- 14 Haziran 2019
- 192
- 925
- 23
- 32
Merhabalar,
Bugün 1. Günüm dün sadece sıvı tükettim bugünde taktırdım sadece su saat başı bir yudum ve bitane rezene cay icmekteyim.
Her hafta yazıcam ve sizinle paylaşıcam baya araşdırdım ve fark ettimki devamlı yazan yok paylaşan yok.
1 haftayı atlattım.
1-3 günler midemde ağrılar cektim geceleri pek uyku uyuyamadım
İlk gün sadece su ve cay ictim
2. gün 1 bardak proteinli süt ve 1bebe maması yedim
3. gün ve bugüne kadar
7. aynı şekilde sabah bi bardak süt öğlene doğru bebek maması yarımını akşama doğruda bitirdim bebe mamasını
Bugün ilk kez katı yedim ama cok ciğneyerek ve cok rahatsız oldum biraz da pişmanlık duydum gerci bir yumurta bir dilim domates bitane elma kücük kücük kestim ve en sonda 4 iki parmak tavuk göğüsü yedim ve cok gelldi bidaha olmaz umarım
***93 kilodan 89 kiloya düştüm***
2. Haftayı atlattım
Ve gün ve gün anlatamicam cünkü kendimi normal hissediyorum midemde sanki hic birşey yokkmuş gibi tabikide az yiyorum fakat arada sırada cikolata kacırdığım oldu ama cok bi önemi olmadı cünkü saten az yiyorum cok yediğimde sadece corba bile olsa kusuyorum rahatsız olmaya başlıyorum.
Kilo vermekle duruldum vermiyorum şuan 2 haftada 3-4 kilo verdim ve benim vucudum biraz atıyor duruluyor sonra birden bire baya atıyor.
Tuvalete zor cıkıyorum sindirim hapı kullanıyorum.
Sabahları 1 bardak süt/ kefir
2 bardak su
2-3 saat sonra yoğurt/ activia puding
Hep su iciyorum
cay iciyorum
Sonradan bi elma yada hic birşey
Akşama doğruda bi corba yada sebze yemeği yada bi tavuk göğsü
Su su su su su su
Bukadar arada ceviz atıyorum ağzıma bi avuc oda hep değil...
1 ayı doldurdukdan sonra Ayda bikere yazıcam haftaya görüşmek üzere.
Bugün 1. Günüm dün sadece sıvı tükettim bugünde taktırdım sadece su saat başı bir yudum ve bitane rezene cay icmekteyim.
Her hafta yazıcam ve sizinle paylaşıcam baya araşdırdım ve fark ettimki devamlı yazan yok paylaşan yok.
1 haftayı atlattım.
1-3 günler midemde ağrılar cektim geceleri pek uyku uyuyamadım
İlk gün sadece su ve cay ictim
2. gün 1 bardak proteinli süt ve 1bebe maması yedim
3. gün ve bugüne kadar
7. aynı şekilde sabah bi bardak süt öğlene doğru bebek maması yarımını akşama doğruda bitirdim bebe mamasını
Bugün ilk kez katı yedim ama cok ciğneyerek ve cok rahatsız oldum biraz da pişmanlık duydum gerci bir yumurta bir dilim domates bitane elma kücük kücük kestim ve en sonda 4 iki parmak tavuk göğüsü yedim ve cok gelldi bidaha olmaz umarım
***93 kilodan 89 kiloya düştüm***
2. Haftayı atlattım
Ve gün ve gün anlatamicam cünkü kendimi normal hissediyorum midemde sanki hic birşey yokkmuş gibi tabikide az yiyorum fakat arada sırada cikolata kacırdığım oldu ama cok bi önemi olmadı cünkü saten az yiyorum cok yediğimde sadece corba bile olsa kusuyorum rahatsız olmaya başlıyorum.
Kilo vermekle duruldum vermiyorum şuan 2 haftada 3-4 kilo verdim ve benim vucudum biraz atıyor duruluyor sonra birden bire baya atıyor.
Tuvalete zor cıkıyorum sindirim hapı kullanıyorum.
Sabahları 1 bardak süt/ kefir
2 bardak su
2-3 saat sonra yoğurt/ activia puding
Hep su iciyorum
cay iciyorum
Sonradan bi elma yada hic birşey
Akşama doğruda bi corba yada sebze yemeği yada bi tavuk göğsü
Su su su su su su
Bukadar arada ceviz atıyorum ağzıma bi avuc oda hep değil...
1 ayı doldurdukdan sonra Ayda bikere yazıcam haftaya görüşmek üzere.
Son düzenleme: