How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Mide balonu kararım

Instagramda bi kadin var 30 undan sonra zayiflamis ve cocuklugundan beri kilolu biri ve kendi iradesiyle zayiflamis adini soylemek yasak mi bilmiyorum ama 65hedef adi bi bakin bence ameliyatla zayifladiktan sonra tekrar alirisniz hemdecdaha cok
Onu inceleyeceğim , tesekkürler

cevap veren , iyi niyetle pozitif destek olan hepinize teşekkür ederim. Boğazımı tutuyorum 1 yıldır sporda yapıyorum ama olmuyor. Artık herşeyden nefret eder bir hale geldim. belki bir ihtimal tecrübesini paylaşmak isteyen olursa özelden de yazabilir. Önümüzdeki ay olucam sanım

Yaşım 34 iken kilolarımı 35 ten sonra veremem deyip 6 ayda 15 kilo verdim

Ahım şahım spor vs yapmadım beslenme biçimini değiştirdim protein ağırlıklı beslenip 6 dan sonra bir şey yemedim

Yaşım 34 iken kilolarımı 35 ten sonra veremem deyip 6 ayda 15 kilo verdim

Ahım şahım spor vs yapmadım beslenme biçimini değiştirdim protein ağırlıklı beslenip 6 dan sonra bir şey yemedim
38 yaşındayım bu dediklerinizi 1 yıldır uyguluyorum ama olmuyor :(

38 yaşındayım bu dediklerinizi 1 yıldır uyguluyorum ama olmuyor :KK43:

Metabolik bir sıkıntınız yoksa neden olmasın

Zira balon ile amaç mide hacmini düşürmek değil mi yani ben iki tabak yiyebilirken sen sadece bir tabak yiyebileceksin

Ne gereği var müdahaleye sen kendini frenleyip bir tabakta kal kalan yerlere de su ve yeşillik doldur

İlk hafta zor ama sonra kolay

Al lor peyniri maydanoz marul doğra maydanozu lora ye

Herkes ekmek arası yerken ben marul aradı yerdim köfteyi mesela

Eğer çalışmıyor isen soğan da yersin gündüz bol da su oldu bitti

Hamilelikte camış gibi yiyip 30 kilo alıp 108 kilo ile doğuma (34 yaşında )sedyeyi 2 hastabakıcı iteleye iteleye zor götürmesiyle girdim. 3lü koltuğa oturunca iki minderi kaplardım, sporsuz (nefret ediyorum) sadece boğazımı tutarak 5-6 ayda 34 kilo verdim.
Benim gibi bi ayıcık bile yaptıysa bence herkes yapar:KK60:gene de seçim sizin.
Sesli güldüm yaaaa:))) tebrik ederim bu arada.

Sahsen ben sasirdim. Cevremde 30'undan sonra dogum yapanlarin tamami en gec 6 ay icinde eski kilosuna hatta daha altina dondu. Ben de 33 yasinda dogum yaptim, dogumdan 3 gun sonra eski kilomdaydim. Yedigine ictigine dikkat ettikten sonra yasla bir ilgisi yok. Metabolizma falan cok kucuk detaylar.

Bogazini tutucan, bogazini...
Gebelikte kaç kilo almıştınız? 3 gün sonra eski kiloya dönmek rüya gibi ya...

Canım akapunktur, hipnoz gibi yöntemleri de denesen önce? Mide balonu çıkarıldıktan sonra eski hale dönecek çünkü yeme isteğin...

cevap veren , iyi niyetle pozitif destek olan hepinize teşekkür ederim. Boğazımı tutuyorum 1 yıldır sporda yapıyorum ama olmuyor. Artık herşeyden nefret eder bir hale geldim. belki bir ihtimal tecrübesini paylaşmak isteyen olursa özelden de yazabilir. Önümüzdeki ay olucam sanım

şimdi eğer az yediğiniz halde kilo veremiyorsanız mide balonunun size hiçbir katkısı olmayacak, çünkü mide balonunun mantığı da size az yedirmeyi sağlamak. mide balonu ya da tüp mide operasyonuyla midenizde yiyecek alacak alan küçültülüyor ve siz yaklaşık 1 çay bardağı (100 ml) kadar yiyebiliyorsunuz fazlasını yiyemiyorsunuz, bu şekilde zayıflıyorsunuz, eğer halihazıda o kadar yiyorsanız boş yere kendinize eziyet etmiş olacaksınız. o yüzden önce bir endokrin uzmanına gidin.
90 küsür kilolardayken bu operasyonları fazlasıyla araştırmıştım, facebookta obezite ve metabolizma cerrahisi grubu var, ordan da deneyimleri okuyabilir, aklınıza takılanları sorabilirsiniz. mide balonu, tüp mide, gastrik by pass gibi yöntemlerin hepsini deneyimlemiş arkadaşlar var orda size seve seve yardımcı olurlar.

Gebelikte kaç kilo almıştınız? 3 gün sonra eski kiloya dönmek rüya gibi ya...

Vucuduma hic almadim. Istahim olmadigi icin doktorum az ama duzgun beslen dedi. Mesela yemek yerken ekmeksiz yedim yemegin vitaminlerinden faydalanmak icin. Ekmek yeseydim vucudumda depolanacakti, bebege bir sey gitmeyecekti, hem daha az yemek yemis olacaktim. Sekerden tiksinmistim, fazla sekerli seyler yiyip icmedim. Arada halsiz kaldikca ceviz kayisi findik incir kurusu yedim. Az yedim ama sonucta yedim. Sonucta sifir istahla 3 kg dogdu oglum. Yani kisaca bebege yaramayacak seyler tuketmedikce fazla kilo almazsiniz.

kızlar merhaba , uzun zamandır bu sitedeyim. Bundan 1,5 yıl önce Doğum yaptım. Otuzumdan sonra anne olduğum için bir türlü Doğum sonrası kglarımı veremedim. Artık kendimden iyice nefret ettiğim bir anda mide balonu ile zayıflama yöntemini gördüm. Aranızda bu yöntemle zayıflayan var mı? Diyet ve spor demeyin lütfen gerçekten bıktım diyetten ve spordan
Boyunuz ile kilonuzuda belirtsenizde yorum yapsak.

Vucuduma hic almadim. Istahim olmadigi icin doktorum az ama duzgun beslen dedi. Mesela yemek yerken ekmeksiz yedim yemegin vitaminlerinden faydalanmak icin. Ekmek yeseydim vucudumda depolanacakti, bebege bir sey gitmeyecekti, hem daha az yemek yemis olacaktim. Sekerden tiksinmistim, fazla sekerli seyler yiyip icmedim. Arada halsiz kaldikca ceviz kayisi findik incir kurusu yedim. Az yedim ama sonucta yedim. Sonucta sifir istahla 3 kg dogdu oglum. Yani kisaca bebege yaramayacak seyler tuketmedikce fazla kilo almazsiniz.
O zaman hiç kilo almadınız? Tartıdaki fazlanız kaçtı onu merak etmiştim de. Ben zaten sonuna geldim neredeyse, dikkat ederek beslendim fakat doğumdan sonraki gün 3-4 kilo fazlam kalır. O da zamanla gider sanırım.

O zaman hiç kilo almadınız? Tartıdaki fazlanız kaçtı onu merak etmiştim de. Ben zaten sonuna geldim neredeyse, dikkat ederek beslendim fakat doğumdan sonraki gün 3-4 kilo fazlam kalır. O da zamanla gider sanırım.

Dogumdan hemen once 52 kiloydum. Bunun tamami dogumla gitti. Vucuduma hic kilo almamisim. 3-4 kilo gayet normal bence. Bebekle ilgilenirken o da gider zaten. Ama en tehlikelisi emzirirken alinan kilolar. Ben kac kisiyi biliyorum hamilelikte kilo almayip emzirirken alanlari. Ben bile suan dogumdan hemen sonraki kilomdan fazlayim dusunun yani.

Dikkat etmen gereken tek bir sey var. Bunu yersem bebege mi gider bende mi kalir. Ekmek seker vs bebege bir faydasi yok. Ama kuruyemis yersen vucuduna degil bebege kilo aldirirsin. Ayrica bebegin zeka gelisimine de cok etkisi var. Suan oglum 9 aylik ve yasitlarindan daha onde. Vucut yapisi da cok saglam, dogar dogmaz kafasini kaldirip saga sola bakan kac bebek vardir ki. Ben tamamen yediklerime bagliyorum.

Ben kendimden bahsedim 175boy ve 76 kiloyum 15 kg vermek istiyorum sporl a olmuyor bende mide balonu taktırdım kramplarım ve agrılarım var eğer evdeen çok çıkmıcak biriysen tavsiye ediyorum ben taktıralım 5 gün oldu daha

Ben kendimden bahsedim 175boy ve 76 kiloyum 15 kg vermek istiyorum sporl a olmuyor bende mide balonu taktırdım kramplarım ve agrılarım var eğer evdeen çok çıkmıcak biriysen tavsiye ediyorum ben taktıralım 5 gün oldu daha
1 hafta sonra geçecek kıramplar. 18 kg verdim 2 ay olucak 1 hafta sonra taktıralı.çok memnunum

kızlar merhaba , uzun zamandır bu sitedeyim. Bundan 1,5 yıl önce Doğum yaptım. Otuzumdan sonra anne olduğum için bir türlü Doğum sonrası kglarımı veremedim. Artık kendimden iyice nefret ettiğim bir anda mide balonu ile zayıflama yöntemini gördüm. Aranızda bu yöntemle zayıflayan var mı? Diyet ve spor demeyin lütfen gerçekten bıktım diyetten ve spordan
bende ayni durumdayim kusum ama iyice arastirdim tüp mide cok ama cok daha saglikli balon gecici bir cozum.bende dogumdan sonra 102 oldum ve artik nefret ediyorum kendimden cocugumu kucaklarken bile nefes nefeseyim cumartesi amlyt olacagim

Back