Mide bulantılarım var

mmhn

superisi
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2011
29
0
kızlar hamile deyilim bugünlerde herşey kokuyor özellikle yemekler midem bulanıyor baş agrısıda var antideprasanları bırakıyorum bırakan varmı antideprasanları varmı aynı sorunu yaşayan acaba bisüre sonra bulantılarım geçermi yoksa tekrar antideprasanlara başlamammı gerekir yardım lütfen:KK43:((((

benimki antideprasanları bırakıyorum ondan heralde ama tekrar başlamak istemiyorum:KK43:(((

benimki antideprasanları bırakıyorum ondan heralde ama tekrar başlamak istemiyorum:KK43:(((

canım benim bende antidepresan kullanıyordum 10 gün oldu bırakalı ama kademeli bıraktım ben ama tabi benimde şikayetlerim var hemde daha yeni konu açtım bununla ilgili.

Sen ne kadar kullandım ilaç ve ne kadardır bıraktın dr kont demi bıraktın yoksa kendi başınamı çünki kendi başına bırakınca böle şeyler yapabiliyo ben öle yapmıştım zaten çok çok kötü sonuç aldım artı tdavi sürem uzadı.:KK50:

ben doktor kontrolünde bırakıyorum doktoruma ben bi deneyelim dedim oda tamam dedi olmassa tekrar başlarız dedi ama başlamak istemiyorum 3senedir kullandım:KK43:((((

Konunuz daha uygun olan Genel Sağlığa taşıdım..bilginize.

X