Teşekkür ediyorum ama yer ve ücret konusu hakkında bilgi vermek istemiyorum reklam amaçlı olduğu düşünülüyor sonra..Ben balonu taktırmadan önce fiyat araştırması yapmıştım internetten ve aynı maliyette olduÖncelikle geçmiş olsun Nerde ve kaç tl takildiniz
Teşekkür ederim ilginiz için..Evet tamda dediğiniz gibi oldu geçen hafta kilo vermem durdu ama ben moralimi bozmadım yinede güzel ilerliyorum.Bu mesajınızla motive oldum tekrarKonunuzu şimdi farkettim, baya da olmuş halbuki. Hayırlı olsun, kilo vermeye devam ediyorsunuzdur umarım. Aman kilo vermeniz yavaşladığında salıvermeyin, sonunda sizi çok mutlu günler bekliyor :)
Takipteyim ara ara durumunuzu paylaşın
Teşekkür ederim..Çok iyi gidiyor kilo verdiğimi gördükçe çok mutlu oluyorum.Kendi adıma konuşmak gerekirse iyi ki taktırmışım diyorumNasıl gidiyorbende 4. Gunumdu bugun. Sonrasını merak ediyorum
Bol eksili diyecektimNasıl gidiyorbende 4. Gunumdu bugun. Sonrasını merak ediyorum
Gerçekten bir terslik var gibi ya da herkeste farklı etki mi gösteriyor bilemedim.Evet benim de bazen canımın çektiği yiyecekler oluyor ama yedikten sonra başıma gelecekleri bildiğim için (kusma yanma ağrı vb)uzak duruyor kesinlikle.. Doktorunuzla muhakkak konuşunMerhaba bende bir hafta oldu taktirali ama istahimda hiç azalma yok kötüsü de her şeyi yiyebiliyorum ve midem de hiç yanma falan yok dün kuru fasulye yedim mesela dayanamadım ve bir tabak bile yiyebilirdim o derece doymadım bugün pilav ve tavuk yedim ve midem de yanma hissi falan asla oasi doyma hissi desen oda yok bu işte sanki bir terslik var
Ya şu an iki hafta oldu ben takali ve. Sadece dört kilo verdim onu da ilk hafta verdim ve her şeyi yiyebiliyirum asla kusma yok yanma yok sanki hiç takılmamış gibi . Siz ne zaman taktınız kaç kilo verdinizGerçekten bir terslik var gibi ya da herkeste farklı etki mi gösteriyor bilemedim.Evet benim de bazen canımın çektiği yiyecekler oluyor ama yedikten sonra başıma gelecekleri bildiğim için (kusma yanma ağrı vb)uzak duruyor kesinlikle.. Doktorunuzla muhakkak konuşun
Bugün 61.günüm 11.2 kg verdim..Artık eskisi gibi yemekte yiyemiyorum.11.5 kg kaldı vermem gerekenYa şu an iki hafta oldu ben takali ve. Sadece dört kilo verdim onu da ilk hafta verdim ve her şeyi yiyebiliyirum asla kusma yok yanma yok sanki hiç takılmamış gibi . Siz ne zaman taktınız kaç kilo verdiniz
Çok ilginç gerçekten, benim bugün 13. gün ve hala hiç bir şey yiyemiyorum. Sıvı diyetteyim, sanki midemin tamamı balonla kaplanmış gibi hissediyorum. Bu şekilde dayanamayacağım için yarın çıkarttıracağım.Merhaba bende bir hafta oldu taktirali ama istahimda hiç azalma yok kötüsü de her şeyi yiyebiliyorum ve midem de hiç yanma falan yok dün kuru fasulye yedim mesela dayanamadım ve bir tabak bile yiyebilirdim o derece doymadım bugün pilav ve tavuk yedim ve midem de yanma hissi falan asla oasi doyma hissi desen oda yok bu işte sanki bir terslik var
Sizin adınıza çok mutlu oldum. Çok tebrik ediyorum, umarım kilonuzu korumakta da zorlanmazsınız.Eski kıyafetlerinizden birini gözünüzün önünde bi yere koyun, motivasyonunuz düştüğünde bi kendine getiriyor insanıHerkese merhabalar yeni bir güncelleme yapayım dedim merak edenler için..
1 aydır tatildeydim yeme içmeme dikkat etsemde biraz zorlandım çünkü bilinmesini istiyorum ki balonun etkisi pek kalmadıBalon son ayda işlevini büyük oranda kaybediyor..Haftaya balonum çıkacak 6 ay bitti şükür
Şu an 74 kiloyum ve 20 kilo gitti iyiki balonu taktırmışımbundan sonraki hayatımda artık daha dikkatli olmam gerekiyor. Balonun verdiği o alışkanlıkları devam ettireceğim