- Konu Sahibi leonunannesi
-
Bende 6. Haftama girdim ama o kadar kötü değil migdem insAllah Ramazanda tutmaz cok zor.
çok iyi anlıyorum seni canım. bnim akrabam 12. Hafta da bitmişti bnim ki 4 aylıkken azaldı ama 9. Aya kadar ara ara oldu bu günler de geçecek sabret canım benimAllah yardımcın olsun bol bol naneli şeker ye aç kalmamaya gayret göster
Canım geçer hiç korkma 9 ay sürenler öyle habire değil ara ara oluyo onlardaAmin çok sağolun Allah razı olsun, çok korkuyorum 9 ay sürer diye, umutla 12. Haftayı bekliyorum biter diyebir de gurbetteyim kimsem de yok yanımda napcam bilmiyorum
Canım geçer hiç korkma 9 ay sürenler öyle habire değil ara ara oluyo onlarda
Rabbim yardimcin olsun bende de bu gece hafif hafif basliyor gibiİnşaAllahh olmaz sizde, çok kötü bir şey, benim de 5. Haftaya kadar yoktu 1 haftadır başladı, ayağı kalktığım an çalkalanıyor
Rabbim yardimcin olsun bende de bu gece hafif hafif basliyor gibiinsAllah uzun sürmez kimseninki
Amin cnm ederim sende dikkat et insAllah bebislerimiz saglikli olur .İnşaAllahh canım dikkat et kendine, bebiş için katlanıcaz mecbur
Amin cnm ederim sende dikkat et insAllah bebislerimiz saglikli olur .
Onlar iyi olsun biz cekmeye raziyiz.
12. 13. haftalar civarı azalarak bitiyor. Geçmiş olsun
Öyle cnm Rabbime çok şükür sende sağolİnşaAllahh çok sağol canım❤ insan annesinin değerini daha iyi anlıyor daha bebek karnındayken bile
Öyle cnm Rabbime çok şükür sende sağoltabi doğumda daha iyi anliycaz insAllah bi nefeste doğum yaparız
Benimde feci bulantim oluyor cikardim cikaracak misim gibi yemekleri bile zar zor yapiyorum kokudan cok Sükür ki esim en büyük destekcim. InsAllah gecer bu dönem
Ah canımm seninde mi ağır geçcek
Benım 5+4 te başlayıp , 12+5 te hafifledi .
Ama hala tam anlamıyla geçmedi .
Acıktıgımda bulantılatım yıne geliyor ama istifra yok çok şükür..
En cokta et tavuk ve sulu yemeklerden tiksindim. Hayattan soguttu resmen bu bulantilar ama gecici bi dönem Allahtan. Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin evladimizi sag salim kucagimiza almayi nasip etsin.Aynen öyle canım sabah kalkıyom başlıyor yatana kadar durmuyor, eşin yardımcıysa ne mutlu Allah razı olsun, benim eşim de olduğu kadar yardım ediyor şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?