- Konu Sahibi leonunannesi
-
En cokta et tavuk ve sulu yemeklerden tiksindim. Hayattan soguttu resmen bu bulantilar ama gecici bi dönem Allahtan. Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin evladimizi sag salim kucagimiza almayi nasip etsin.
Aminnn InsAllah mecbur artik Senin ilk Bebegin miAmin canım aynen öyle, bebişimiz için katlanıcaz mecbur, sağlıklı olsunlar da
Oruç mu tutuyorsunuz yoksa ?Çok sağolun, İnşaAllah biter açıkcası ramazan iyi oldu benim için zaten bir şey yiyemiyordum, belki biraz azalır bulantı diye umuyorum
Aminnn InsAllah mecbur artik Senin ilk Bebegin mi
Oruç mu tutuyorsunuz yoksa ?
İnan geçmiyor gibi geliyo ama bak bana onun üstünden 4 hafta daha geçtiEvet ya hiç sorma canım, en nefret ettiğim şeydi mide bulantısı, 1 haftadır çok fena 12.hafta nasıl gelecek hiç bilmiyorum
İnan geçmiyor gibi geliyo ama bak bana onun üstünden 4 hafta daha geçti ♥
İnan ne ağladım .
Bu süreçte sakın yemek yapma.
Bütün gün yat .
Ben hep öyle yaptım .
Kuzum benımde kimsem gelmedi yanıma ama eşim dışardan yiyip geldi .Senin maşaAllah büyüdü bebiş
Valla ben de yatmayı çok istiyorum ama gurbetteyim yakında kimse yok mecbur yapıyorum
Ama yavaş yavaş yapıyorum, böyle geçecek mecbur
Kuzum benımde kimsem gelmedi yanıma ama eşim dışardan yiyip geldi .
Ben zaten bişey yıyemıyordum bi çorba yetiyodu onuda eşim uapıyodu
Ah canım yaa yakınında olsam valla gelirdim
Canım hiç kendini zorlama .Allah razı olsun canım düşünmen bile yeter
Ben de artık çok zorlanınca dışarıdan yesin dicem mecbur, benim gözüm yemek falan görmüyor aklıma yemek gelince bile bulanıyor midem
Bi hergün haşlanmış yumurta yemeye zorluyorum kendimi
Benimde ilk olucak InsAllah cok heyecanliyiz haliyleEvet canım ilk bebek, senin?
Ben basta yiyebiliyordum yumurtayi hatta canim cekiyordu ama artik sadece kuru seyler yiyebiliyorum ekmek gibi biraz meyve yiyebiliyorum sadece malesef.. sanki su ictigimde bile cikaracak gibi oluyorum cok kötüAllah razı olsun canım düşünmen bile yeter
Ben de artık çok zorlanınca dışarıdan yesin dicem mecbur, benim gözüm yemek falan görmüyor aklıma yemek gelince bile bulanıyor midem
Bi hergün haşlanmış yumurta yemeye zorluyorum kendimi
Yani özellikle ilk 3 ayda oruç tutulmasını pek tavsiye etmeyiz. Bence tutmasanız daha iyi. Çocuğa bazı zararları olabileceğini gösteren çalışmalar var diye biliyorum. Bi de zaten dinen hamileye oruç tutma zorunluluğu da yok diye biliyorum.Evet canım tutuyorum, sorun olur mu ki?
Ben basta yiyebiliyordum yumurtayi hatta canim cekiyordu ama artik sadece kuru seyler yiyebiliyorum ekmek gibi biraz meyve yiyebiliyorum sadece malesef.. sanki su ictigimde bile cikaracak gibi oluyorum cok kötü
Yani özellikle ilk 3 ayda oruç tutulmasını pek tavsiye etmeyiz. Bence tutmasanız daha iyi. Çocuğa bazı zararları olabileceğini gösteren çalışmalar var diye biliyorum. Bi de zaten dinen hamileye oruç tutma zorunluluğu da yok diye biliyorum.
Olsun bu yedikleriniz sağlıklı şeyler. Sonuçta bebek sizin kanınızdaki şekerden besleniyor. Şekeriniz düşerse depolarınızı kullanır ama yine de düştüğü anda etkileyebilir diye düşünüyorum. Zaten ceviz yumurta badem gibi şeyleri günlük tüketirseniz süper. Yani siz bilirsiniz ama ben olsam tutmazdım yiyebildiklerimi yerdim en azından. Doktorunuz ne tavsiye edecek bakalım.Yarın doktora gidecektik soracaktım canım, ama zaten mide bulantısından hiçbir şey yiyemiyorum doğru düzgün onun zararı var mı? 1 tane haşlanmış yumurta yemeye zorluyorum kendimi ama başka bir şeyler yiyemiyorum anca meyve ve çiğ badem fındık falan
Olsun bu yedikleriniz sağlıklı şeyler. Sonuçta bebek sizin kanınızdaki şekerden besleniyor. Şekeriniz düşerse depolarınızı kullanır ama yine de düştüğü anda etkileyebilir diye düşünüyorum. Zaten ceviz yumurta badem gibi şeyleri günlük tüketirseniz süper. Yani siz bilirsiniz ama ben olsam tutmazdım yiyebildiklerimi yerdim en azından. Doktorunuz ne tavsiye edecek bakalım.
Canım öncelikle hayırlı olsunMerhabalar, 6 haftalık hamileyim 1 haftadır çok kötü midem bulanıyor, çok kötüyüm.
Bu bulantılar ne zaman geçer acaba? Bazılarının 9 ay bile sürüyormuş umarım öyle olmaz
Aynen bende ceviz badem findik yiyorum her gün en ufak bi koku mahvediyor beni Allah büyük InsAllah bitecek bir gün bu arada bizde yarin doktora gidicez Sende gidecek missin sanirim .. kalp atislarini duydun mu yoksa yarin mi duyacaksin InsAllahAynen canım doğru düzgün su bile içemiyorum, meyve ve çiğ badem fındık ceviz falan yemeye çalışıyorum yararlı olduğu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?