Evet bende sizin gibi ciddi mide yanması ve sürekli mide üşütmesi yaşadım. Afedersiniz geğirdikçe kötü kokuyordu. Kanıma enfeksiyon karışmış gaitada kan bulgusu var dediler balonu çıkarttırınca kurtuldum. Bu arada iyi bir yerde iyi bir doktora yaptırmıştımben tecrübeledim, bulantıdan ve reflüden duramadım, gram kilo da veremedim, en sonunda kalıcı mide problemim olacak diye 1 ayın sonunda çıkarttırdım, bence onun yerine diyet yapmaya çalışın.
doktor bana nadir görülen bi durum bu demişti ama bence pekte nadir değil, o balon mide kapağının kapanmasını önlüyordu ve ben hep bi mide yanması yaşadım, yediğim herşeyi çıkarıyordum, düzgünce beslenemeyince de (resmen hep açtım) gitmedi kilolar kapattı vücut kendini.
bende aynen öyle, iyi bir yer iyi bir doktor, çok kötü bi deneyimlemeydi kendi açımdan görünce yazmak istedim. boşa giden parama yanıyorum, bir sürü de para vermiştim, canımız saolsun ne diyeyim.Evet bende sizin gibi ciddi mide yanması ve sürekli mide üşütmesi yaşadım. Afedersiniz geğirdikçe kötü kokuyordu. Kanıma enfeksiyon karışmış gaitada kan bulgusu var dediler balonu çıkarttırınca kurtuldum. Bu arada iyi bir yerde iyi bir doktora yaptırmıştım
bende aynen öyle, iyi bir yer iyi bir doktor, çok kötü bi deneyimlemeydi kendi açımdan görünce yazmak istedim. boşa giden parama yanıyorum, bir sürü de para vermiştim, canımız saolsun ne diyeyim.
Asla takirmayin, hem paraniza hem sağlınıza yazık etmeyin.Merhaba mide balonu taktırmayı düşünüyorum önerebileceginiz memnun kaldığınız doktor öneriniz varsa çok memnun olurum İstanbul avcılar Beylikdüzü civarı olursa sevinirim
Merhaba mide balonu taktırmayı düşünüyorum önerebileceginiz memnun kaldığınız doktor öneriniz varsa çok memnun olurum İstanbul avcılar Beylikdüzü civarı olursa sevinirim
Berbat bişey sakın denemeyin bence boşa emek ve paraMerhaba mide balonu taktırmayı düşünüyorum önerebileceginiz memnun kaldığınız doktor öneriniz varsa çok memnun olurum İstanbul avcılar Beylikdüzü civarı olursa sevinirim
Merhaba diyetisyen desteği denediniz mi acabaMerhaba mide balonu taktırmayı düşünüyorum önerebileceginiz memnun kaldığınız doktor öneriniz varsa çok memnun olurum İstanbul avcılar Beylikdüzü civarı olursa sevinirim
Çay mi zayiflatacakKinoa çayı çok iyiymiş kullanan varmı
Surecinizden bahsedermisiniz biraz ? Sizin kac kilo fazlaniz vardi? 85-90 kg araligindayim bende dusunuyorum ama dediğiniz gibi geri dönüşümü yok. Korkuyorumda acikcasiBen direkt tüp mideliyim. Balondan yana çok pişman olan duydum. Midenin formunu bozuyormus o da. İstaha bir etkisi de yokmuş. Eğer 30-40 yada daha fazla kilo vermeniz gerekiyorsa ameliyat düşünülebilir. Ama iyi düşünün. Geri dönüşü yok :)