Gastroenteroloji - Sindirim Sistemi Hastalıkları Mide bulantısı halsizlik

cnn54

Özlemimsin...
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2009
528
2
arkadaşlar başlıkta bulantı dedim ama 4-5 gündür kendimi iyi hissetmiyorum 2 gün önce midem çok yanıyodu sonraki gün çok ağrıdı falan akşamdan beri de adlandıramadığım farklı bişey oluyo sanki midem bomboş hiç bişey yememiş gibiyim yemeğe karşıda isteksizim halsizlik uyku hali falan da var ve bununla bir ilgisi var mı bilmiyorum ama vajinamdan da ara ara kötü koku geliyor :bbo:

Mide yanması ile değil de halsizlik ile bağlantılı olabilir vajinadan gelen kötü koku. Vücutta enfeksiyon olduğunda vücut halsiz düşer. Bu yüzden örneğin bademcik şişince ya da orta kulak iltihabında halsiz oluruz. Midendeki rahatsızlık ise daha başka birşeye benziyor. Bir süre yediğine içtiğine dikkat et. Geçemzse gastrit veya reflü olabilir.

Ben aylarca bulantı, kusma, iştahsızlık, halsizlikle mücadele ettim. 1o kilo falan verdim bu sene. Yaşadığım bazı olaylardan ve stresten oldu. Bence ihmal etmeyin bir doktora görünün.

Baş ağrısı falan da oluyor bulanık görüyom pazar gibi oldum herşey var maşallah korkmaya başladım kendimden biraz daha bekleyim olmazsa mecbur doktora çıkıcam artık

Baş ağrısı, bulanık görme çok iyi belirtiler değil. Mümkünse acil git bugün hemen. Biraz daha bekleme. Kaç yaşındasın? En yakın eczanede tansiyonunu da ölçtür.

başta okuyunca reflü gibi geldi bana ama, bulanık görme, baş ağrısı diyince başka bişey de olabilir, bu arada stres midenin katili diyebilirim, ben de 2 ay içinde 58 kilodan 47 kiloya düştüm stres ve bunun sonucunda reflüyle, bu arada konuyu açalı baya olmuş, doktora gittiyseniz sonuç nedir?

Bulanik gorme ve doger belirtiler bagirsak solucanindan (astarid) olabilir. ayni belirtiler bende de var bulanik gorme haric an kisa zamanda doktora gidicem bende. Sen de gitmuayene ol.

X