Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mide bulandirici agiz kokusu
- Konu Sahibi Semos
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Haziran 2016
- 9.255
- 25.573
- 548
Bademcik iltihabı olabilir mi? Diş etlerine parmağınla dokun elini kokla. Sonra bir de bademciğine dokun. Bak bakalım belki bademciktir o fena koku yapar aşırı.Arkadaslar merhbalar benimdislerim asiri sekilde koku veriyo bu koku esimi bile rahatsiz etmeye basladi fircalasam dahi yinede gitmeyen bi kokum vqr bunun icin napabilirom ne onerileriniz var.
(Hamileyim hamilelige zararsiz biseler olursa sevinirim)
- 6 Ekim 2017
- 1.120
- 567
- 53
- 35
Curugun varsa o da yapabilirArkadaslar merhbalar benimdislerim asiri sekilde koku veriyo bu koku esimi bile rahatsiz etmeye basladi fircalasam dahi yinede gitmeyen bi kokum vqr bunun icin napabilirom ne onerileriniz var.
Bademcigi bilmiyorumda dis etlerim ole yapilinca cok kotu kokuyorBademcik iltihabı olabilir mi? Diş etlerine parmağınla dokun elini kokla. Sonra bir de bademciğine dokun. Bak bakalım belki bademciktir o fena koku yapar aşırı.
Curugum olmasada asiri kokuyo suan tabi bitane az bise kirik disim var ama oncesindede ayniydi bu kokuCurugun varsa o da yapabilir
- 21 Haziran 2016
- 9.255
- 25.573
- 548
Diş etlerinde çekilme var mı. Hemen doktora görünün derim hamilelikle beraber vücuttaki bazı değerlerin düşmesiyle dişlerin dökülmesine kadar gidebilir durum.Bademcigi bilmiyorumda dis etlerim ole yapilinca cok kotu kokuyor
Arada bir oluyor kirmizi bazi dislerim ama fircaliyinca kan akiyo sonra biraz normallesiyoDiş etlerinde çekilme var mı. Hemen doktora görünün derim hamilelikle beraber vücuttaki bazı değerlerin düşmesiyle dişlerin dökülmesine kadar gidebilir durum.
- 21 Haziran 2016
- 9.255
- 25.573
- 548
Diş eti tedavisine ihtiyaç var yüksek ihtimal. İhmal etmeArada bir oluyor kirmizi bazi dislerim ama fircaliyinca kan akiyo sonra biraz normallesiyo
- 1 Kasım 2019
- 344
- 263
- 18
- 26
Bademcik iltihabı boğaz ağrısı yapar muhtemelen bademcik taşı vardır bende var bu durum.Bademcik ceplerine(deliklerine) yediğimiz yemekler ge mukus birikerek taş oluşturur.Bademcik üstünde parmağınızı gezdirince koku geliyorsa taş vardır.Bademciğin genetik yarıklı yapısından kaynaklanır.Kendi elimle temizliyorum ben malesef bu çoğu kişide varBademcik iltihabı olabilir mi? Diş etlerine parmağınla dokun elini kokla. Sonra bir de bademciğine dokun. Bak bakalım belki bademciktir o fena koku yapar aşırı.
Dişçiye gittiniz mi? Diş taşları çok koku yaparArkadaslar merhbalar benimdislerim asiri sekilde koku veriyo bu koku esimi bile rahatsiz etmeye basladi fircalasam dahi yinede gitmeyen bi kokum vqr bunun icin napabilirom ne onerileriniz var.
En son 1 yil olmusdur temizlettim onlarida discimede danisdim bu kokuyu mideden gelme olabilir dedi ama midemde bir sorun yok suana kadar hic bi sikayetim olmadi midemdedeDişçiye gittiniz mi? Diş taşları çok koku yapar
KBBye bir görün. Birşey çakmazsa dahiliyeye görün.En son 1 yil olmusdur temizlettim onlarida discimede danisdim bu kokuyu mideden gelme olabilir dedi ama midemde bir sorun yok suana kadar hic bi sikayetim olmadi midemdede
Elma sirkem yok ama uzum var bide onu alir denerim organigindenOrganik elma sirkesi ile gargara çok öneriliyor. Sulandırıp yapılıyo zaten.
- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.289
- 598
- 27 Ocak 2020
- 5.986
- 11.612
- 168
- 18 Ağustos 2007
- 5.774
- 4.341
- 698
selam, hamilelik geçirmedim ama bildiğim konu olunca yorum yazmak istedim. hamilelikte salgılanan bazı hormonlar diş eti iltihabına sebep olur. yaşadıklarınız normal. acısa da bıkmadan usanmadan dişlerinizi fırçalamaya devam edin ve bir dişçiye görünün. çünkü bu iltihap düşük riskini de arıtıyor.
Hamilelikte diş eti iltihaplanması nedenleri ve tedavisi
Hamilelik döneminde özellikle östrojen hormonu diş eti iltihabı oluşumunun başlıca nedeni olduğunu belirten Diş Hekimi Çağdaş Kışlaoğlu tedavi edilmeyen diş eti iltihabının erken doğum ve düşük yapma ihtimaline neden olduğunu söyledi.
www.medikalakademi.com.tr