Merhaba 22 Mart günü mide balonu taktırdım medsil marka olanından. 10.000 TL ye ilk gece sabaha kadar midem de hiç bir şey olmamasina rağmen kustum. Ertesi gün artık mide kramplarimdan ve bulantilarimdan takatsiz kalmıştım lavaboya bile gidemiyodum direkt yanımda bi kova var ve ona kusuyordum doktorun verdigi ilaçlar hiç kar etmedi anlayacağınız. Bu üç gün boyunca böyle devam etti tamamen sıvı besliniyorsunuz bir hafta boyunca ama hem sıvı beslendiğiniz için hemde sürekli kustugunuz için bitkin düşüyorsunuz yuremeye bile mecaliniz kalmiyor ama dördüncü gün duzeldi benim kasılma ve bulantılarım .benim bugün altı gün oldu takali ve tamamen sivi besleniyorum ama sadece 2.5 kilo verebilmisim 79 kilo da taktırdım şu an kilom 76.5. ilk hafta beş kilo bile verenler olmuş ama her bünyede farklı demek ki. Gece sadece sağ tarafıma yatiyorum diğer taraga yatinca midem yaniyor. Ve kesinlikle acikiyorsunuz. Evet belki ilk hafta midenizin agrisindan bir şey yiyemiyorsunuz ama ben sonraki haftalarda nasıl olur diye endişe içindeyim kesinlikle tek başına bir çözüm değil bekli sadece biraz iştahınızı keser benim hedefim 20 kilo vermekti ama çok açlık hissedip zayiflamak diyet ile aynı şey demek . Değer miydi vicuduna hele ki mide gibi hassas bir oragana yabancı bir cisim yerleştirmek hep beraber deneyimleyecegiz:)