iyi gelir.birde ishali vişne suyu keser..aklıma şimdilik bu kadar geldi..
çok geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin.
sanırım salgın var geçen gün babam senin durumundaydı aynı zamanda da karşı komşumuzda da vardı ishal ve kusma.
ben de babama türk kahveli ve limonlu karışımı yaptım hemen keser ishali.
bi doktora görün istersen.
dikkat etmek lazım bu havalarda
Gida zehirlenmesi olabilir canim... Bende gecen ay disaridan pizza yemistim 2 saate kalmadan halsizlik ates ishal mide bulantisi yapti. 3 gün gecmedi. Vücut o toksini atana kadardA ishal gecmiyormus. Doktora git derim.
Mİdeni üşütmüş olabilir misin ?
Geçen ay oldu bana da, geçe cam açıktı soğukmuş heralde o gece, bir de çok soğuk su içmiştim, midem de hassas olunca etkilendi sanırım.
İçtiğini çıkarabilirsin normal ama yine de içebildiğin kadar nane limon ve adaçayı tavsiye ederim.
Ayrıca şu sıcakta kalın giyin battaniyenin altına gir iyice terle çok iyi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?